ima li netko iskustva s njom?
vec mjesecima mi je desna stidna usna otekla,velicine oraha je.i sad sam napipala, da mi je malo dalje na preponi duž jedne zile koja ide prema nozi,nekakve male cvorice.nije mi bas svejedno.
ima li netko iskustva s njom?
vec mjesecima mi je desna stidna usna otekla,velicine oraha je.i sad sam napipala, da mi je malo dalje na preponi duž jedne zile koja ide prema nozi,nekakve male cvorice.nije mi bas svejedno.
Jesi sigurna da je to od Barolinijeve zlijezde? Meni nikad nista drugo nije oticalo OSIM same ciste.
znam da bartolinka zna bit užasnooooooo bolna, čak do te mjere da ne možeš napravit korak... jel tvoja oteklina bolna?
moja oteklina nije bila jako bolna ali je bila ogromna. otišla sam na hitnu ginekološku u vinogradskoj i dobila antibiotik od kojeg je prošlo za par dana.
I ja sam imala bart.zlijezdu uvecanu i povukla se sama od sebe.Nije bila upaljena i ništa me nije bolilo,ne sjećam se točno nakon koliko vremena je nestala ali ako ne boli ja je ne bi dirala
Meni je gin.predlagao da je operaciju ustvari to je manji kir.zahvat,pa zato kažem da ne bih dirala,nije mi spomenuo antibiotik
meni se pojavila i jako je bolela. pa se sirila do prepone. pila sam antibiotike pa je splasnula. posle tri nedelje evo je opet. ici cu da je vadim posto ionako nije neophodna, a od nje dobijam i temp