-
Lela77, prvo i osnovno, jedan je život i ne smiješ ga trošiti na ugađanje drugima, pa makar to bila tvoja mama. I ti moraš sama postaviti u svojoj glavi ta ste si ti i MM najvažniji, pa tek onda slijede ostali. I oko toga nema rasprave.
Sjedni s mamom za stol, reci joj sve što te muči i kakav odnos želiš imati s njom. Naravno da joj to u početku neće odgovarati, ali ti ne smiješ popustiti ni u jednom trenutku. Bez obzira na njene prijetnje (koje su btw neozbiljne).
Govorim ti to iz vlastitog iskustva, samo kod mene je to bilo sa svekrvom. Mi smo kat iznad njih i ona jednostavno nije mogla podnjeti da se svijet ne vrti oko nje. Tu je još i problem što je MM vezan za nju, pa mi je dosta trebalo da njemu ukažem na neke stvari, svađali smo se kog cigani, bilo je i prijetnji rastavom, ali nisam popuštala ni milimetra, jer to je moj život i želim ga živjeti onako kako si ga sama postavim. I ne tangiram one fore, to je njihova kuća, pa se moram pokoravat njihovim pravilima. Malo morgen!! Kuća njihova, ali moj život. Ne smetam im, financijski sudjelujemo u troškovima i ne dozvoljavam da mi neko skače po glavi i uvjetuje mi kako ću živjeti.
Napravila sam ono što i mala teta, distancirala sam se od njih, ponašam se kao da živimo u zgradi sa susjedima. Što manje kontakata, to bolje. I odmah je puno manje svađa među svima nama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma