-
Podgrijavanje mlijeka
Zanima me na koji način svojim klincima pogotovo onim manjim od 1-1,5 podgrijavate mlijeko?
-
moja je bila na AD pa smo grijali u grijaču za bočice
-
A do kad ste pili AD?
I to je ok smije se tako zgrijati?
koliko je trebalo da se od hladnog zgrije do toplog
-
Osoblje foruma
pa ne grije se hladno AD, nego se grije voda za AD
-
Ok onda mene zanima oni koji piju narmalno mlijeko koje uzmeš iz frižidere i akako ga najbolje i najbrže zagrijati?
-
Osoblje foruma
ja bih grijala u lončiću na štednjaku
za tako malo dijete ti treba mala količina, deci, dva, to se odmah zagrije
-
ja sam uvijek nekako mislila da mikrovalna nije ok ali sam svejedno grijala u mikrovalnoj, sad nam je napokon riknila mikrovalna pa malo podgrijem mlijeko u lončiću
-
Kad je A. prestao dojiti i pio AD, ja sam ga radila u hladnoj vodi (inačle se grušalo) i grijala u mikorvalnoj ili u grijaču. Tako sam mu poslije grijala i kravlje mlijeko. Jedino trebaš dobro promiješati poslije da se temperatura izdjednači (i da, trebalo bi izbjegavati grijanje u mikrovalnoj, ali tako mi je najbrže).
-
E pa to sam i ja mislila u mikrovlnoj ali mi je nekako koma baš za malo djete.
JA sebi grijem u mikrovalnoj i mlijeko i dostza stvari
-
ja sve podgrijavam u mikrovalnoj (osim špinata).... pa zašto sam ju kupila nego da ju koristim....
kaj se tiče mlijeka malome stavim 2dl mlijeka u bočicu i pol minute u mikrovalnu
jel štetno ili ne, svak nek odluči za sebe.... uostalom cijeli život je štetan pa kaj sad.....
-
E da a to navodno je najštetnije tako podgrijavati ako bočica nema onu neku oznaku onda znači da pušta onaj neki spoj.
bilo je riječi o tp.
-
stavi u šalicu i poslje pretoči u bočicu....
ja imam staklenu....
il grij u lončeku na peći....
-
do godine dana nikada nisam grijala mlijeko, nego vodu za AD, nakon godinu dana sam joj počela davati kravlje, i to sam grijala u bočici u mikrovalnoj
-
-
po uputama proizvođača AD se mora raditi sa vodom na nekih 50 stupnjeva, a onda se hladi za upotrebu, a ne obratno
čak su postojale upute da bi se trebale raditi sa vodom od nekih 70 stupnjeva radi uništavanja potencijalnih bakterija u prahu, to je valjda rijetko, ali se dešava
-
Podojeno mlijeko iz frižidera u (kršitelj koda)ovoj bočici stavim u drugu plastičnu posudu punu vruće (ne kipuće), iz pipe, vode (kupelj), i to se tako ugrije. Valjda je u redu. Mala se nije bunila. :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma