evo mi se malo došle pohvaliti! kod nas već od 31.1. nema izdojavanja i ide nam super! malo stisnemo zube kad je desna na redu (napravile smo ragadu dubine Atlantika dok smo se još učile cicati, ali ona zacjeljuje a mene i dalje abnormalno boli dok ne krene LD- onda skroz prestane). Kvrga više nemam, dapače dosta su mi cice mekane, ne osjećam onu napetost a znam da je to ok i da znači da se pomalo uspostavlja ponuda i potražnja ali se potrefilo s njenim nacicavanjem navečer od 7-10 pa sam u jednom trenu pomislila-gotovo je, nema više mlijeka. hvala Bogu prevladao je zdrav razum pa sam ju pustila nek cica koliko hoće pa će si navući, jel tako. Ma isčitala sam ja sve do jedan tekst dok sam bila trudna, neće mene jedna krizica pokolebati (iako mi se čini da me baš sve potrefilo, još samo soor nismo imale-iako sam mazala desnu rojazolom 2 dana jer sam mislila da probada od soora pa mi rekla patro da probam). Kaka i piški dovoljno, cicu joj dam kad god se probudi i kad negoduje (nije baš od plača), uglavnom hoće, ako neće ubacim ju u maramu i mir Božji. podoj traje između pola sata i sat, nekad 15 min, pa 15 min pauze, pa 20 min pa 10 min pauze, nekad brzinski posauga u 10 min pa zaspe sat i pol, a nekad se najede pa spava 4 sata, ona diktira tempo. jedino ju noću budim jer bi ona prespavala čitavu noć (jednom i je jer ja nisam čula alarm-od 11 do 7 i pol).
i šećer za kraj- bile smo danas na mjesečnoj kontroli i imamo 3 500g (+980g od najniže) i narasle smo 5 i pol cm!!!!! eto kako raste na vodi! (a bilo je komentara da navečer puno cica jer mi je mlijeko vodenasto)
cure hvala na brizi, da nema vas ne bi ja dojila ni dana nakon povratka iz rodilišta.