-
Preporuka za firmu koja čisti trosjede u Splitu
Imam kut - šesterosjed i nekoliko mrlja na njemu. Pokušala sam sa Venishem za tepihe, ali ne ide, samo mi se onaj krug, tj. obrub oko mrlje povećava.
Zna li netko neku firmu koja dolazi u kuću i obavlja takvo čišćenje???
-
Ako se dobro sjecam onih teta iz odreda za cistocu, one su smocile tu mrlju i onda gurale spuzvicama prljavstinu prema centru. Znaci ne u krug jer se krug tako samo povecava nego prema sredini.
-
-
Ja bih ti preporučila sapun iz dm-a kojim sam ja oprala stolice pune mrlja starih i po 3 god.Sapun dodje nekih 7 kn a u stvari je za košulje tj.takva je slika na njemu ali ga ja koristim na svemu.NJihova marka Denk mit nalazi se tamo kod omekšivača i praška za veš i ostalih sitnica.Postupak čišćenja je da mrlje malo navlažiš četkicom ili spužvom ai ne da ima puno vode ,onda taj sapun utrljaš par puta u mrlju i pustiš jedno pola sata.Nakon toga opet četkicom ili još najbolje usisavačem izvučeš svu prljavštinu iz kreveta.Ja sam još na kraju stavljala neke stare ručnike preko toga i preko njih hodala da ručnici upiju sto više toga.Ako odmah ne nestanu mrlje ponovi još jednom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma