Kako ste zadovoljni proizvodima koji su došli konzumovom dostavom? Kakvi su rokovi trajanja, da li je hrana stumbana, odleđena i sl.? Sutra očekujem prvu dostavu i baš sam nekak zdvojna kaj bu to došlo.
Kako ste zadovoljni proizvodima koji su došli konzumovom dostavom? Kakvi su rokovi trajanja, da li je hrana stumbana, odleđena i sl.? Sutra očekujem prvu dostavu i baš sam nekak zdvojna kaj bu to došlo.
Ja nisam naručivala, ali frendice jesu i nisam čula ništa loše. Uvijek možeš vratiti ono kaj ne valja, ne daruju ti, već plaćaš, je l tako?![]()
uvijek se može vratiti, ali to je tlaka. Ali puno su se popravili unutar zadnjih godinu dana. Nekidan su me zvali da mi kažu da im piletina ttraje još 2 dana (naručila sam 1 kg fileta) pa su pitali da li da mi ipak donesu ili da pričekaju ako stigne ujutro nova pošiljka. Prija bi uredno donili ono šta uskoro ističe. Ili ja naručila masline bez koštice, oni donesu s košticom i tako neke stvari. Zadnji put kad sam kod njih naručivala nakon dugo vremena su bili skroz u redu. čak su i došli ravno u 11 (odabrala sam termin od 11-13)
Ne naručujem često, ali kad dođe, lijepo dođe
Slože uredno pa se ne potrga i nisam imala problema sa datumima isteka.
I ja mogu potvrditi da se jako trude. Ta u interesu im je, nije li?!
odavna koristimo konzum dostavu i uvijek mi je sve dolazilo ok. Zapravo mi ju koristimo samo u slucaju vecih festi, kad doma treba nahraniti hrpe ljudi pa mi datum nije bio presudan, ali uvijek su prije zvali ako je nesto nestalo s police i sl.
dostava mi se svida jer recimo voce i povrce ne bude danima u duckasu na 20 i nesto stupnjeva, pa onda ti nosis doma u fridge, nego s hladnog dode tebi doma![]()
Vecinom je sve super, znalo je biti kakvih zabuna, ali moze se vratiti...
Super je slozeno, nista se ne stumba, barem kod mene...
meni su zadnji puta milch šnite stavili na dno kutije, a preko njih nabacali sve i svašta. to mi se jedino zamjerilo.
eh da, i komad junetine su zamotali u papir, a nisu stavili u nikakvu vrećicu pa sam sve okolne proizvode morala brisati jer su bili umrljani laganim slojem krvi :zbljuv:
inače ok.
Hvala vam, sad mi je lakše. Javim kak je prošlo![]()
ja veliki tjedni šoping obavljam isključivo preko konzum dostave, jednom tjedno, već duže od godinu dana.
nemam zamjerki.
uspjeli su doći čak i po snježnoj mećavi do moje kuće na vrh samoborskog brda, bez da su riječ rekli :grin:
Isto sve ok. Uredno bi mi javili ako nečega nije bilo i
predložili zamjenu.
Fora mi je i što točno znam kad će doći, ako upišem između 17-19
znam da su tu u 17 pa ih ne trebam čekati
a dobro, to ovisi vjerojatno i o tome gdje živiš
meni dolaze u periodu kad sam naručila, ali u bilo koje doba unutar 2 sata. ne mogu unaprijed znati kad će točno doći.
Meni je to super...Uvijel naručim karton mlijeka i par litara soka...da ne moramo mi nositbtw. konzum nam pred kućom... Uvijek su mi ok donijeli...ja sam znala krivo naručit
![]()
ja često naručujem i samo su mi jednom donijeli litru jogurta s rokom trajanja koji je isticao sljedeći dan.
lijepo spakiraju posebno stvari koje idu u frižider i posebno one koje idu u škrinju. vjerojatno ljeti imaju frižider u kamionu jer i ljeti jogurt/maslac stiže hladan.
također, jednom su mi zaboravili dostaviti karton mlijeka. ja sam skužila tek drugi dan. nazvala sam ih i odmah su mi donijeli uz ispriku.
Stigla dostava! I stvarn odeset puta bolje nego kad ja idem u dućan, uredno složeno, odvojeno, neodmrznuto (ja često obavi šoping pa vozikam to po gradu od škole do treninga itsl.:/). Stvarno ne znam zašto to prije nisam skužila. Hvala svima![]()
Mene zanima kakve su cijene artikala. Da li kao u mom malom lokalnom Konzumu ili kao u njihovim većim centrima, da li isti artikli budu na akciji i sl???
Uglavnom kao u vecim konzumima... mislim da se dogodi koja iznimka ali u pravilu kao u vecem konzumu
Danas na stranicama jutarnjeg ima link za 30 kn popusta na dostavu. Kliknete na link, prijavite se u konzum online i odjavite (ja sam tako napravila, nije mi danas hitno kupiti) pisalo je da ce mi se popust obracunati putem prve slijedece narudzbe... vidjet cemo...
mozete si otvoriti jos koji profil pa si stvoriti popust za vise kupnji...
ja uvijek naručim za više od 500 kuna, pa mi je dostava ionako besplatna.
Mislim da nisi shvatila... tj ja sam ocito nespretno napisala... oduzima 30 kn od iznosa kupnje...
barem tako su prosli ti kuponi "radili"
narucis za 500 kn a platis 470
Posljednje uređivanje od smedja : 27.01.2011. at 09:10
Mislim, da su neki, ne bi ni naplaćivali dostavu, a ne 10 - 20 - 30 Kn.
Kak su dostave pizza besplatne, a puno je manji iznos u pitanju.
Narucujem on line od samog pocetka kad su to uveli i zadovoljna sam.
Prvo nisam narucivala voce i povrce, ali ok kad su uveli narucivanje po komadu ( ne volim prevelike kolicine jer se puno baci ak ne pojedemo) i to sam pocela i uvijek mi izaberu zdravo i kvalitetno.
Ako narucujes sir i nareske pazi da naglasis da li zwlis narezano ili ne . Ja to zaboravim pa mi sir uvijek narezu, a dulje traje ako je u komadu, a i koji put mi treba za ribanje i sl.
Ako nekog proizvoda nema zovu me i nude mi zamjenski ako zelim ( npr. pekmez od podravke ili nekog drugog proizvodjaca i sl.).
i jos na kraju barem 2 puta godisnje dobijem poklon kupon od 50 kuna za on line kupovinu ( mislim da od american expressa), a jednom sam dobila isti kupon i na e-zabi.
Sve u svemu preporucam, pogotovo za vece nabavke jer se tada ne placa dostava.
Koristi li netko?funkcionira li ili šteka?Mislim se da bi mi manje stresno bilo tako šopingirati kućne potrapštine, a cijena dostave 10-15 kn i nije strašna u usporedbi šta mala sve izmisli da joj treba usput (kindre jaje, bananko, bombone, čips) + mm isto ima x prohtjeva koji ga mame s polica, a i ja pobacam u kolica neke stvari koje nisu bile u planu.Ovako bi to mogli zaobići...
mislim da ima negdje topić o tome,
ja redovito tako šopingiram,
uglavnom imam samo pozitivna iskustva,
subuta ujutro uz ležernu kavicu
dok čekam dostavu je neprocjenjiva
Stvar funkcionira s time da rijetko naručujem svježe meso/povrće/voće i ne eksperimentiram s proizvodima koji odstupaju od uobičajenih. I rekla bih da je skuplje.
Zamjerka mi je jedino kad nazovu jer nešto nemaju i pitaju može zamjenski - i onda očekuješ isto a dobiješ koješto (obične zobene pahuljice bez ičega i misle s voćem, medom i koječime baš nije isto) tako da sam već u napomenu počela pisati ne zovite za zamjenske proizvode.
ja isto naručujem, zadovoljna sam... uvijek ionako naručim iznad 500kn pa dostava bude besplatna... ali i da plaćam dostavu još uvijek mi je jeftinija od benzina....
ušteda: definitivno, barem kod nas.... npr mm i ja ne trpamo čips i ine stvari, uzmem samo što mi treba točno s popisa, eventualno pogledam kaj je na akciji i to je to... mjesečni računi su se smanjili za oko 500-600kn za hranu
a da ne pričam o uštedi na vremenu i da subotu mogu napokon provesti na izletu s klincima a ne u dućanu... neprocijenjivo LOL
Posljednje uređivanje od mlukacin : 05.04.2011. at 23:13
Slightly off-topic: da li bi se nasao netko tko bi mi bio voljan kupiti jedan DVD iz K-videoteke - kojeg vise ne mogu naci u ducanu, ali ga ima u online prodavaonici - i poslati mi ga u Istru?
Placam DVD, postarinu i troskove Internet-bankarstvom, i nadam se kavu uzivo.![]()
Sve ostalo na PP.
P.S. Poslala sam mail Konzumu s molbom da mi ga dostave na ime u trgovinu, no odbili su me, a u Istri nema njihove dostave. :/
Kako se na konzumkliku mogu dobiti popusti/kuponi? Jel dolaze jednom mjesečno ili tako nekako?
Hvala
Često koristim Konzum Klik Drive in uslugu. Naručim namirnice i pokupim kad idem s posla u njihovom centru na Vrbanima. Čim se registriraš na ulaznoj rampi, dobiješ broj parkirnog mjesta i već prodajno osoblje dolazi sa tvojim stvarima i slaže u prtljažnik. Nikad do sada mi nisu "podvalili" u smislu loše robe, isteka roka itd. Uglavnom voće i povrće puno bolje izgleda nego ono koje imaju po dućanima. Jedino sam npr skužila da gotovo uvijek "podebljaju" vagu, pa ako npr. naručiš 30 dkg sira nikad nećeš dobiti 28 dkg već uvijek minimalno 32 .
Je li netko koristio kupon Konzuma u online kupnji? Na portalu, na profilu piše nemam ni jednog kupona, i nema opcija za unos kupona, ni kod plaćanja ni kod profila, nigdje. Zovem besp tel i kaže mi da mi njihov trgovac očitava kupon kad donese namirnice, što mi nema smisla jer sam već platila. Dobro, nije provedeno, al opet.
Nisi platila samo si odabrala kartično plaćanje. Plaća se tek dok ti stvarno slože i pokupiš paket (a pretpostavljam da je isto i s dostavom, iako ja koristim samo drive-in) jer ne mogu znati što će biti na skladištu dok idu tebi slagati paket. Tad ti i očitaju kupon (ako imaš onaj 10% popusta i sl) i platiš točno što su složili minus popust.
Posljednje uređivanje od sillyme : 23.11.2020. at 19:32
Sve pohvale konzum kliku.
Naručila sam brdo toga. Sve fino stiglo. Još sam prečula prvi put kad su zvali pa su se dva sata kasnije već vratili.
Online pregledno kako još ni u jednoj online trg nisam vidjela.
Da da, ja 3,4x godisnje narucim kad imam vise stvari. I povrce jakoijelo uvijek dostave.
Za Dalmaciju ima nova aplikacija TommySpiza. Nije dostava, nego pickup. Ima tek nekoliko prodavaonica, pišu da će dodavati
Zamjerka konzumkliku. Naručila 20 kg klementina, podvalili mi bar 5 kg mandarina među kojima par komada plesnivih.
Al izuzev tog, opet sve krasno i pet.
Žuta ako mogu pitat koliko vam treba da pojedete 20kg a da ništa ne propadne?
Ne jedem ih nego cijedim sok. Došlo je prije tjedan i pol dana i sad je ostalo za nacijediti još dvaput svima sokove. Čaše od cca 2,5 dcl odnosno oko litra i pol soka od dvi tri kile. Možda sam zeznula proračun. Dosta piju tog soka, ono jednom dnevno, al svaki dan. Mislim da je bolje to nego da kupim u tetrapaku. Klementine imaju tvrđu koru pa duže traju. A kad sam naručila 10 kg mandarina koje su jeli, a ne cijedili mislim da je trajalo tjedan dana. Nisam sad sigurna.
A ha..ja volim zvakat i jest i radije im dam da pojedu.
Iako super su mi i smoothiji.