Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Istraživanje: Obavljanje kućnih poslova pretvara muškarce u gejeve

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Istraživanje: Obavljanje kućnih poslova pretvara muškarce u gejeve

http://www.njuz.net/istrazivanje-oba...arce-u-gejeve/

BEOGRAD, 24. januar 2011, (Njuz) – Dugogodišnje obavljanje kućnih poslova, poput pranja sudova, usisavanja, brisanja prašine i ribanja kupatila, pretvara heteroseksualne muškarce u gejeve, zaključak je nedavno objavljene studije najpoznatijeg srpskog seksologa dr Jova Toševskog „Od sportiste do stiliste“.

- Već decenijama je poznato da obavljanje kućnih poslova kod muškarca dovodi do smanjenja libida, što je do sada tumačeno smanjenjem njegovog samopouzdanja koje je uzmalo danak u spavaćoj sobi. Istraživanje na kojem sam radio prethodnih 12 meseci, pokazalo je da problem nije psihičke već fizičke prirode, jer višemesečno obavljanje ženskih poslova umanjuje nivo testosterona. Jedini lek je izbegavanje svih ovih aktivnosti – rekao je dr Toševski.

On je upozorio da u početku dolazi do smanjenja seksualne želje, koju muškarci često tumače umorom. Prema rečima poznatog seksologa, u ovoj fazi dolazi do dvostrukog problema, jer kod žene koju muškarac odbije u spavaćoj sebi izjavom da je umoran jer je ceo dan usisavao i prao sudove, takođe dolazi do smanjenja seksualne želje. Odbijena žena vremenom će prestati da pokazuje inicijaticu, čime je njen saputnik još više prepušten sebi i istraživanju svoje seksualnosti.

- Uzmimo za primer neke banalne aktivnosti, poput pranja sudova. Muškarac ih neko vreme pere i u određenom trenutku njegova supruga shvati da su mu se isušili dlanovi, te mu kupi kremu za ruke. Iako je muškarac u početku odbija, u nekom momentu mu se svidi njen miris, a počne da primećuje i njen efekat. U sledećoj fazi, shvati da postoje i druge kreme, još lepšeg mirisa. Počne samoinicijativno da ih kupuje. Nedugo zatim, otkriva i labelo. Jasno vam je valjda u kom pravcu sve ovo ide – rekao je Toševski i dodao da je bacanje đubreta jedina kućna aktivnost koja na muškarce ne ostavlja posledice, jer u sebi nosi određeni košarkaški element ubacivanja kese u kontejner, u kojem, na podsvesnom nivou, može da se pronađe i određena seksualna konotacija.

Reporter Njuza razgovarao je sa nekoliko slučajnih prolaznika o ovoj studiji i većina je potvrdila da u nju veruje, neki od njih su izneli i lične primere koji su je potvrdili.

- Pre nekoliko meseci keva je spremala hranu za slavu i zamolila me je da usisam ceo stan, što sam i uradio. Te večeri otišao sam kod ortaka da gledam Ligu šampiona. Pred početak meča u krupnom planu bio je Drogba i čim sam ga video pomislio sam kako ima dobre mišiće. Zeledio sam se – kaže jedan 22-godišnji mladić.
    Sličnu priču, koja datira još iz osamdesetih, ima i jedan 65-godišnji penzioner.

- Posle ručka povodom ćerkinog rođendana moju suprugu je užasno bolela glava, tako da sam celo poslepodne prao sudove. I kupatilo se znatno uprljalo, pa sam oprao i lavabo i WC šolju. Te večeri smo gledali Loto i čim se pojavila Suzana Mančić, pitao sam ženu da li je to ona promenila frizuru i boju kose? Nikada neću zaboraviti kako me je tada pogledala. U trenutku je sve stalo, krv mi se zaledila, mislim da se u životu nisam toliko uplašio. Nikad ništa više nisam pipnuo u kući – kaže penzioner čiji je identitet poznat redakciji.

Marko Dražić

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Idu mi suze od smijeha, pogotovo na račun Drogbe....

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

E, zato ja moga pošteđujem kućanskih poslova.

Nije to za zezati se

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja cu sa svojim riskirat!
    Iako, sad tek shvacam zasto toliko gleda sport nakon usisavanja

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

"Muškarac ih neko vreme pere i u određenom trenutku njegova supruga shvati da su mu se isušili dlanovi, te mu kupi kremu za ruke. Iako je muškarac u početku odbija, u nekom momentu mu se svidi njen miris, a počne da primećuje i njen efekat. U sledećoj fazi, shvati da postoje i druge kreme, još lepšeg mirisa. Počne samoinicijativno da ih kupuje. Nedugo zatim, otkriva i labelo. Jasno vam je valjda u kom pravcu sve ovo ide"

Uff...sad sam tek ovo procitala....za mog je kasno...em maze ruke kremom koju si je sam kupio i izabrao em ima i labelo.... What have i done??

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

da neko ovo ne bi shvatio ozbiljno
    njuz.net je zezanje, portal na kome se objavljuju izmisljene vesti

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Imam ja doma jedan primjerak kojem se još ni ruke nisu isušile, a bormeč ni želja smanjila..
    Mislim dakle...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moj dečko je gej

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja i muž smo skupa gejevi, valjda se zato ovako dobro slažemo
    A kremu bi na ruke stavio samo kad bi mu koža otpala i znao bi da mu jedino to može pomoći

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

umirem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    da neko ovo ne bi shvatio ozbiljno
    njuz.net je zezanje, portal na kome se objavljuju izmisljene vesti
    ako progooglas naci ces dosta clanaka u kojima gospon doktor vrti pricu kako zene pokusavaju preuzeti prevlast nad muskima koja im pripada i onda dokazuje to kroz mali milion radova

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    ako progooglas naci ces dosta clanaka u kojima gospon doktor vrti pricu kako zene pokusavaju preuzeti prevlast nad muskima koja im pripada i onda dokazuje to kroz mali milion radova
    iskreno, ja mislim da je cela vest izmisljena, samo su koristili ime "pravog" doktora
    to je portal koji objavljuje izmisljene vesti, ali ih pisu da lice na prave
    mislim, nedavno su objavili da je pijani Srbin u Egiptu ubio ajkulu skocivsi na nju

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kakogod, zabavno Samo čekam da mm naiđe na tekst pa da kaže da se ostavlja kuhače i krpe!

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Uh, i ja imam jednog geja kod kuće. Maže ruke kremom. Ccc.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sad me sjetiše, moj sin maže ruke kremom već godinama (imamo oboje neki problem s kožom ruku), znači gej od malih nogu....

A i pali se na drhtavce iz Lusha otkad je bio mali - to ne može značit ništa dobro

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hahahahha, znači meni su svi muškarci koje znam gejevi...oh nooooo

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

stray, nemoj mi reći da si ovo shvatila kao ozbiljnu vijest

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Eto, umorni ljudi, pa im nije do rekreacije udvoje

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

E, sad se postavlja pitanje tko je financirao to "istraživanje", tko stoji iza toga?

Vjerojatno neka agencija za tete čistilice...

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Počinjem brinuti da nije slučajno moj prešao u gejeve...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Dragi LAstane, imam veliki problem
    MD maže ruke kremom, a ja ne.
    Što to znači?
    Posljednje uređivanje od rossa : 26.01.2011. at 09:51

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ovo me podsjeća na onaj vic: Kaže Mujo Hasi: "Šta je to gej?" a Haso odgovora:" Gej ti je onaj koji spava sa muškarcima" a jadni Mujo zbunjeno:" Pa onda je i moja Fata gej, i ona spava sa muškarcima!" Iz ovog zaključujemo da ja živim u homoseksualnoj zajednici dva geja(ja, jer spavam sa muškarcem a MM jer pere suđe)
    Šta ovi neće izmislit samo da ne rade po kući!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mm cisti po kuci, pere sudje, pa je gej
    ja ne cistim pa sam onda valjda lezbijka
    aaaaaaaahaaaaaaaa, zato se ne seksamo cesce

a.k. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Imam ja doma jedan primjerak kojem se još ni ruke nisu isušile, a bormeč ni želja smanjila..
    Mislim dakle...
    Potpisujem! Moj cak smatra ako obavi kucanse poslove da je zasluzio vise sexa

Huljica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ok,po ovom je i MM gej...al neka je,samo nek on i dalje posprema!!!

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

MM viče "Ali ja nemam labelo!!!"
    (Upravo se sprema na roditeljski dopust, a nakon toga mirovanje do tri godine djeteta.)

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, i ja imam jednog geja kod kuće. Maže ruke kremom. Ccc.
    je, bormeš i moj si maže ruke s kremom, i suđe pere, i veš prostire, i dječje guze pere, i usisava - a ja mirujem jer mi je tak dr. rekel - sad ak mi mm postane gej, nakon 4 djece, kaj bum ja onda, sirota!

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

moj si maže ruke kremom, al od kućanskih poslova nula bodova tak da nemam brige

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Dream1111 prvotno napisa Vidi poruku
    hahahahha, znači meni su svi muškarci koje znam gejevi...oh nooooo
    Blago tebi. MM danas samoinicijativno napravio ručak, nakon samo 3 dana bez ručka (ja pisala dan i noć neke projekte, pa nisam kuhala), a onda otišao s dečkima van.
    S DEČKIMA VAN!!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tanjads prvotno napisa Vidi poruku
    Blago tebi. MM danas samoinicijativno napravio ručak, nakon samo 3 dana bez ručka (ja pisala dan i noć neke projekte, pa nisam kuhala), a onda otišao s dečkima van.
    S DEČKIMA VAN!!!
    Hahahaha, vidio je da ga stvarno nećeš spremit ni 3 dan. ja sa svojim nemam stvarno problema. naprotiv moj se neće makne od mene. Ponekad mi dosadi po kući pa ga izbacim da ode negdje s prijateljima. Moram da iskoristim još ovo malo mira što mi ostaje.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ako ga je kuhanje promptno pretvorilo u geja, izlazak s dečkima ima sasvim novo značenje

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajme, koji debilan članak
    i još zaodjeven u znanstveno ruho.

A o ženskom libidu,
    koje također uništavaju baš ti isti kućanski poslovi, to ga nije brinulo u tom, nazovi, istraživanju!

Srećom je visnja napisala da je to neozbiljan list i neozbiljan tekst pa ću nekako progutati, inače bi se u meni probudio vulkan
    feminizma i svega što uz to ide.

Trebam li spominjati da MM može mirno spavati,
    glede njegovog udjela u kućanskim poslovima, sadašnjim tempom trebalo bi mu
    oko stoljeće i pol da se približi gej spiki (i time uzrokovanom smanjenju libida )

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

haha, oboožavam njuz.net, svako malo pročitam neku odličnu parodiju na novinarstvo, vesti ili naučna istraživanja...
    dobro je što sam obaveštena da je sajt šaljiv, inače bih se ooozbiljno zabrinula kada je mm juče upao u kuću sa debelim slojem labela na usnama!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj tanjads prvotno napisa Vidi poruku
    S DEČKIMA VAN!!!
    Sudeci po vasim odgovorima svi su oni gay sto znaci da smo mi sve u gadnoj zabludi kad mislimo da njima izlazak s deckima znaci otic na pivu i pricat o sportu, Vec ih vidim kak si mjerkaju misice i usporeduju ko ima veci...labelo
    Ko zna jel organiziraju i kakve pidzama partije pa imaju pillow fight
    Posljednje uređivanje od koksy : 27.01.2011. at 14:37

piknjica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

[QUOTE

- Pre nekoliko meseci keva je spremala hranu za slavu i zamolila me je da usisam ceo stan, što sam i uradio. Te večeri otišao sam kod ortaka da gledam Ligu šampiona. Pred početak meča u krupnom planu bio je Drogba i čim sam ga video pomislio sam kako ima dobre mišiće. Zeledio sam se – kaže jedan 22-godišnji mladić.
    [/QUOTE]

Moj još i miče namještaj dok usisava. I zalijepljen za TV kad je nogometna utakmica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •