-
U ovom članku se uopće ne govori da je dojenje štetno, nego da ISKLJUČIVO dojenje prvih 6 mjeseci može biti štetno za zdravlje te se umjesto toga propagira isključivo dojenje do 4. mjeseca. Ne mislite li da malo pretjerujete?
Mašete znanstvenim studijama i preporukama WHO onda kada vam to ide na ruku, a kada se pojavi malce drugačija studija, onda su dotični znanstvenici po defaultu povezani s proizvođačima dječje hrane. Ja ne znam, evo da ne lupam ovako napamet - imate li vi neke konkretne podatke koji te znanstvenike povezuju s nepoćudnim proizvođačima, ili su jednostavno korumpirani samo zato što im isključivo dojenje prvih 6 mjeseci nije sveta krava?
Meni je ovako zdravorazumski smiješno tvrditi da je SVAKOM djetetu majčino mlijeko dovoljno točno do trenutka kad navrši 6 mjeseci, a onda odjednom više nije. Ja pouzdano znam da mom djetetu nakon 4. mjeseca nije bilo dovoljno, iako smo pravilno dojili, bilo je dosta mlijeka i često je cicao.
Uostalom, koliko dugo pratim Rodu argument ja sam odrasla na adaptiranom/nismo koristili AS/moj je jeo sarmu još u rodilištu pa mu ništa ne fali, nikada nije bio smatran valjanim argumentom. Zašto je sada argument ja sam svoje isključivo dojila prvih 6 mjeseci pa im ništa ne fali valjan argument?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma