-
Stiropor na sjedalici
Ovako...Imamo Maxi Cosi Priori XP u kojoj se Karlo vozi već godinu dana...
Kako je taman dovolno velik za Rodi, privremeno smo ga preselili u nju da bi ja imala priliku skinuti i oprati navlaku od Priori...
Kad sam je skinula, skužila sam da se stiropor na jednoj strani uzglavlja 'odlomio' po dužini, dakle dio koji bi baš služio kao amortizer za glavicu putuje.
To smo usnimili još pred nekoliko mjeseci kad smo bili na Rodinom pregledu, ali majstorica Nika nam je rekla da je sve u redu s tim. Tako da pretpostavljam da nema potrebe bacit sjedalicu obzirom da ona fizički nije oštećena, nije bila u sudaru, plastika i mehanizam su super, samo taj komad putuje :?
Ja bi samo to zalijepila da učvrstim super ljepilom, i ponovo navukla navlaku...Jel to u redu?
-
Osoblje foruma
ja ti ne preporucujem ljepilo na stiropor. moze ga skroz unistiti.
ja sam htjela zastititi zid kraj prozora uz koji stoji termo pec nekim receptom iz vecernjaka - stoiiropor i aluminijska folija. kako sam isla ljepilom po stiroporu - on je nestajao :shock:
-
S čim onda, malo mi je previše davat 1600kn zbog komada stiropora :/ Ko što rekoh, ona je sama po sebi ispravna, samo mi ide na živce to da putuje, Karlo je skužio i svako malo drma...
Vjerovala ili ne, MM ga je nekako zalijepio, sad drži ali je i dalje klimav...Ma dođe mi da kompletnu sjedalicu, odnosno te dijelove, oblijepim selotejpom, ionako se pod navlakom neće vidjeti...
-
-
Nije skroz vezano za temu, ali za stiropor se koriste ljepila na bazi vode, odnosno ima poseban silikon za stiropor, pa da eventualno probaš s tim.
Jer ak se koristi obično ljepilo stiropor, kao što je rekla Ivarica nestaje.
-
Anci, mozemo pitati Maxi-Cosi. Pokusaj poslati pitanje na njihov customer service mejl. Ako im potraje odgovor, javi pa cu ti saznati direktan mejl nekoga tko ti moze odgovoriti na pitanje. Al nemrem prije nove godine.
-
Zalijepi s flasterom, onim platnenim. Ja sam s tim krpala ruksak (onaj veliki) kad se razišao po šavovima, drži jako čvrsto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma