medena i ruža žao mi je cure
watson beta je pravi bonbončić!!
Valamala superišk za transfer, sad mazi svoju savršenu mrvu!!
Watson :Moja beta 14 dnt je 665!!!
![]()
watson super beta
ruža i medena
ValaMala za uspješan transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
tally sigurno slavi negdje!
Watson![]()
Ruza82
Cure, hvala vam na podršci, ja sam već punooo bolje...Nema odustajanja dok ne stignemo do cilja, sutra je novi dan!!!Jedino mi je još bolno kad vidim da je mm-u višestruko teže palo ovaj put nego meni samoj, ne volim ga i nisam navikla vidjeti tužnog...
P.S. Aleksandraj, kako misliš, i ovo je biokemijska (ß=1,2)?
ValaMala, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za savršenu 8-staničnu mrvicu da ostane kod svoje mame slijedećih 9 mj. !!!
Posljednje uređivanje od medena8 : 01.03.2011. at 00:39
Watson Čestitke![]()
![]()
Ruža82![]()
Mojim dragim curkama koje imaju sutra i prekosutra veliki dan,
~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
Hvala puno,curice moje!!
ValaMala,neka se mrvica zakaći za svoju mamicu!Sretno
mene brine di je tally već dan ipo nakon pozitivnog testa...
Cure, tako ste me nasmijale i razveselile... pa vi poslije mog dragog prve saznate vijesti, zar sumljate!???? Svima vam šaljem ogromno hvala! Moja beta 13 dpt je 442,4, u toooootalnom sam šoku, ne može biti jedna bebica, jel da?! Presretna sam, al sutra vadim sljedeću, da slika bude jasnijai da me smiri malo!
Watson, od srca ti čestitam, bravo curo!!!
snekica, možda neki tvoj nepogrešivi feeling za sutrašnju betu
vendy, kad je start?
vala mala ona mrvica koja ti je sad na slikici, za nekih 9 mj će spavati kraj svoje mamie i buditi je cijelu noć!
ruža82 tebi velik zagrljaj, brzo u nove pobjede...
Svima vam želim ostvarenje ovih prekrasnih snova, čekalicama da brzo vrijeme prođe i da ima setan kraj! Pusa svima redom!![]()
tally, kako preprepredivno! Čestitam od sveg srca, tako se radujem zbog tebe! I hvala ti na divnim riječima, neka i bude tako!
tally cestitam
watson cestitam i ovdje
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Promasila sam temu pa sam tally cestitala na Nakon transfera umjesto ovdje.Ali moram i ovdje obavezno!
tally bravo za odlicnu betu, neka se sutra lijepo podupla i da ti cijela trudnoca bude takva da u njoj mozes uzivati maksimalno.![]()
Čestitke novim trudnicama!!
A ja moram objaviti jednu radosnu vijest!!
Naša forumašica Natalina,koja je ostala trudna u 6.mj. u Mariboru,rodila je jučer prekrasnog dječaka!!
Nije se javljala tijekom trudnoće iz tehničkih razloga,ali eto,došao je i taj dan susreta mame i maloga L.
Oboje su dobro!
Čestitke ponosnim roditeljima![]()
tally, čestitam. to su bile odmrznute jajne stanice?
tally cestitam!!!! uzivaj u svojoj trudnoci i puno srece ti zelim!
tally bravo!!!
mislim da komodno može biti jedna mrva, ja sam sa dvije na 12.dpt imala betu 859.
ali beta nije mjerilo, nekad i velike bete donesu jednu, a manje 2 mrve. glavno da se lipo dupla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tally, Watson ČESTITAM!!!!
Našim novim trudnicama pitanje
Kako ste se ponašale u prvim danima poslije transfera i ostalim do bete? Koliko ste ležale/odmarale i kakve aktivnosti ste si dopuštale?
ValaMala, ja sam ti prvi dan odležala, drugi sam se popodne malo prošetala, a od trećeg sve po starom (naravno, bez nekih "težih poslova") Nisam baš imala vjere u ovaj postupak, pa sam bila totalka opuštena što se ponašanja tiče! Samo se ti opusti!!
Ja sam prva 3 dana nakon transfera malo odmirovala a dalje manje više sve normalno. nakon tjedan dana sam išla raditi ...radila sam samo tjedan dana a sad ako bog da neću dugo, duuuuuugo
Ja sam transfer imala 14. u St-u,15.sam putovala za Zg.Ponašala sam se kao penzic,sve laganini.![]()
Još da napomenem da sam tu večer na dan transfera,šetala po rivi.
Tako nekako su nam i dr. i biolog rekli, da je ok mirovati, ali da ne valja pretjerati i stalno ležati, to smanjuje prokrvljenost cijelog tijela, pa tako i maternice
Znam da nisam na pravoj temi, al nemojte mi zamjerit, neču više zabušavat.Aurora me to pita već 2.put, da ne misli da je ignoriram, haha!
Što se mojih godina,a i dijagnoze tiče... Ja sam u relativno "mladim danima", tj 85-to god. Prije 7 god. sam imala gadnu upalu kompletne zdjelice. 1 jajnik mi je bio oštečen, zahvačen mjehur, trbušna šupljina, čak i debelo crijevo se zadebljalo. Jajovodi su bili totalno uništeni, pa su ih odstranili. Šok za tim doktora, kojima sam bila upućena radi ciste na jajniku! Zamisli, to je bila dijagnoza od mog gineokologa, kad više od boli nisam mogla stati na nogama. Provela sam u bolnici mjesec dana, došla u zadnji čas.Sve u svemu, majčinstvo je bilo upitno! Savjet dr. koji me je operirao je bio MPO što prije! Tako da moje god ne znače ništa, (ono, mlada je, ima vremena). Svaka od nas ima individualnu dijagnozu i druge okolnosti..ništa nije mjerilo-sve je to sreća do koje ćemo,nadam se sve doći, naravno uz veliku podršku i pomoć nas forumašica!
Tally, Watson, amyx ~~~~~~~~~~~~~~~ JEEEEEEEE!!!
ČESTITAM CURE!
Tally:![]()