Pozdrav svima!!
Pošto imam dojam da sam u totalno nerješivoj situaciji trebam vaša objektivna mišljenja i savjete!
Naime ja i mm živimo u kući mojih roditelja na katu i mogu reći da mi je to bila najgluplja odluka koju sam donijela u životu jer ništa ali ništa nije moguće zadtržati za sebe i svoju intimu.
Problem nije moj otac koji je iznad svega tolerantan i nenametljiv već moja mama koja mora sve imati pod kontrolom.
To me totalno dovodi do ludila jer sve mora znati,gdje smo bili,s kim smo bili,šta je tko rekao,napravio....do onih najbanalnijih zanovijetanja tipa;kiša ti pada jesi skinula veš sa sušila,ovaj cvijet ti se osušio,vjerojatno ga ne zalivaš dovoljno.....mogla bi tako do sutra!
Mislim imam 33 godine živim svoj život,normalna sam i sposobna osoba,nisam nikakav debil koji nije sposoban za samostalni život....!!
I najveći problem upravo leži u tome što ona nije u stanju na bilo koji način pustit me da živim svoj život. Neradi se o tome da se ona miješa u bilo kakve odluke koje se tiču moga muža i mene već očekuje da sam tokom cijelog dana u kontaktu sa njom.
Ja naravno kako bi izbjegla konflikte sa njom zbog toga silazim po 4 puta dnevno u njihov stan i zbog toga toliko više sama sebi idem na živce jer znam da to što radim nije normalno.
Čak mi je u stanju nakon svega što radim u stanju reći kako se ja ponašam kao potpuni stranaci kako sam se ja otuđila od njih.
Što je najžalosnije više je upućena u moj život i sve što radim i što mi se dešava negoli je to normalno i ni to joj nije dovoljno već hoće još.
Ako joj se na bilo kakav način prigovori za bilo što od najmasnje sitnice do puno ozbiljnijih stvari tada počne raditi žrtvu od sebe pa čak je u stanju prijetit se kako će se ona ubiti.
Ne valja ako šutiš,ne valja ako ulaziš u bilo kakvu raspravu sa njom i to je jedan totalno začarani krug iz kojeg nevidim izlaza.
Ona jednostavno neshvaća da smo ja i mm sada obitelj a da mi je ona roditelj i da ja nemogu provodit pola dana sa njom a provodim i previše vremena sa njom i da se nemože sve vrtit oko nje i da nemoram ako odem pet dana na put sa mojim mužem provodit svaki dan podnosit raport jer će ona meni u suprotnom napravit skandal....!
Umorna sam od svega i pretužna,trebam čuvat svoje živce i zdravlje za bebu koju se trudimo dobit a u ovakvoj situaciji ja nemam mira i živci su mi po cijele dane napeti od toga jesam li što krivo napravila ili rekla i da li će mi napravit scenu jer je ona u svojoj glavi složila nekakvu ludost....
Cure oprostite što sam ovako odužila ali morala sam se malo ispuhat!!![]()