Bokić, točno znam kako ti je jedina razlika je što to nama radi iliti je radila njegova mama (moja svekrva). Stara moja ti se bojiš što će tvoja mama napraviti skandal ili se ubiti, vjeruj mi ubit se neće. Ako prića o tome to je samo način da te ima u šaci.
Radiš grešku! Počni živjeti svoj život i ne govori joj više ništa, pa se bude i ona malo drugačije počela ponašati.
U velikoj si opasnosti da izgubiš muža jer si ga jedva spomenula, a ja sam recimo u njegovoj poziciji i mogu ti reći da sam skoro ostavila svojeg supruga radi njegove mame i njenog konstantnog mješanja.
Ti si ta koja mora njoj reći "sad je dosta prekini" nemože tvoj muž ili netko drugi, ja sam dugo šutjela o tom problemu i shvatila sam da sam najviše bila ljuta jer MM nije poduzeo mjere na vrijeme.

Danas je uglavnom kod mene stanje dobro mi si živimo na katu ja i kuham samo meni i MM-u. U biti izolirala sam se kao da je to moja kuća (kat) a dolje ko da nikoga nema i dobro mi je. Iskreno čim manje kontakta sa ukućanima daje mir u kući- ako se radi kao kod tebe i mene o konstantnom maltretiranju.