Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Tortilje

MariolaST avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno Tortilje

Kako spremiti tortilje?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja po ovom receptu radim i nadjev i tijesto i uvijek su mi odlične
    jedino što ih pri posluživanju još premažem vrhnjem
    http://www.coolinarika.com/recept/to...inom-i-grahom/

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

za 8 kom umijesim (u pekaču) 500 gr brašna, 1 dcl maslinovog ulja, 2,5 dcl vode i malo soli
    filujem sa pilećim bijelim mesom+luk+tikvice+grah+kukuruz+pelati
    bilo je već tema o tortillama, pretraži malo

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja prvo kuham umak od rajcice i povrca u koji stavim zlicu kiselog vrhnja, ribani sir i przenu, na trakice narezanu, piletinu sa kukuruzom i mali chilija. Tom smjesom punom tortilje, koje motam ko palacinke i stavim u pleh. Gore premazem sa jos malo umaka od rajcice i ribanim sirom. Zapeci 15-minuta u pecnici.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Ima mnogo načina za pripremit tortilje odaberi što voliš (tune, piletinu, puretinu ili možda mljeveno) možeš punit i tako poslužit uz salatu ili zarolati i peći u pečnici. možeš dodat od povrća što voliš (šampinjone, kukuruz, grah, papriku ili što ti volja...)

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja uvijek drugačije, ili kupim mix povrća ili sama sjeckam i mixam-ovisno o raspoloživom vremenu i namirnicama. nekad piletinu, nekad crveno meso-lungić obično na komadiće..umak nekad bijeli, nekad crveni od rajčice sa začinima...Njega stavljam i u smjesu-punjenje i preko smotane tortilje. nekad sve zajedno grijem u mikrovalnoj, nekad zapečem u pečnici...

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ok, ja sam vidjela da su neke tortilje tako lijepo zavezane necim zelenim, je to vlasac? Gdje ima za kupiti uope svjezeg vlasca?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi u tortilje stavljamo uglavnom grahorice.

Na malo luka i cesnjaka stavim malo paprike i paradajza, onda dodam crveni grah, kukuruz i slanutak. Zalijem paradajz sosom. Prokuham, ubacim sol, papar i chili u prahu. Jos malo prokuham.

Svatko stavlja u tortilju onoliko koliko zeli, mota je po vlastitoj zelji, takodjer. Unutra jos ide svjeza salata na trakice, a na vrh guacamole i vrhnje.

Njam.

Ponekad kao dodatak ide junetina s tave, sa senfom, ali to je rijetko. Jos rjedje u ovom spomenutom grahu zavrsi malo mljevenog mesa. Cesce je rijec o soji, a najcesce ni o cemu, jer proteina zapravo ne fali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •