-
Temperatura kod bebe od 9 mjeseci već 5 dana
Molim vas da mi kažete da li je netko imao slična iskustva i kada je prestala temperatura kod vaših beba. Naime, moje dijete od utorka ima temperaturu s time da ju jedan dan između nije imala pa opet, bili kod doktora sve vadili, nalazi u redu a malecka nije, sad je počela i kašljati. Čepić joj uspije na kratko sniziti temperaturu ali sad to već dugo traje. Ak tko ima slična iskustva nek se javi. Thanks
-
Ja nemam slična iskustva, ali kolika joj je temperatura, CRP je bio dobar?
Kakvo je opće stanje bebe, je li živahna, normalno zaigrana?
-
Evo i ja imam upravo takvo iskustvo sa svojom Frankom (11 mjeseci). Kurila je po 2-3 dana skoro 40, pa dan-dan i pol ne, pa onda opet sve ispočetka. I tako skoro 10 dana. Naravno, nos curio ko blesav i kašljala ko luda. U međuvremenu smo završili na hitnoj, vadili joj krv, CRP ok (10,5), rekli samo snižavat temperaturu, viroza je. Bili i na kontroli kod pedice i ni ona nije ništa dala. Deseti dan sam popiz... i opet otišla kod pedice, dala nam Sumamed jer je vidla da se mala, tj. tijelo, nemre samo izborit, a i počele su upale u oba uha. Čim je počela terapiju, sve se poboljšalo, temperature više nema, dijete napokon živnulo, nos odličan, opet može spavat cijelu noć, bez buđenja za čupanje nosa, kašlja više nema.
-
mi smo tako bili, a sve se smirilo kad sam starijeg ostavila doma. I sad je straiji doma mjesec i pol i mali je mjesec i pol zdrav.
-
Mi danas opet bili kod pedice, vadili CRP vrijednost 10,08, rekla i dalje skidajte temperaturu ali stvarno mi dosta, bojim se za nju da joj ne našteti toliko dugo temperatura. Rekla je da se vjerojatno radi o gripi, ali opet nije mi jasno kako je moguće da tako dugo traje. Dosta mi je i tih lupoceta jer i oni štete a ne može se bez njih. Kolika vam je temperatura ispod pazuha bila najviša kad ste ju skidali?
-
Pikana mi smo svi u kuci imali svinjski grip. Temperatura stvarno dugo traje (dete je imalo 5 dana, ja 4 dana, moj tata punih 7....) i jako je visoka, tesko se skida.... Posle pocinje uzasni dugotrajni kasalj. Mi smo isli nekoliko puta kod doktorke da je poslusa jer je bas grozno kasljala, ali svaki put su pluca bila cista. Doktorka nas je narucivala svaki drugi dan dok kasalj nije poceo da prolazi (nije joj htela dati antibiotike jer je taman bila ispila turu zbog upale uha).
Uz skidanje temperature jako je vazno da se dete poji, mi smo N i nocu budili (kad je imala 39.9) povremeno da uzme neki gutljaj vode, soka, caja.... Svi su naglasavali da je jako vazno da se puno pije, i stvarno smo se svi u kuci nalivali. Konacno, posle vise od mesec dana smo ispratili grip iz kuce, svi smo odbolovali....
-
Da vjerojatno je i kod nje tako, nadam se da će se sutra ujutro probuditi bez temperature inače ću poludjeti. Glupa svinjska gripa. Thanks na odgovorima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma