Stranica 1 od 6 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 259

Tema: Nosite li hiperaktivnu ili mirnu bebu?

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Nosite li hiperaktivnu ili mirnu bebu?

Dakle mene zanimaju vas iskustva...ja sam sada u 23 tjednu i sada je 1.53 i ja ne mogu spavati pa surfam...

ja nosim deckica, koje jako zivahan i hiperaktivan ...javlja se tokom cijelog dana...ujutro ako se ne javi, ja ga malo pomazim i pocinje lupanje...najvise me udara kada sjedim za kompom, stolom, a ponekad i kada lezim...toliko lupa da ne znam kako bih se namjestila, pa moram hodati, ostanem bez zraka i zeludac mi se dize...reagira na moje dodire i to mi je predivno iskustvo...e sad, malo me je strah jer citam da takve bebice se nekad malo i primire pa sad razmisljam ako mi se ne javi tokom dana da bih se jako uplasila...

trudnice javite se, bas me zanimaju vas iskustva...ovo mi je prvi bebach i sve mi je novo...

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Lupa sve u šesnaest i ovaj drugi kao što je i prvi Jednom u ovoj trudnoći nije bilo lupanja 24 sata pa sam se zabrinula i luda doktorica na zamjeni me telefonski isprepadala i poslala u bolnicu, ali ispalo je sve okey. Eto ni ja ne spavam nikako...

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ako je tacno da su i kao bebe takvi kao u stomaku, jadni mi, nema nam spavanja kad se ovaj moj mali rodi. Ja ne znam jel se on mrda i u snu ili uopste nema one cikluse spavanja i odmora, ali mrda se 24h, a to je bogme sad postalo bas bolno.
    Ranije sam volela sto je takav, nekako mi znak da je dobro i osecaj mi je super kad se mrda, e sad posto sam krenula na ctg u devetom mesecu, uvek se bojim jer znaju da komentarisu trudnicama da je beba preakrivna i sl. i onda te bezveze zabrinu. Ne znam sta je fora sa tim ctg-om ali kod toliko trudnica koje odu uvek ima komentar ili previse mirna ili precise aktivna, kao da oni za tih 10 min mogu to i da ustanove tacno...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

U 25tj. sam i za sad je mali hiperaktivac . Javlja se tak svakih dva-tri sata i obavezno kad nekaj pojedem. Onda lupa kao lud. Najaktivniji je oko 23h- to mi baš i nije tako drago .
    Isto tako sam skužila da ga svakih par dana malo drugačije osjetim, uopće neznam kako bi to opisala, udarci su prema unutra i prema dolje (kao da mi skače po crijevima) i tako je cijeli dan..uopće nema udarca prema van (da ga osjetim na ruku). Jel to normalno?

Lady X nemoj se zamarati sa ctg-om, ni ja ne shvaćam u čemu je fora, možda baš tih 10 min. spava ili se baš tih 10 min. razbudio.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle mene zanimaju vas iskustva...ja sam sada u 23 tjednu i sada je 1.53 i ja ne mogu spavati pa surfam...

ja nosim deckica, koje jako zivahan i hiperaktivan ...javlja se tokom cijelog dana...ujutro ako se ne javi, ja ga malo pomazim i pocinje lupanje...najvise me udara kada sjedim za kompom, stolom, a ponekad i kada lezim...toliko lupa da ne znam kako bih se namjestila, pa moram hodati, ostanem bez zraka i zeludac mi se dize...reagira na moje dodire i to mi je predivno iskustvo...e sad, malo me je strah jer citam da takve bebice se nekad malo i primire pa sad razmisljam ako mi se ne javi tokom dana da bih se jako uplasila...

trudnice javite se, bas me zanimaju vas iskustva...ovo mi je prvi bebach i sve mi je novo...

Moja je starija curica bila hiperaktivna u trbuhu. Slično kao beba s one
    snimke čiji je link bio ovdje na forumu, ali još brži, jači udarci i prevrtanja.
    Pred kraj trudnoće je znala biti i mirna.
    Kad povućem paralelu je li hiperaktivno dijete kakvo je bilo i u trbuhu?
    Hiperaktivna je, ali samo danju, noću se uvijek dobro naspavamo

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je starija curica bila hiperaktivna u trbuhu. Slično kao beba s one
    snimke čiji je link bio ovdje na forumu, ali još brži, jači udarci i prevrtanja.
    Pred kraj trudnoće je znala biti i mirna.
    Kad povućem paralelu je li hiperaktivno dijete kakvo je bilo i u trbuhu?
    Hiperaktivna je, ali samo danju, noću se uvijek dobro naspavamo

Ovo je jako lijepo i utjesno za procitati...hvala...

i da, nas decko lupa prema van tako da ga i tata moze osjetiti...nekad me toliko lupi da se sva stresem na krevetu...nekak mi se cini da najvise ne volim kada prekrizim noge, a to mi je ostala navika premda mi je sada to tesko ali zaboravim i prekrizm noge nesvjesno, ali odmah me izudara tako da mi da doznanja da mu skracujem prostor za manevriranje...

Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo da vas i ja malo utješim. Moja curica je također bila jaaako hiperaktivna u trbuhu, nekad me to znalo izluditi, pogotovo kad bih išla spavati. Jedino kad bi MM mazio trbuh ona bi se umirila. Sada ima 5 mjeseci. Od kad se rodila super spava tijekom noći, imali smo max 2 buđenja. Probudi se, posiki i nastavi spavati. Evo, sinoć je zaspala u 9, probudila se jutros u 7, sikila, nastavila do 9 Jedino su joj noge uvijek u pokretu, rade gore-dole sve u šesnaest i svima je to smiješno, jer rijetko staje. Ali zna se u baby-gymu igrati i po pola sata sama. I da, tata je i dalje zakon

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moje kćeri su bile jaaaako mirne u trbuhu, jedva da sam ih osjećala.
    jedna je ispala totalno hiperkativka, ima svaki dan minimalno jednu sportsku aktivnost, a većinu dana dvije ili tri - pa joj nije dosta i jako je divlja.
    druga je ispala normalna, ni divlja, ni mirna.

sinek u trbuhu je lud, to mi je stvarno novo iskustvo, aktivan je valjda 23 sata dnevno, nema odmora, osjetim ga stalno. vidjet ćemo kakav će biti kasnije

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ha,ha moja je već u rodilištu radila nogicama toliko da
    je stalno visila iz jastuka koliko se je odguravala... stvarno, imam
    snimku... isti pokreti kao na UZV prije rođenja
    ali bitno je da se noću spava (medvjeđa smo familija)

Tetka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam tek 16 tjedan i ne osjecam bebu jos, ali na uzv kad je trebalo izmjeriti malca i odrediti starost to kao da sam gledala bika kojeg su osedlali - bacakanje, vrtenje...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sa Svenom sam imala osjecaj da nikad ne spava, Staaaaalno me lupao, cak sam mu se "prijetila" da ce dobit po guzi cim se rodi da mu vratim. Naravno da nisam
    Imam i filmic snimljen pred kraj trudnoce, trbuh u krupnom planu, izgleda kao da ce probit cijeli trbuh i izletit van koliko je gurao i rastezao se. Znalo je biti u prilicno bolno.
    Ali ipak moram priznat da bi sad svrstala medu mirniju djecu. Voli on i trcati i skakati i penjati se ali je ipak vise mali mislioc kojem je slaganje puzzli zakon.
    Tako da mislim da se ne moze po udaranju u trudnoci odredit karakter djeteta.
    Ovu bebicu vec sad pomalo osjecam iako sam tek 15. tj. (valjda zato jer je 4. trudnoca) i sad jedva cekam da pocnu malo jaci udarci

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Obojica mirni, drugi toliko miran da sam se većinom brinula...prvi hiperaktivan na n-tu....drugi ide njegovim stopama

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Tetka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam tek 16 tjedan i ne osjecam bebu jos, ali na uzv kad je trebalo izmjeriti malca i odrediti starost to kao da sam gledala bika kojeg su osedlali - bacakanje, vrtenje...

dobro dosla u klub ...tako je i meni bilo u pocetku, nista nismo uspjeli vidjeti jer se beba vrtila kao na ringispilu, ali zato ju sad osjetimo...mene je prvi put opalio u 16 tjednu...tako da i tebe uskoro ocekuje lupkanje

tete hvala sto ste podijelie iskustva, sve mi je milina citati vase odgovore...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mojih oboje su u trbuhu bili jako mirne bebe, čak premirne u nekim periodima trudnoće. A. se rodio i ostao (pre)živ, a Z. je za sada jako mirno i nezahtjevno dijete.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mene lupa bas na stranu na kojoj se legnem i onda me strah da nije zgnjecen s mojih 11 kg viska. Najcesce me lupa popodne i ponoci tako da nista od spavanja. Rekla sam gin da je kao mirnija beba a on mi reko da kak bi ga osjetila ispod tolikog špekeca,tak da ne znam dal to ovisi o tom. Ja jos uvijek osjetim da beba pulsira ima mjesta jos

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

evo moja se baš sad javlja. ima svoje periode ponekad jako aktivana, ponekad malo manje.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kod nas tek pocinje ono redovno javljanje (21. sedmica) ali cure lupa me u neko nezgodno mjesto dole... nije prijatno! evo upravo sad dok pisem... bas me drmnu jako. to je kao neki prednji zid cerviksa, vaginalnog usca, g tacka, nemam pojma. bila sam na pregledu, sve je ok, vadila urin, sve ok... nogice su dole i mislim da me sa njima lupa...
    prijepodne se nikako skoro nije javljao a i juce slabo pa sam se malo zabrinula. srecom na poslu sam i nemam vremena da se opsjedam ali cim sam jela u podne odmah se javio

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ujutro se ni meni ne javlja pocne oko 14 sati vecinom.Evo ga sad isto pocinje i trajalo bu do 2.30 svaku vecer je tak,al neka ja sam sretna.Mene ne lupa tak da me jako zaboli

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moja Jana je bila kako koji dan. Bilo je dana da me izlupala do boli i dana kad je bila jako mirna čak po par sati ništa tako da sam ja često bila na rubu živaca i suza. Čak sam se i odvezla u bolnicu u 40-tom tj jer ju 5-6 sati nisam osjetila i tresla sam trbuh i skakutala i ništa i kad sam došla u bolnicu počela me lupati. I kod nas nije palilo da ja pomazim trbuh pa da mi se javi, uvijek je imala svoju volju a bome ju ima i od kad se rodila. Nema mira niti sekunde, od rođenja lupa i maše rukama i nogama sve u šesnaest i urlaaaa ako nije po njenom još od rodilišta ( rekle su mi sestre sretno!).

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

po mom iskustvu to nema neke veze. Mladja je bila mirnija u stomaku, a "luđa" na slobodi.

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moj dečko je prilično živahan, iako ima dana kad se samo na kratko javi, inače rano sam ga počela osjećati od 17 tj., sada smo 20 tj. tako da se družimo već tri tjedna, jučer je bio aktivan cijeli dan, čak mi se od lupkanja i koža na tom mjestu micala, baš sam s mužem jučer uživala u njegovim akrobacijama. Ponekad imam osjećaj da me zvekne po mjehuru, to nije nikako dobar osjećaj...noću ga stvarno jako rijetko osjetim, možda samo dobro spavam...

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

bit će da će moj mali biti bubnjar
    samo svira i udara po mojim bolnim rebrima i baš će mi falit ti taktovi
    baš me zanima kako će biti kad se rodi, morat ću iz rodilišta ravno u neki muzik-shop

Ripcord, draga, imala si pravo, ovo jako i bolno talasanje po trbuhu (trajalo 2 dana i noći) je bilo okretanje i sad smo naglavačke i jaaaako smo sretni!!!

