Curke jel znate možda kako i gdje mogu doći do filma Sve o Evi (redatelja S. Kolbasa)???
Curke jel znate možda kako i gdje mogu doći do filma Sve o Evi (redatelja S. Kolbasa)???
ne znam, ali predivan je, gledala sam ga na tv-u
ovdje imaš isječak
http://www.film.hr/bazafilm_film.php?film_id=650
Hvala ti...a tako bih rado pogledala taj filmić...gledala sam ga i ja prije par godina....
ako mene pamčenje dobro služi ja mislim da sam taj film gledala na htv-televiziji,onda sigurno ima neki link gdje se može pogledati,rado bih ga ispočetka tad još nisam sve ovo shvačala,amožda me moja pamet vara pa da sam nešto pobrkala lončiče![]()
Ima link sam s ulomkom....Pinky ga je našla...ja sam ga gledala 2004./2005. na faxu....bili su supružnici Kolbas koji su ga tada nama studentima predstavljali....tada mi je to bilo ajme jadni ljudi što prolaze....nisam bila ni svjesna da to isto mene čeka...sad me baš pukla želja da bih ga pogledala dok sam doma....
meni nažalost link ne radi![]()
Cure, imate ga za skinuti na "isoHunt" ("ALL ABOUT EVE") i prevoda ima svugdje!
postoji stari američki crno bijeli film koji se zvao all about eve i to je vjerojatno taj tally, a ne ovaj naš hrvatski dokumentarac
oops! Onda ignorirajte moj post
PS. A ja ga već stavila skidati, hahaha!
ovog našeg dokumentarca nema na netu... MM se pomučio i već ga dva dana traži i šipak - nema![]()
Evo poslala sam mail dokumentarnom programu HTV-a sa zamolbom da repriziraju film![]()
Ništa od toga na žalost. Odmah su mi odgovorili da HTV nije producirao film već produkcijska kuća FACTUM, a kupljena prava za emitiranje su istekla i film ne mogu prikazati. Hvala dokumentarnom programu na brzom odgovoru.
Tražila sam kontakt i od Factuma, ali nema ga na netu.
Zato ću se zahvaliti Mojci ako ga isprži i za mene
Eto, ja sam probala.
http://www.factumdocumentary.com/pages/9/9cont.htm
FACTUM
Centre For Drama Art
Deželićeva 26 / II
10 000 Zagreb
Croatia
+385 1 48 54 821
+385 1 48 46 176
fax +385 1 48 46 180
info@factumdocumentary.com
još jedan Factumov telefon- 48 54 823
i Vanje Daskalović 098 9333 213
i mail vanja-office@factumdocumentary.com
ajme, ja sam tek sad svratila na ovu temu,
mislila sam da komentirate film i rapravljate o njemu, a vi...
iz pravila foruma...
http://forum.roda.hr/threads/54572-Pravila-ovog-foruma
Nikada, niti na jednom podforumu, ovako nešto nije dopuštano, zato će ova tema, biti zaključana i brisana.
NA FORUMU JE IZRIČITO ZABRANJENO:
...
4. Kršenje autorskih prava. Za fotografije, članke ili bilo koju drugu intelektualnu svojinu koju želite postaviti na Forum poželjno je dobiti odobrenje od vlasnika autorskih prava te navesti izvor (web adresu, naslov knjige… i sl.)
5. Kršenje ljudskih prava i/ili važećih zakona.
otključavam temu jer sam ipak pobrisala samo postove koji nisu u skladu s pravilima foruma
možete nastaviti u skladu s pravilima (sve drugo bit će brisano)
...komentirati film, dati informaciju da li je netko pokušao kontaktirati producentsku kuću i sl...
ja i jesam samo komentirala film i ne kuzim sto sam obrisana![]()
Mea culpa. Neće se više nikad ponoviti. Kriva jer nisam čitala pravila.
khm...moderatorice..sorry na postovima ali želja je prevelika...
Mojca film je krasan, a ja sam se hrabro držala sve do poroda..e tad kad su suze krenule jecala sam 15 minuta nakon odjavne špice...tako ćemo i mi voziti kolica dok nas muževi gledaju kroz prozor.
Kako je taj film dobar. Podsjetio me na sve faze kroz koje sam prošla. I strah i nemoć i neizvjesnost i isčekivanje i ogromnu sreću koja traje i sada. Ne odustajte svi koji ste u postupcima![]()
voljela bih pogledati taj film, ima netko ideju kako da ga nabavim?
Film je prije 2 dana prikazan na Klasik TV. Mozda ce ga koji put reprizirati pa pratite tv raspored...
Film je odlican i svima ga toplo preporucujem![]()
Gledala, nisam mogla zaspati poslije, baš me vratio u emocionalnu fazu koju vjerojatno sve proživljavamo kad smo u postupku. Samo nikako dočekati taj sretan završetak...
ja nemam taj program... a bas dugo razmisljam gdje bi nabavila taj dokumentarac...
Posljednje uređivanje od BHany : 28.01.2013. at 14:53 Razlog: pravila foruma
malo ću se ubaciti,ja bih također pogledala film ali nisam u mogučnosti
za sve one koji imaju B-net postoji u njihovoj videoteci košta oko 10kn,nažalost ja ga nemam pa za sada nisam u mogučnosti pogledati
film se prikazuje danas u 18 na klasik tv
Evo upravo emitiraju na Hrt 3 ako netko ima želju pogledati
Evo ja sam pogledala... Uz puno suza, obećala sam samoj sebi da ću i ja jednom ugledati plusić, betu, bebicu, kinderbet...
Prije toga ne odustajem!!
Konačno pogledala.Tako realno...suze mi išle dok se rodila.
Ja sam se prekasno uključila, ali voljela bi ga pogledat s MM, jel postoji negdje nekakav link gdje se film može skinut?
Imam ja'
Pa nikako da ga pogledam..
podsjećam na pravila foruma...malo gore više napisana![]()
Ako netko ima film molim da se javi na pp.![]()
Pogledala i opet susprezala suze... po tko zna koji put.
imamo taj klasik tv ali uvijek falim kad je film...dakle, ako netko ima link, pliz na pp![]()
Posljednje uređivanje od BHany : 21.11.2013. at 08:22 Razlog: autorska prava