Bilo bi dobro sad za vikend oko 28.01. negdje gdje se može brzo autom iz Splita. Ima li tko prijedloga???![]()
Bilo bi dobro sad za vikend oko 28.01. negdje gdje se može brzo autom iz Splita. Ima li tko prijedloga???![]()
ne znam koliko ti je daleko (ili skupu) doći do tamo, ali ako nije ni jedno, pogledaj ovo http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Re...iste-u-Kupjaku
mi još nismo bili (kriza),ali susjedi su već nekoliko puta od kad je otvoreno vodili klince i oduševljeni su
![]()
I mi smo bili na tom sanjkalištu, klinci oduševljeni , mada mislim
da nije za najmanje,
ali opet ne znam koliko ti je to brzo iz Splita /izlaz na autocesti Ravna gora/
Cure, fala vam, nisam za ovo znala. To je za čas, MM i dica bili bi oduševljeni, ali ipak ovaj vikend već je izglasan Kupres, pa idemo posli posla. Vidit ćemo sljedeći vikend...
pitanje za one koje su bile na novom sanjkalištu u kupjaku... plaća li se sanjkanje? mi bi se možda zaletili u nedjelju pa me zanima.
plaća se baby lift 45 kn po sanjkama
A koliko je to daleko od Zg-a?
..., OK, sad sam provjerila: 112 km do Ravne gore.
Posljednje uređivanje od lola_34 : 28.01.2011. at 12:08
cca sat i nešto sitno vožnje
mi smo bili par dana nakon otvorenja, radnim danom, nije bila prevelika gužva i
cure su uživale, mada je meni to sanjkališe malo hm...ne znam...
kad se Ana spuštala sama odahnula sam kad je došla dolje, strmo je, brzo, šansa da te neko
pokupi prilično velika, bočni betonski stup nezaštićen, uglavnom bilo je razbijenih
noseva i glava
hvala na informacijama. mrzim gužvu tako da mislim da ćemo preskočiti kupjak. ako je bilo ljudi preko tjedna, znači da će za vikend biti dosta ljudi. znamo otići i na sljeme i tamo uvijek umirem od straha dal će moje djete na sanjkama pokupit neko malo djete ili se sudarit s nekim zbog gužve.
A jel' se može sad sanjkat na Sljemenu (ima li dosta snijega)? Koliko čujem ima ga 10-tak cm...
I di se sanjka na Sljemenu(puna sam pitanja danas)?
prema dhmz-u na sljemenu ima 10 cm snijega sto je mislim premalo. mi smo se znali sanjkati na cinovnickoj livadi i tamo bude vikendom bas puno ljudi. nisam sigurna da li su mozda umjetno zasnjezili i nju, ako jesu onda ima dosta snijega za sanjkanje. zeznuto je sto se moze spustati iz nekoliko smjerova i to predstavlja opasnost.
Za Mariolu:
http://www.youtube.com/watch?v=1szToF992PM
Vitika, hvala!
Nisam nikad bila tamo na sanjkanju, jesam ovako.
Niš, bumo si još razmislili.
Posljednje uređivanje od lola_34 : 28.01.2011. at 14:48
Tuka, stavila krivi link.
Trebao je biti ovaj: http://www.kupresonline.com/info/
Bili smo.
OK sad znam koja je činovnička.
Bili smo i bilo je u redu, jedino malo gužva jer je bilo DM-ovo natjecanje u skijanju (OK dobili balone, kremice, trube i tak). Klinci bili (pre)zadovoljni.
Snijega ima taman dovoljno.
Idem istraživati Sljeme dalje.
probaj tanjin prijedlog, lijepo jeMi se uvijek sanjkamo kod Hunjke, snijega je sasvim dovoljno i nema skijaša.
samo mora biti prirodnog snijega, tamo nema topova
Imate li kakve prijedloge za nešto bez snijega, kakvo kreativno druženje na zraku i sl.?
Evo malo podižem temu.
Ovaj vikend odlučili smo otići na Mosor (ako vrime dozvoli).
Što vi ostali planirate za vikend???