Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: dokum. za dj.dopl. i pitanje o dop.osiguranju?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno dokum. za dj.dopl. i pitanje o dop.osiguranju?

Dakle, imam pitanja. Vjerujem da postoje teme ali nemam vremena tražiti.

Zna li netko koji dokumenti trebaju za dječji doplatak?

I drugo, što treba za oslobođenje plaćanja dopunskog?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve o dječjem doplatku i podnošenju zahtjeva imaš ovdje http://www.mirovinsko.hr/default.asp?ID=1525

dopunsko osiguranje - sve o tome imaš ovdje http://www.hzzo-net.hr/08_01_02.php http://www.hzzo-net.hr/08_01_03.php
    što se tiče dokumentacije za oslobođenje plaćanje dopunskog, ipak ću te uputiti na najbliži područni ured HZZO kako bi ti točno rekli što ti treba.

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i provjeri jel daju retroaktivno. 2007 nisu al ove godine čim bebač dobije dokumente podnosimo zahtjev

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nisam se dobro izrazila. Dakle, zvala sam- za dijete za koje se isplata NASTAVLJA- samo zahtjev i staro rješenje.

Neznam jeli netko predavao zahtjev sa web-a? http://www.mirovinsko.hr/UserDocsIma...nicabr.1.7.pdf

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja svake godine predajem zahtjev s web-a i ne nosim nikakvo staro rješenje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo ist predali s veba i ove godine

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Na netu piše da za nastavno treba i :

Uz zahtjev za nastavno utvrđivanje prava na doplatak za djecu od 1. ožujka svake godine (prevođenje), dostavljaju se:
    - dokazi o ostvarenim prihodima svih članova kućanstva u prethodnoj godini
    - dokazi o nastalim promjenama u statusu korisnika i djece (prestanak radnog odnosa, prestanak školovanja)
    - dokazi o nastalim promjenama u broju i svojstvu članova kućanstva
    - početkom nove školske godine dokaz o redovitom upisu za djecu koja su navršila 15 godina života

Ja bi trebala isto poslat zahtjev za nastavno.. pa me zanima kako ste poslale ostalu dokumentaciju? ...jer ako je moram slat poštom, onda mogu i isprintani zahtjev ubacit u kuvertu ?

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Smokvica. prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi trebala isto poslat zahtjev za nastavno.. pa me zanima kako ste poslale ostalu dokumentaciju? ...jer ako je moram slat poštom, onda mogu i isprintani zahtjev ubacit u kuvertu ?
    poštom može i nemora, meni je npr. jednako daleko do pošte i ureda mirovinskog, pa predam njima direktno i uštedim poštarinu. printani zahtjev naravno može ( i treba) u kuvertu, skupa sa ostalim dokumentima. jednom su mi napomenuli da brže obrade zahtjev ako imaju broj spisa - to piše na starom rješenju, pa ja samo na novi zahtjev dopišem taj broj spisa ( nema kućice za to, upišem na vrh zahtjeva).

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

imam nekakvu zavrzlamu oko dd-a. ako ima netko tko se razumije u problematiku, moze na pp? lijepo molim!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Da li netko zna da li moram biti prijavljena na zavodu za zapošljavanje ako tražim nastavni dječji doplatak,budući da sam prošlu godinu bila na porodiljnom, a još bi malo ostala s djetetom, da ne tražim posao?Hvala

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ramona007 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li netko zna da li moram biti prijavljena na zavodu za zapošljavanje ako tražim nastavni dječji doplatak,budući da sam prošlu godinu bila na porodiljnom, a još bi malo ostala s djetetom, da ne tražim posao?Hvala
    sigurno i provjereno ne moraš biti prijavljena na HZZ

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

da li se i alimentacija ubraja u dohodak , za dopunsko osiguranje ??

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Molim pomoc, ako netko zna.
    Povecao nam se broj clanova obitelji pa bi predala i papire za novog bebaca. Iz quotanog teksta vidim da se trazi sljedece:

Citiraj Smokvica. prvotno napisa Vidi poruku
    Na netu piše da za nastavno treba i :

Uz zahtjev za nastavno utvrđivanje prava na doplatak za djecu od 1. ožujka svake godine (prevođenje), dostavljaju se:
    - dokazi o ostvarenim prihodima svih članova kućanstva u prethodnoj godini
    - dokazi o nastalim promjenama u statusu korisnika i djece (prestanak radnog odnosa, prestanak školovanja)
    - dokazi o nastalim promjenama u broju i svojstvu članova kućanstva
    - početkom nove školske godine dokaz o redovitom upisu za djecu koja su navršila 15 godina života
    Da li stvarno moramo opet od poslodavaca i porezne traziti potvrdu o prihodima ili da jednostavno posaljem rjesenje za DD koje sam dobila za ovu godinu+zahtjev?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •