Mi smo s MM-ovim starcima tj. iznad njih koji su u pocetku isto tako voljeli sve znati. Cak i moj i MM-ov odnos. Jednom smo se nesto prepirali, nismo se cak ni svadali, vise smo glasno raspravljali ali malo duze, i svekar je odmah isao pitat sogoricu koja je isto s njima sta se s nama dogada i jel sve ok... Morali smo im govoriti kud idemo i kad se vracamo, ko ce nam doci u stan. Dok jednostavno s tim nismo prestali. Bunili su se u pocetku dok ih MM nije pitao zasto oni svaki put kad idu u ducan ne dodu k nama gore prijavit nam to...
Pozdravim ih na odlasku i dolasku ako ih vidim. Jedino me jos smeta sto svekar dolazi poslje 10 navecer k nama, Ponekad s dobrim razlogom al najcesce bezveze, tek toliko. Vec mu je MM rekao za to al kao da ne cuje. Neku vecer je dosao u pola 11, MM na terenu, malac spava. Pita me di je malac, ja kazem spava i on ode. Kadli cujem ja na baby monitor ulazi on u spavacu i pita malca dal spava!!
Jasno ovaj se probudio i zaspao opet tek u pola 1..
Jos samo da i to rijesim i bit ce ok. "Tek" sam 5 godina tu, valjda cu do desete imat svoj mir...