-
skraćen frenulum
Naime, bebač je danas mjesec dana. Ovo mi je druga beba i još u bolnici sam bila sva puna sebe jer sam znala kako ga stavljati na cicu. On je pravilno hvatao, ja sam se znala pravilno namjestiti, baš mlijeko mi nadošlo već drugi dan, sve super, ali... Odmah je coktao. Bilo mi je glupo da ima soor a tek se rodio?! Uglavnom, na otpustu mi je pedijatrica rekla da ima skraćen frenulum, na što sam ja odmah pitala radi li to neke probleme s cicanjem jer meni mali čudno cokće, a ona je odgovorila da to nema veze.
Napravio mi je takve ragade koje doista nisam ovaj put očekivala jer sam dojila već jednom, i relaktaciju sam prošla.
Sad koristim šeširiće jer sam u rodinom savjetniku iz bolnice pronašla da su šeširići ok kod djece sa skraćenom tom kožicom ispod jezika.
Već tri dana isključivo dojim, uz bol, ali koja prolazi tako da sam opet u napasti da probam dojiti bez šeširića, ali strah me te boli ako se ponovi.
Moje pitanje je vezano uz to dojenje bez šeširića kod beba sa skraćenim frenulumom te ako mu to odmah cvaknu (sutra idemo na prvi pregled) hoće li on onda dojiti bolje.
Prvo dijete sam uspjela dojiti sa šeširićima i bila sam sretna, ali kužim gdje je problem s tim šeširićima i voljela bih ovaj put dojiti bez šeširića ako će mi to biti moguće.
Ajde molim vas neka me netko savjetuje....
Ne znam zašto mu to nisu odmah cvaknuli u bolnici kad su primjetili, moja mama mi kaže da je moja baka koja je bila babica prije nekih 70ak god kad bi pregledala dijete to odmah cvaknula ako je bilo potrebno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma