Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: ugradbeni ormari-unutrašnjost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Leelee avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    a gdje držite cipele? meni ovo neće biti ormar za spavaću sobu, nego za predsoblje, i u njemu namjeravam držati cipele, jakne, kape i šalove.
    Opet podižem temu - zanima me isto. Rossa je napisala da drži cipele na policama - ja bih htjela (a to sam vidjela u nekim časopisima o uređenju stana) da se izvlače nakošene police (na principu cipelarnika samo da se otvaraju na drugi način - ne da se vrata samo nakose već da se izvuku za cijulu dubinu ormara). Kada sam pitala neke proizvođače ormara (Eduor, Duplić) rekli su da nemaju tako nešto već samo cipele, ali mi se to ne sviđa. Imali netko riješen ugradbeni ormar s izvlačnim policama za cipele, i kod koga ga je dao izraditi? Ili su obične (izvlačne) police sasvim praktične za cipele?

izvlačno (dimenzije 617x265x0500 mm), stane jedno 8 pari cipela, košta 700 kuna, pa mi se to čini malo preskupo.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Leelee prvotno napisa Vidi poruku
    Opet podižem temu - zanima me isto. Rossa je napisala da drži cipele na policama - ja bih htjela (a to sam vidjela u nekim časopisima o uređenju stana) da se izvlače nakošene police (na principu cipelarnika samo da se otvaraju na drugi način - ne da se vrata samo nakose već da se izvuku za cijulu dubinu ormara). Kada sam pitala neke proizvođače ormara (Eduor, Duplić) rekli su da nemaju tako nešto već samo cipele, ali mi se to ne sviđa. Imali netko riješen ugradbeni ormar s izvlačnim policama za cipele, i kod koga ga je dao izraditi? Ili su obične (izvlačne) police sasvim praktične za cipele?

izvlačno (dimenzije 617x265x0500 mm), stane jedno 8 pari cipela, košta 700 kuna, pa mi se to čini malo preskupo.
    imaš u Ikei neki žićani nastavak koji se umetne na vodilice kao ladica pa se izvlači, košta oko 30 eura , malo potraži na njihovim stranicama.

Leelee avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    imaš u Ikei neki žićani nastavak koji se umetne na vodilice kao ladica pa se izvlači, košta oko 30 eura , malo potraži na njihovim stranicama.
    Pogledat ću. Hvala! Imaš li ih možda ti u svojem ormaru?

U mojem prethodnom postu je u zadnjoj rečenici samo drugi dio rečenice - ustvari sam napisala da sam našla u Schachermayeru nekakvu izvlačnu žičanu policu (ostatak rečenice je dobar), a isto tako rečenica "...(Eduro, Duplić) rekli da nemaju tako nešto već samo cipele" - ma ne cipele već police.

Leelee avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Opet podižem...
    Kako ste riješili spremnik za cipele u hodniku, u sklopu ugradbenog ormara?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Leelee prvotno napisa Vidi poruku
    Opet podižem...
    Kako ste riješili spremnik za cipele u hodniku, u sklopu ugradbenog ormara?
    meni cipele koje se ne nose stoje u kutijama. sezonske cipele stoje na dnu na pločicama (to je super zimi, samo ih ubacim na neku krpu da se ne povlače mokre naokolo)

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno kako zaštiti police

kupili smo novo predsoblje i sada bi kao Raymondova mama najrađe stavili najlon na njega i ne koristili ga.
    htjedoh pitati, kako da ipak zaštitim police od ormara za cipele, ono, da se baš odmah ne izgrebu? samoljepljivom folijom?
    ideje?

hvala

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bilježim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove