-
Molim vas pomozite mi naći smještaj u blizini bolnice Sveti Duh
Prijateljica je u 10. tjednu trudnoće i bila je na mjerenje nuhalnog nabora. Rezultati su katastrofa, i dr je šalje iz Splita na Sv Duh da napravi neku pretragu agresivniju od amniocinteze-valjda jer su nalazi brže gotovi. U ponediljak mora bit gore u bolnici, sva je izgubljena, ni ona ni muž se baš ne snalaze po Zg. Posudit ću joj gprs uređaj al volila bih joj sredit i smještaj da ne traže kad dođu gore onako u panici.
Čula sam da se odma prekoputa bolnice iznajmljuju sobe, zna li ko cijenu i broj telefona? Ako ne, ima li ko da prolazi onuda pa da mi pita broj telefona molim vas! Bila bih vam jako zahvalna, žena ima iza sebe gomilu neuspjelih iVF-ova i jednu vanmateričnu trudnoću, a mene isto čeka taj pregled idući tjedan i umirem od straha, volila bih joj bar malo pomoć!
-
-
Na žalost, ne znam ništa o smještaju jer nisam iz Zagreba, ali želim samo utješiti tvoju prijateljicu da znam jako puno slučajeva gdje su kojekakvi testovi pokazali grozne rezultate, ali je na kraju uz pomoć amniocenteze sve to, na sreću, demantirano. Sigurna sam da će tako biti i u slučaju tvoje prijateljice.
Ne želim nešto sugerirati, da me se ne bi pogrešno shvatilo, ali ja ne bih takve invazivne pretrage radila u državnoj bolnici nego isključivo kod privatnika pa ako prijateljica ima financijske mogućnosti možda da to radije obavi u nekoj od privatnih ginekoloških poliklinika, pristup je ipak drugačiji, a i rezultati se kraće čekaju.
U svakom slučaju, želim joj sreću i u potpunosti razumijem situaciju, jer i mene sljedeći tjedan čekaju slične pretrage.
-
Kinki, biće je šalje na biopsiju korionskih resica. Privatnici, inače, ako vide da je slučaj teži sami kanaliziraju u bolnice, mislim da je na SD-u na dobrom mjestu (znači, privatnici rade prenatalne skringe najčešće kod nekih nerizičnih stvari di ne očekuju komplikacije tijekom/nakon postupka). Najbolje ti je zamoliti priju koja je na MPO-u na SD ili moliti na topicu SD nekog od cura da pitaju sestre s ginekologije je li možda znaju kakav smještaj, sestre su znale imati takve informacije, barem u Sloveniji, na Vuk Vrhovcu itd.).
-
Znam za ovo
http://free-zg.htnet.hr/muzar/hr/sobe.html
blizu je Vinogradske a ne sv. Duha. Pa ako pomogne...
-
Hvala vam svima! Nju je baš gin sa privatne klinike, di inače rade amnio, poslao na sV Duh(tamo je već dogovorio sve), iz razloga što joj je sredio da nalazi budu čim prije gotovi i da ako budu koma stigne napravit kiretažu umjesto da kasnije mora prolazit kroz inducirani porod jer bi bilo prekasno za kiretažu. Jedina nada je u tome što joj je nuhalni mjerio prerano, kad je 10 tjedana trudna, pa se možda i smanji do 12. tjedna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma