Pokazuje rezultate 1 do 50 od 68

Tema: Imam gripu!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    koksy a kakve vrućine, jel se puuuno znojiš?
    Danas je bolje, nakon 2 antibiotika vec osjecam veliku promjenu. I danas vise nema tog znojenja koje je jucer bilo uzasno. Lice mi je konstantno bilo mokro. I ne samo lice, imala sam osjecaj da sam sva u jednom znoju. Vruce, vruce, vruce....a temp nikakva. Najrade bi bila u kratkim rukavima na balkonu.
    Danas vec lakse gutam al limfni su jos oteceni i bole na dodir, boli me i straznji dio vrata, kad se sagnem zateze me cijeli vrat tj. osjecam jaki pritisak. Jako mi je sve to cudno ali se ipak nadam da ce ti antibiotici pomoc.

Ares

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Danas je bolje, nakon 2 antibiotika vec osjecam veliku promjenu. I danas vise nema tog znojenja koje je jucer bilo uzasno. Lice mi je konstantno bilo mokro. I ne samo lice, imala sam osjecaj da sam sva u jednom znoju. Vruce, vruce, vruce....a temp nikakva. Najrade bi bila u kratkim rukavima na balkonu.
    Danas vec lakse gutam al limfni su jos oteceni i bole na dodir, boli me i straznji dio vrata, kad se sagnem zateze me cijeli vrat tj. osjecam jaki pritisak. Jako mi je sve to cudno ali se ipak nadam da ce ti antibiotici pomoc.

Ares
    Koksić, je li ti dr. dala da vadiš krv? Meni ti otečeni čvorovi na vratu nisu baš tipično nešto za upalu grla u kojoj ona nije vidjela upalu. Ali nisam dr. pa me uzmi s odmakom. Gle, i meni je pala na pamet mononukleoza, pa zato pišem. Meni su liječili upalu grla a bila je mononukleoza. Upaljeno grlo i limfni čvorovi otečeni svukuda, najviše po vratu. Imaš li otečene čvorove pod pazuhom? Ne bih te plašila sad s time, ali imaj na umu i tu informaciju. Meni su liječnici pogoršali priču jer su mi dali antibiotike na skroz otečenu jetru. Važno je kod vađenja krvi da ti izmjere jetrene probe i bilirubin.
    Inače, mononukleoza traži mirovanje i dijetalnu prehranu, sve kuhano, na lešo, ništa prženo. Ajde, pazi se i prati razvoj situacije. Nadam se da su liječnici u pravu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •