Ima MM je Matija Gubec ali ga nitko ne želi slijediti. Moram reći da sam ja stvarno ponosna na njega jer je veliki borac za pravdu i pokušava i bori se i traži i govori ali potpuno je sam tj svi mu daju podršku kad vlasnici ne gledaju. Evo npr izborio se prije par godina da im se plaća putni trošak jer idu 4 puta dnevno na posao ukupno 80km svojim autima jer nema javnog prijevoza i u 30 dana to je 2400km pa je ispalo da plaću troše na benzin i rukama i nogama se sam izborio da im se makar to plati i nitko ga nije htio podržati a kad su dobili putni trošak onda im se svidjelo.
Ne znam, ja tuđe neću, ono što mi ne pripada ne tražim ali da mi se sustavno zakidaju moja prava i još me se k tome i omalovažava bome bih digla glas međutim većina šuti i to me frustrira.
Evo rekla sam da šefovi traže od MM-a i još 4 grupovođe da vode evidenciju dolazaka i odlazaka na posao i da pišu da su radnici nedjeljom kući i potpišu se, moram li reći da je jedino MM rekao da neće.
Ne razumijem netko tko ih malo plaća i podcijenjuje traži da lažiraju podatke i pišu neistinu za što mogu odgovarati i oni svi pognu glavu i šute. Uh baš sam ljuta.
Došli smo do toga da razmišljamo da sve prijavimo inspekciji rada i poreznoj upravi.