Stranica 7 od 28 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 1366

Tema: ODBROJAVANJE 2011/1

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

SIJEČANJ 2011.
    Marina25 , 1. ICSI, Cito
    Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
    Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
    DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
    Lili75, 2 x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
    Nora77, 1. IMSI, Adebar
    Nikolina-Zagreb, 2x prirodno (nakon 3 AIH, 4x IVF, 1 X prir.trudnoča)

Čekalice bete~~~~~~~~~~
    Tantolina, 07.02.
    Miba, 07.02.
    Alma_itd, 08.02.
    Niki, 09.02.
    Mojca, 10.02.
    Vala mala, 11.02.
    Maja_st, 11.02.
    Dani82, 17.02.
    Mare157, 17.02.
    Đurđa76, 17.02.
    Pirica 18.02.
    Bab 18.02.
    Innu 18.02.

Čekalice F(ET)~~~~~~~~~~
    Andream 06.02.
    Ivka13, 06.02.
    Linalena, 07.02.
    Sali
    Vedre
    Amyx
    Slatkica
    Ela28

Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
    Seka35, 06.02.

Pikalice~~~~~~~~~~
    Tanja.V
    Maja Lena
    LilyOfTheValley
    TrudyC
    Jesen82
    Aurora blu

Šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    Lua, taca70, klikica,

Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
    zeena, kitty, eva133, tikki, pea, Ruža82, medena8, slava77, NINA30, tajna30, aslan,

ON-GO~~~~~~~~~~~~
    2.mjesec:Vita22, zlatta, Maybe baby, plavuša 007, tikica, lela77, tally, pinny, spa, Vanchriban, maslina1973, m arta, science,
    3. mjesec: Cannisa, bugaboo, snekica, pretorija, kriistiina, kiara79, ptica1, corina II, TOMISLAVA, missixty, tinkica, venddy, sezen, tikica_69,
    4. mjesec: Šumskovoće, Crvenkapica 77, Tasha, marisela, goga69, mare77, glossy, milla2,, tlatincica, nety, Iberc, Mia Lilly,

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    Mery0908, dani39, chiara, morskavila, malena72, Tiki_a, jadro, rikikiki, ptica1, sonječka, zlatica, mala bu, inna28, anaea 40, mare41, sanja1, Iva Mia 2009, frodo, Dona, Charlie, deniii, palcicazg, Dada-55,

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    meni se to isto dogodilo, kad sam isla na aih mjerila sam lh trakicama i slicno kao i kod tebe bojala sam se da je O vec bila.....onda su me cure tjesile da lh trakice znaju pokazat netocno kad si pod terapijom , klo.fem.gon.i ostalo..znaju dr. ne brini
    Nadam se da je i kod mene slučaj da su lh trakice krivo pokazale. Jučer sam u 22h dobila ovitrelle, a danas ujutro mi je narasla temperatura. Da gledam samo po tome rekla bih da mi je O bila tokom subote (taman nekih 36h nakon gotovo pozitivnog LH testa). A inače, i meni, kao i cranky, O bude obično unutar 24 h od pozitivnih LH trakica, i isto ju obično osjetim... ne svaki mjesec ali većinom.

Uglavnom, sutra ujutro ću sve znati... ako je O pobjegla, nadam se da će idući put malo promijeniti terapiju.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kako ste vibrirale za moju frendicu, red je da vam javim da je dobila m i betu 0.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Danas mi je 11dnt,u utorak vadim betu,nemam nikakvih simptoma osim standardnog bola u (.)(.),a stomak me boli negdje u daljini.Znam da je glupo raditi test i da nije pouzdan,znam da je beta jedini istinski pokazatelj i njeno pravilno duplanje naravno,ali ja opet nisam mogla da odolim pa sam ga uradila(navikla sam da u ovo vrijeme nakon transfera uveliko krvarim,a sad toga nema,pa sam se ponadala ) i nakon par sekundi je bio pozitivan.Sad mogu mirna cekati utorak.Svim cekalicama kojecega saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Danas mi je 11dnt,u utorak vadim betu,nemam nikakvih simptoma osim standardnog bola u (.)(.),a stomak me boli negdje u daljini.Znam da je glupo raditi test i da nije pouzdan,znam da je beta jedini istinski pokazatelj i njeno pravilno duplanje naravno,ali ja opet nisam mogla da odolim pa sam ga uradila(navikla sam da u ovo vrijeme nakon transfera uveliko krvarim,a sad toga nema,pa sam se ponadala ) i nakon par sekundi je bio pozitivan.Sad mogu mirna cekati utorak.Svim cekalicama kojecega saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    alma čestitke!!!!!!!!!!!!!!

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Alma_itd čestitam . Želim ti veliku betu.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Alma_itd čestitam

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Alma_itd čestitam

~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu u utorak

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Alma, baš sam ti odgovorila na "Nakon transfera" i sad vidim ovo, sva sam se raznježila, predivno!!!

Tantolina i Miba, sutra je beta? Sretno i javite!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

alma, bravo! Čestitam!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Inače i meni je 11dnt i mučim muku da li da napravim test sutra preksutra ili ne... jojoj

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Prijavljujujem se u čekalice bete 21.2.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

alma čestitam!!! ~~~~~~ za veliku betu u utorak!

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cure mislim da od mene ništa ovaj put.....poćela sam nešto krvaruckat jučer i danas.....nije to još prava m ali nešto je.......sutra idem vadit betu pa da i tp poglavlje zatvorimo......alma čestitam na +....inače sam sva napuhana i cike i trbuh i sve.....svim curama koje čekaju betu ili plusić sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

alma velike čestitke na +, vjerujem da će velika beta to samo potvrditi ~~~~~~~~~~~~~~

andream želim ti najljepši dar za rođendan

tantolina kad bi barem sutra doživjela pozitivan šok

miba veliku betu ti želim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

jutros bila na punkciji i dobila sam 7 jajnih stanica ,transver je u srijedu.
    dr. je zadovoljan ,pa cemo vidjeti ,a i ja puna optimizma!
    alma ,sve cestitke na trudnoci !
    tantoina , nadam se da to nece biti ciklus i da ce beta pokazati poz.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Oooopa alma_itd, pa ČESTITAM
    tantolina~~~~~za iznenađenje!
    andream ~~~~~za lijepu mrvicu.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

seka35 7 * ~~~~~~za puno mrvica

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

alma_itd-drago mi je zbog tebe i puno ~~~~~~~~za ß u utorak
    tantolina glavu gore ,nije još gotovo i tebi puno~~~~~~da te sutra
    ipak iznenadi ß
    seka35 za tulum u labu i uspješan transfer~~~~~~~~~~~~~~
    i svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ po potrebi
    ja ß vadim tek u utorak i mislim da neću raditi test prije, ma zapravo
    bih i ß najradije još malo odgodila da se mogu još nadati!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

alma_itd~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
    svim ostalima da koga ne izostavim ~~~~~~~~~~~~~~za sve što im treba

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Alma cestitam!!To je plusic iz FETa jel da?Krasno!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

alma čestitke~~~~~~~~~~~~~za veliku betu!!
    tantolina držim fige za sutra nadam se da će sve biti super!~~~~~~~~~~
    miba ~~~~~~~~~~~~~~za betu sutra!
    seka35 ~~~~~~~~~~~~za što više mrvica i dobar transfer!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj anaea40 prvotno napisa Vidi poruku
    Alma_itd čestitam . Želim ti veliku betu.
    x

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage moje cure,hvala vam na cestitkama,nadam se da ce u utorak beta biti dobra i da ce se pravilno duplati pa da mogu cicati od srece.MM jos na sve gleda sa rezervom jer su ga prosla beta i testovi izdrndali psihicki i mislim da ce vjerovati da sam trudna tek kad vidi na UZ da je srce prokucalo.
    Tantolina i Miba,za sutrasnju betu vam saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~.
    Seka 35 za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

dobro jutro kokice na odbrojavanju!

jeste se odmorile? spremne za novi tjedan? a kakav bi to tjedan bio da nema jutarnje kavice ili čaja da nas pripremi za nove izazove?

evo i vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ali kolektivnih za sve akcije i reakcije na ovom PDF-u

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobrojutro!Ksena bas ti je dobra kavica..inace su odlicne,a danas jos mozda zato sto mi sunceko golica nos.
    Kao da vjetric donosi mirise proljeca..a proljece donosi budjenje,preporod,novi zivot..A kad smo kod novog zivota
    sve cestitke Petrovki Mazici na rodjenju sincica Mazonjića!!!
    Cekalicama bete danas ~~~~~~~~~~~~~~~~hooo-ruuuk bete!!!
    Almici cestitke na plusicu!!!
    FETušama dobru sadnju!!!
    Tikkici za plodonosan AIH!
    Bab za dobro raspolozenje i pozitivizam u cekanju bete!!!
    Snekici za njen D-mjesec!!!
    Visibabi za nesumnjivo odlicne rezultate UZV!!!
    ValaMala za testic!!!
    Znam da je nezahvalno nabrajati i izdvajati samo neke od djevojaka,neka mi oproste one koje nisam,njima jedan mega

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Alma cestitam!!To je plusic iz FETa jel da?Krasno!!!!
    Jeste,nadam se da ce se ostvariti sve ono pozitivno sto sam citala o tom postupku

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobrojutro!Ksena bas ti je dobra kavica..inace su odlicne,a danas jos mozda zato sto mi sunceko golica nos.
    Kao da vjetric donosi mirise proljeca..a proljece donosi budjenje,preporod,novi zivot..A kad smo kod novog zivota
    FETušama dobru sadnju!!!
    ValaMala za testic!!!
    Znam da je nezahvalno nabrajati i izdvajati samo neke od djevojaka,neka mi oproste one koje nisam,njima jedan mega
    X !!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

FETušama dobru sadnju!!!
    ValaMala za testic!!!
    Sve je rečeno! Potpis!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Danas sam isla po uputnice za sutrasnju betu.Rekli su mi da bih mozda i danas mogla da je vadim,ali bi mozda rezultati bili sumnjivi pa sam ja produzila jos jedan dan agonije.U medjuvremenu sam uradila jos jedan test(nije kao onaj jucerasnji) i on je pokazao apsolutni minus,tako da su mi emocije sa pozitive spale opet na nulu.Necu da se prestajem nadati jer znam da je beta jedini pravi pokazatelj.Izdrzacu jos 24h.Inace danas je 12dnt,nemam nikakvih dodatnih simptoma osim bolnih (.)(.) i bola u stomaku kao da cu dobiti.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

alma, da je bar isti test kao jučer pa bi mogla usporediti, ovako ne mora ništa značiti, jako navijam za sutra!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    alma, da je bar isti test kao jučer pa bi mogla usporediti, ovako ne mora ništa značiti, jako navijam za sutra!
    I ja se tjesim da je mozda do testa,mozda je manje osjetljiv,sta ja znam.Mozda da trknem i kupim onaj od juce,hm.Nemam pojma,prilicno sam smirena,nadam se sutra pozitivnim vijestima.Nakupovala sam jos Utrogestana i Progynova(sve se nadam da ce mi jos dugo trebati )

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pozdrav curke! Stvarno je vani predivan dan, pravo proljeće. Sad će sve krenuti cvjetati, nije li pravo vrijeme i da u našim bušama procvjetaju naši cvjetići?

Inače, ja sam jučer, ko glupson, usred dana zgrabila test i napravila ga. Naravno, druge crtice ni za lijek. Nemam pojma zašto sam to napravila, čak i na testu piše da je pouzdan od "prvog dana izostanka mjesečnice" a to bi meni bilo tek preksutra i na koncu da treba biti jutarnji urin... ne znam, test je bio tu, ja sam već luda od čekanja i eto, dobitna kombinacija. Valjda sam mislila koliko bi divno bilo vidjeti plusić konačno.... a eto... čekam petak

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ValaMala nadam se da je testić ipak bio prerano
    Alma_itd za sutrašnju betu~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Tabtolina i miba gdje ste?? Čekamo vaše bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Vita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Innu~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sali~~~~~~~~~~~~~~~

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam nakon jutrosnjeg minusa na testu uradila jos tri i na kraju se pokazalo da je onaj pozitivni od juce zapravo bio pogresan i netacan,jer sam danas evo naredala 4 negativna testa jedan pored drugog,raznih proizvodjaca,a crte se spojile na jedno pola metra duzine ukupno.Da mi se danas isplakati dok ne radim a ne mogu,samo imam knedlu u grlu koja me boli i jedno 500kg na prsima.Tantolina i Miba javite se sa lijepim vijestima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke! Stvarno je vani predivan dan, pravo proljeće. Sad će sve krenuti cvjetati, nije li pravo vrijeme i da u našim bušama procvjetaju naši cvjetići?

Inače, ja sam jučer, ko glupson, usred dana zgrabila test i napravila ga. Naravno, druge crtice ni za lijek. Nemam pojma zašto sam to napravila, čak i na testu piše da je pouzdan od "prvog dana izostanka mjesečnice" a to bi meni bilo tek preksutra i na koncu da treba biti jutarnji urin... ne znam, test je bio tu, ja sam već luda od čekanja i eto, dobitna kombinacija. Valjda sam mislila koliko bi divno bilo vidjeti plusić konačno.... a eto... čekam petak
    Po meni si ti ovo suviše rano uradila test tako da se ti nadaj pozitivi i ne gubi nadu šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ da naredni bude pozitivan

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja sam nakon jutrosnjeg minusa na testu uradila jos tri i na kraju se pokazalo da je onaj pozitivni od juce zapravo bio pogresan i netacan,jer sam danas evo naredala 4 negativna testa jedan pored drugog,raznih proizvodjaca,a crte se spojile na jedno pola metra duzine ukupno.Da mi se danas isplakati dok ne radim a ne mogu,samo imam knedlu u grlu koja me boli i jedno 500kg na prsima.Tantolina i Miba javite se sa lijepim vijestima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    Alma_itd nemoj molim te gubiti nadu možda ipak beta pokaže jednu veliku cifru šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da taj rezultat bude pozitivan..

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj marisela prvotno napisa Vidi poruku
    Po meni si ti ovo suviše rano uradila test tako da se ti nadaj pozitivi i ne gubi nadu šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ da naredni bude pozitivan
    Hvala ti, marisela, u pravu si, beta će reći svoje. Ipak, od samog početka mi je teško biti ful pozitivna kad su mi vratili samo jedan embrio, a taj je bio tek dvostaničan i sporo se dijelio. Mislim dr. je rekao da ima šanse, ali nisam nigdje ovdje pročitala da je itko zatrudnio od transfera dvostaničnog embria... Naravno, navijam cijelo vrijeme za moju malu sporu mrvicu da pokaže svima kako se može izboriti... A vidjet ćemo, samo neka vrijeme brže prođe

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Alma pa kako?Glupi,glupi testic!Ajoj koliko te razumijem...500kg na prsima...draga,znam da si bez nade jer si napravila 4 testica(jesi li radila
    svaki iz drugog urina?),ali dozvoli si jos mrvicu nje do bete.Onda ces se isplakati i krenuti dalje..Cetvrti,peti,sesti,sedmi puta -nije vazno.Uspjet ces,Alma.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

potpisujem Selu vrijednicu i svima vam vibrujem za što god trebalo nek' se nađe

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    ValaMala nadam se da je testić ipak bio prerano
    Alma_itd za sutrašnju betu~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Tabtolina i miba gdje ste?? Čekamo vaše bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Vita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Innu~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sali~~~~~~~~~~~~~~~
    Potpisujem i dodajem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dani82

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Curke od mene ništa ovaj put......nisam jako tužna jer sam jučer odtugovala......sad imam sto planova u glavi i moram ih malo posložit....nadm se da ćim prije krećemo dalje....pusa
    sretno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~u svemu

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zao nam je Tantolina!
    Valamala cekaj betu!
    Posljednje uređivanje od Sela : 07.02.2011. at 17:05

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tantolina,jako mi zao
    meni je transver u srijedu

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tantolina žao mi je ... odmori i u nove pobjede.

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tantolina

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

tantolina, žao mi je... nadam se da da će se svi planovi lijepo posložiti uskoro

Valamala ~~~~~~ da je testić bio prerano i da te beta ugodno iznenadi!

Alma, još se malo nadaj... do sutra. A onda ako bude negativna, isplači se... i kreni u nove pobjede!

seka35, ~~~~~~ da se mrvice lijepo razvijaju i da transfer bude pun pogodak

ja sam imala inseminaciju danas, dosta me boli jajnik (nadam se da je to znak ovulacije) pa malo ležim i uživam beta je za 14 dana, dakle 21.2.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tantolina jako mi je zao Idemo zajedno uskoro u nove pobjede.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

tantolina
    alma puno puno sreće sutra...
    svima milijuni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Alma nadam se da nećemo skupa...........mi odlučili.....čekamo maribor.......poslali smo papire lani 10.06. tako da ćemo valjda skoro doći na red.....taman da se 3-4 mjeseca nadam se.....

Stranica 7 od 28 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •