Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Priprema prije kretanja na usavršavanje

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Priprema prije kretanja na usavršavanje

Iz naslova se ništa ne vidi, ali stvar je u tome da bih upisala RRIF-ov program usavršavanja za vođenje knjig., rač. i financ. poslova, pa ako postoji netko tko je taj program prošao, bila bih zahvalna da malo detaljnije iznese svoja iskustva.
    Također, ako ima savjet o tome koju bih literaturu sama mogla nabaviti i malo proći prije sama neke stvari.
    Prije desetak godina sam prošla program osposobljavanja, no od tada, nažalost, nisam radila taj posao, pa bih se voljela dobro pripremiti prije nego krenem s ovim programom.
    Unaprijed hvala...

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne treba ti nikakva priprema, knjige dobiješ kod njih, a ako se i malo kužiš u problematiku računovodstva sve ti odmah sjedne na mjesto. Pitanje je koji bi posao radila kada završiš? Nisam sigurna da bi mogla voditi samostalno knjige, ali možda je nekima i to pošlo za rukom.
    Sretno.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Već sam i odustala da ću dobiti odgovor, pa nisam niti provjeravala.... Znam da na nastavi dobijem neke materijale, ali ja bih se voljela ipak malo ranije sama pripremiti prije početka seminara.
    Nakon seminara, znam da se ne može samostalno obavljati posao, pa sam se ev. htjela javiti nekoj dobroj duši u knjigovodstveni servis, da me primi, pa makar i volonterski neko vrijeme, da steknem i malo prakse.
    Tako sam probala prije nekih 7-8 godina, ali nitko se nije smilovao...

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Uf ova dobra duša koja će te primiti kod sebe, to baš nisam optimistična, no valja pokušati. Najbolje ti je to tražiti kada su godišnji odmori pa nekima treba više ljudi za zamjenu, a i posla nema toliko puno. Neki opet uzimaju volontere kad imaju najveću gužvu, što može biti jako napeto. Ti lipo to završi, možeš se pretplatiti na RRif časopis, malo je skup ali tamo su ti uvik svježe informacije. U računovodstvu je najvažnije da se ne treba bojati, za svaku situaciju se nađe rješenje, a ne treba se sekirati ako nešto nije proknjiženo kako trebam jer zbog toga nitko još nije umro.
    Samo naprid.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •