Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Traži se netko za RTL

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Traži se netko za RTL

Nadam se da će vam ovo biti zanimljivije i prihvatljivije. Tim više što iskustva suradnje s tom TV kućom već postoje

Prilog o problemima s provođenjem postupaka MPO u našim bolnicama.

Trebalo bi iznijeti svoje iskustvo o npr. otkazivanje ili odgoda termina, nedostatak liječnika, neiskustvo novih liječnika i sl.

A traže i jedno lijepo iskustvo jedne MPO trudnice ili mame - kažu da su sretni završeci i pozitivni primjeri uvijek su dobrodošl!

Javite se!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure ajde se javite, vjerujte mi nije ništa strašno, još uvijek smo živi
    I dan danas dobivamo samo pozitivne komentare i što je najbolje- više nas nitko ne pita što čekamo i zašto još nemamo djece
    Ako se nitko ne javi to znači da nemamo nikakvih problema? Sve super funkcionira? Sve ide po špagi i zakon je super??
    Izborna je godina pa ajmo pokazati da se nismo predale i da nismo zadovoljne postojećim stanjem.

Ja bi se javila ali ne spadam u nijednu od ove dvije skupine...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi se javila ali ne spadam u nijednu od ove dvije skupine...
    ispravak...ti se i jesi javila novinarki i za ovaj puta, ali ovaj put se traže drukčije priče od tvoje

šnikić, ti i meli ste već bile na rtl-u? ajmo onda neku drugu sretnu mamu i djetešce (može i tata)

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ajte ženice!!!!!

Mislim da smo se nas dvije dosta naslikavale po telki......

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj BHany prvotno napisa Vidi poruku
    Prilog o problemima s provođenjem postupaka MPO u našim bolnicama.

Trebalo bi iznijeti svoje iskustvo o npr. otkazivanje ili odgoda termina, nedostatak liječnika, neiskustvo novih liječnika i sl.
    vjerujem da može svaka vrsta otkazivanja i čekanja...i odlazak liječnika, čekanja na lijekove, nemogućnost ostvarivanja nekih postupaka...možda donacije???

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

nazalost iz moje obitelji su skrti na riječima(brat i nevjesta) a zar nema cura koje su na nekom spisku koje su uvijek tu za TV u RH i BIH?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj anica68 prvotno napisa Vidi poruku
    a zar nema cura koje su na nekom spisku koje su uvijek tu za TV u RH i BIH?
    nažalost anice, nema puno ljudi koji bi bili spremni istupiti javno, imenom i prezimenom - tek nekoliko - a pogotovo ne mogu uvijek i u svakoj prilici, a često niti ne odgovaraju traženom kriteriju (temi priče)

osim toga malo je upitno uvijek u medijima vidjeti nekoliko istih ljudi...to smo puno puta rekli...tako se dobija dojam da u HR ima samo 6 ljudi
    problema s neplodnošču

u vrijeme intenzivne borbe protiv zakona je postojao jedan topic za prijavu međutim, to je bilo davno, mali broj se javio i većina prijavljenih je bila za anonimne istupe (danas se uglavnom traže imenom i prezimenom radi aktualiziranja i zanimljivosti priče - dok je u vrijeme donošenja zakona češće moglo i anonimno jer je sama tema bila medijima zanimljiva)

a ljudima su se i okolnosti drukčije posložile u međuvremenu...neki više niti ne sudjeluju...sve u svemu taj je spisak (ako si na njega mislila) neaktivan - to pokazuje i činjenica da većina naših hrabrih forumaša i forumašica koji danas istupaju, nisu prijavljena na tom topicu

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Kad je snimanje?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

trebalo je biti jučer
    ali sad ne znam...kako nije nikoga bilo odgođeno je za slijedeći tjedan - nije još definirano kada
    treba ih nazvati i direktno se dogovoriti kada odgovara i njima i vama

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

trebalo je biti jučer
    ali sad ne znam...kako nije nikoga bilo odgođeno je za slijedeći tjedan - nije još definirano kada
    treba ih nazvati i direktno se dogovoriti kada odgovara i njima i vama
    ja sam u ZG od 7.2 pa ako ne bude nitko računaj na nas .a mozes mi javiti i na mob ako nebudem online...dolazimo iz vise razloga a vjerojatno i do Lučingera i VV ...brza kako jesam sad trebam početi raditi na FET-u da stignem do travnja ili rujna odraditi sve ali neću OT

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

hvala laky, bojim se da će to biti prekasno, ali vidjet ćemo...javim ti se ako tad još bude otvoreno...nadam se da će se ipak netko javiti na vrijeme za ovaj prilog

laky, žene koja je spremna uvijek uskočiti - čak i za BiH (jedina za sad)

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hvala laky, bojim se da će to biti prekasno, ali vidjet ćemo...javim ti se ako tad još bude otvoreno...nadam se da će se ipak netko javiti na vrijeme za ovaj prilog

laky, žene koja je spremna uvijek uskočiti - čak i za BiH (jedina za sad)
    i ja se iskreno nadam

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

šnikić, ti i meli ste već bile na rtl-u? ajmo onda neku drugu sretnu mamu i djetešce (može i tata)

Ma ja sam bila kao trudnica na NOVA-tv, meni nije problem opet se naslikavati, ali ispada da smo laky i ja jedine uspjele ostvariti svoj san, pa mi zato malo glupasto ( ak me razmeš)!!!!!

Nadam se da će se netko javiti! Stvarno nije ništa strašno, samo pozitivni komentari od svih, i poznatih i nepoznatih!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ma znam... pa to sam i ja napisala gore... samo sam pitala jer sam zaboravila gdje ste bile

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja bih rado sudjelovala, imam curku tri i pol godine i sad sam 30 tj. trudna, isto MPO,
    ali nažalost mm nije za to!
    Nije štos u tome da ne želi da se zna za MPO, dapače svima koji žele znat i sam govori, ali mislim da je stvar u pojavljivanju na tv-u.
    Iskreno teško je zamisliti se na tv-u, i da te svi gledaju!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ljudi, još uvijek mi se nitko nije javio

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ako se vi, koji sve zante o ovome, ne javite ovdje...nemam baš nekih drugih aduta u rukavu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •