kako koji dan jucer sam se jedva doklepala do ducana , kad sam ja hodla ova mala je skakala ko nora po mojem trbuhu!
kako koji dan jucer sam se jedva doklepala do ducana , kad sam ja hodla ova mala je skakala ko nora po mojem trbuhu!
Ja sam u 29+3, zadnjih par dana, intenzitet i učestalost pokreta i udaraca se totalno smanjio, osjetim je samo navečer, lagano, i to ne onih 10 puta kolko bi kao trebalo u 2h.
Zvala sam svoju gin i poslala me na CTG u bolnicu, bila sam 45min, i nakraju rekli da je sve ok, da je pupčana omotana isl da nebi bio takav nalaz, da nebrinem.
Nemogu da nebrinem, jer uvijek je bila u pokretu i baš se razbacivala, a sad se prorijedilo ful zadnjih 1tj, je moguće toliko rijetko jedva osjetiti bebu u tom tjednu trudnoće?
Simpatična tema :D
Ja se žalila kako je ne osjecam , al tamo u 21 tjednu je krenila i ne staje. Trenutno 25+5 i nekad zna toliko lupnuti da boli, a i nedavno je pocelo zabavljati udaranje po mom mjehuru, razmišljam o pelenama
inace posteljica mi je sprijeda tako da me cudi sto je toliko osjecam, a i trbuh stalno poskakuje![]()
i ja sam 25+5 odlično je osječam,ali na žalost moj ne osjeti ju pod rukom još kad pomazi trbuh??![]()
neznam nas dvije smo solo tako da nas nije briga hahaha
al vjerovatno za koji tjedan to vec bude komad bebe
o da komadina bebe bude to za 4 tj. i tome se veselim,pa da i ne spavam koliko bu lupala![]()
Moj je kako kada. Ima razdoblja da se miče kao da tulumari - to mi više nisu samo udarci, nego baš micanja, meškoljenja, svašta. A onda par dana malo. I tako ukrug. Valjda se i on umori
Noću nikad ne osjetim da li se i koliko miče. Ali par puta mi je muž rekao da je osjetio na mom trbuhu kad je došao spavati.
to meškoljenje mi je čak i najdraže...imam osjecaj ko da pokušava izac, mali alien![]()