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Moja se manje pomera kako trudnoca odmice, valjda nema mesta vise. Cesce pomera samo guzu levo ili desno, ali zato noge... uh kako zna bolno da bude kad krene da vozi bajs ispod desnog rebra, jako visoko, pa imam utisak da nekad zaglavi cak nogu tu ili je izboci i onda dugo stoji tako izbocena da ne mogu ni da se pomerim ni naslonim se na tu stranu.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Moja je curica i u trbuhu bila poprilično aktivna a i dan danas je. Sada čekamo dečkića i imam osjećaj da niti on baš ne zaostaje za njom. Izgleda da nas čeka poprilično aktivan period života!

ena22 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam u 28 tjednu i nosim curicu koja po danu cijelo vrijeme lupa, vrti se sto je normalno...al najvise kad navecer idem spavat cim se umirim ona pocne svoj ritual ..i bude mi jako nezgodno al mi ujedno bude jako drago jer znam da je beba zdrava...no ponekad se zna biti mirna cijeli dan pa mi ne bude bas svejedno..al valjda se umori pa odmara...:D

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pozdrav svima! Ja sam u 34-tom tj. Beba je aktivna od punih 3 mijeseca, do prije nekih mjesec dana je to sve bilo slatko i nije bolilo. Ne staje cijeli dan, al cijeli dan. Ni po noci nema mira. Dok je beba manja to je slatko i nije teretno i moze se spavati, al u zadnja 3 tjedna od kad dosegne nekih 2 kg udarci su zbilja bolni i ja vec 2 tjedna ne spavam uopce. Ako sam na ledima ima prostora pa manevrira, nocas mi je izbila dah, kad se okrenem na bok ona toliko lupa i jasno je da joj ne pase. Bol u kukovima i rebrima je ocajna. Ljutim se sama na sebe jer sam sad vec stufa i umorna od svega, pa san pocela valjat gluposti tipa "... ne mogu vise...."

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj lady.x prvotno napisa Vidi poruku
    uh kako zna bolno da bude kad krene da vozi bajs ispod desnog rebra, jako visoko, pa imam utisak da nekad zaglavi cak nogu tu ili je izboci i onda dugo stoji tako izbocena da ne mogu ni da se pomerim ni naslonim se na tu stranu.
    Ovo mi je itekako poznato

ena22 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Moja se mrda svako malo...al najvise po noci....kad se umirim onda ona pocne svoj ritual lupa, okreće se i tak cijelo vrijeme...pa malo na ljevi bok pa na desni i tak cijelo vrijeme al ja uzivam u tom jer znam da je ziva i zdrava..sto je najbitnije..

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj ena22 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja se mrda svako malo...al najvise po noci....kad se umirim onda ona pocne svoj ritual lupa, okreće se i tak cijelo vrijeme...pa malo na ljevi bok pa na desni i tak cijelo vrijeme al ja uzivam u tom jer znam da je ziva i zdrava..sto je najbitnije..
    i moja beba je najaktivnija kad se ja primirim legnem i onda obje uživamo.

Eva Maria
    super da se tvoja beba okrenula naglavačke ja se tako bojim da se moja beba ne okrene na zadak pa da onda imamo komplikacije a tako bi željela rodit prirodnim putem.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Eva Maria
    [B
    prvotno napisa
    Ripcord,[/B] draga, imala si pravo, ovo jako i bolno talasanje po trbuhu (trajalo 2 dana i noći) je bilo okretanje i sad smo naglavačke i jaaaako smo sretni!!!
    jeeee, baš mi je drago!

Evo, vidim da ti se bliži termin, samo hrabro naprijed
    Posljednje uređivanje od Ripcord : 26.01.2011. at 23:43

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

moja beba jos trazi svoje mjesto malo je desno malo lijevo pa napravi koji kolut naprijed koji otraga,al jos ne kuzim gdje su joj nogice gdje joj je glavica i u kojem je polozaju

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    moja beba jos trazi svoje mjesto malo je desno malo lijevo pa napravi koji kolut naprijed koji otraga,al jos ne kuzim gdje su joj nogice gdje joj je glavica i u kojem je polozaju

ovako je i kod mene, sad je skoz dolje, sad lijevo, sad desno, sad skorz gore pod rebrima ...nekad imam osjecaj da ih je 5 unutra koliko se brzo premijesta i udara ...samo nek on mene lijepo lupa onda sma ja sretna i znam da je dijete veselo i dobro...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

slažem se zenjana02 s tobom

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

slažem se zenjana02 s tobom
    a cuj, isto smo godiste, generacija a vidim imamo i dosta slicne trudnoce

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ha ha ha da bas sam si ja to komentirala i lakse mi je da nisam jedina jer bi misla da nesto nije u redu al vjerovatno je sve ok,tak i moj dr potvrđuje da je sve ok

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    ovako je i kod mene, sad je skoz dolje, sad lijevo, sad desno, sad skorz gore pod rebrima ...nekad imam osjecaj da ih je 5 unutra koliko se brzo premijesta i udara ...samo nek on mene lijepo lupa onda sma ja sretna i znam da je dijete veselo i dobro...
    cure slažem se s vama teško mi je otkrit gdje joj je šta, dal udara nogama ili rukama? Samo se nadam da će se na kraju dobro okrenut.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nas mali gospon danas ima tulum od 6 ujutro, lupa 100 na sat a mene glava rasturaaaaaa...ove promjene vremena jako lose utjecu na mene, glavobolj,a mucnina , slabost i cijeli dan obicno provedem u horizintali...no, nasa bebica je danas extra vesela...ajde nek je barem on meni vesel, ak sam ja vec u komi...

i da, nekak mi se cini kao da su mu nogice skroz dolje i da tu danas vozi bicikl ...jedva cekam pon pregled da ga vidimo...

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moj lupa konstantno, taj ne odmara, ako odmori onda je to maximalno 1 sat dnevno.
    Naravno kad zaspem ga ne osjetim, ali nisam baš sigurna da onda spava jer iste sekunde kad se probudim on počne. Jedan dan ga nisam uopće osjetila, prepala sam se skroz, no hvala Bogu sve ok, nastavio je po starom ritmu.
    Jao nama ako bude ovakav i kad se rodi.
    E. je bila aktivna, ali u granicama normale i ispala jako mirna i dobra bebica, koja bi spavala barem 3 sata u komadu...ali zato ovaj put se nećemo naspati, sigurna sam....
    Posljednje uređivanje od bfamily : 28.01.2011. at 22:38

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj bfamily prvotno napisa Vidi poruku
    Moj lupa konstantno, taj ne odmara, ako odmori onda je to maximalno 1 sat dnevno.
    Naravno kad zaspem ga ne osjetim, ali nisam baš sigurna da onda spava jer iste sekunde kad se probudim on počne. Jedan dan ga nisam uopće osjetila, prepala sam se skroz, no hvala Bogu sve ok, nastavio je po starom ritmu.
    Jao nama ako bude ovakav i kad se rodi.
    E. je bila aktivna, ali u granicama normale i ispala jako mirna i dobra bebica, koja bi spavala barem 3 sata u komadu...ali zato ovaj put se nećemo naspati, sigurna sam....

Ovo sam dozivjela i uopce nije bilo ugodno, skakljala sam ga i probala probudit, ali nista...uff...vec sad zeza majku svoju...

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Definitivno hiperaktivca.
    Sjecam se da mi je starija cura bila ista, rebra su me bolila od njenih nogica...a ovaj maleni me udara nekako po kukovima i sa strane, valjda rukicama..nemam pojma, ali je totalno neugodno.
    Mladja cura je bila mirnija beba i takva je i sada, za razliku od seke. Znaci ima nesto u tome

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ma nismo uopce hiperaktivni, ali jutros smo od 4 budni ...vjerojatno sam sama na rodi, ali eto kad nemremo spavati onda citamo malo

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Moja beba prije nije bila hiperaktivna, al sad kad moramo mirovati sad se javlja svako malo, jutro, podne, većer, noć....ništa ne bira.
    Jedino što ne mogu otkriti kako se okrene i gdje je što...pokušavam odgonetnuti al bez uspjeha (udara posvuda). Prije tjedan i pol bila okrenuta na zadak pa me sad zanima kad će se okrenuti naglavačke pa da se može roditi, jer smo već skoro pri kraju.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

ajme a tek moja... taj lupa sve u 16, mislim da neće u nogometaše već u hokejaše.. jer njegovi pokreti su toliko bolni da toliko zastanjem da misle ljudi oko mene da imam trudove...

zadnji uzv. mu je glavica bila dolje, kralješnica na lijevoj strani a noge uprte u moju desnu stranu, cijelu trudnoću zapravo je glavica bila dolje na mjestu gdje bi sada trebala biti...

ali to da se rita konstatno, obavezno... ja jedem on lupa, ležim lupa, sjedim lupa, hodam lupa... sad smo na 36+3 i nadam se da će se početi polako smirivati i skupljati snagu da izađe van, jer mene to njegovo lupanje izmori...

noću ga ne osjetim, ali većinom spavam na lijevom boku jer tako jedino mogu zaspati, ali čim se probudim (oko 8 svako jutro) i obavim pi-pi... evo i njega kao da govori i ja sam se probudio..
    tako da se nadam da će moj dnevni hiperaktivko biti noćni mirko, a ne noćna ptičica....

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

zeljana02 isprazni inbox, ne mogu ti poslati pp

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Ares prvotno napisa Vidi poruku
    zeljana02 isprazni inbox, ne mogu ti poslati pp

a ja se pitam gdje si...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

poceo me moj mali frajer maltretirati ujutro, navecer, dok spavam, ležim, sjedim, hodam. stalno se javlja a kaže moja mama da sam ja nju udarala da bi jadna ostala ukocena od boli,pa eto.. samo nek on divlja .

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    poceo me moj mali frajer maltretirati ujutro, navecer, dok spavam, ležim, sjedim, hodam. stalno se javlja a kaže moja mama da sam ja nju udarala da bi jadna ostala ukocena od boli,pa eto.. samo nek on divlja .
    pričekaj još malo da ti počnu kvrge iskakati van...
    ko meni sada... dok treba biti živahan (na ctg-u npr.) on spava i miruje, čim se ctg makne, evo ga utakmicaa se vodi..... Barca protiv Reala

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hahhaha,a pocele su i kvrge. i uvik me u moja desna rebra udara. e, koliko je noa bia težak oko 31,32. tjedna trudnoce? moj je 1600g u cetvrtak 31+3.i doktor je reka da ce biti praaavi decko. pa me zanima jel to možda znaci VELIKI DEBELI hahaha

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    hahhaha,a pocele su i kvrge. i uvik me u moja desna rebra udara. e, koliko je noa bia težak oko 31,32. tjedna trudnoce? moj je 1600g u cetvrtak 31+3.i doktor je reka da ce biti praaavi decko. pa me zanima jel to možda znaci VELIKI DEBELI hahaha
    ja sam bila na uzv 31+2 imao je 1923 grama
    na uzv 34+2 je imao 2600 grama
    jučer na 37-2 je imao 3200 grama...
    doktor se igra vračare pa prorokuje da će za dva tjedna imat 3800-4000 grama

neće tvoj biti buco vidiš koliki je moj...

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nas hiperaktivni nogometas lagano prelazi na drugi sport, a sad ne znam da li bi ti bio rugby ili box ...pogotovo kada ga tata mazi podivlja i toliko me izlupa na brzinu da zvijezde prebrojavam i moram micat ruku od mm...cini mi se da ce to biti velika ljubav, svaki puta kada stavi ruku sinek tako veslo skace i lupa ...ma, samo neka on mene lupa, onda sam ja sretna jer znam da je sve o.k...

Stranica 1 od 6 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •