Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: naziv mesa za pasticadu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,045

    Početno

    Mislim da se u bečkoj kuharici to zove Karree, ali nemam ju pri ruci da provjerim.

  2. #2
    dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,292

    Početno

    ruža - Blume / Rose, die
    frikando - Frikandeau, das

    od govedine se spominju i "lažni bifteci" (falsche Lende)
    KALBFLEISCH
    zum Braten, Schmoren oder Backen

    Schinken
    Nuß (Schnitzel,Oberschale)
    Frikandeau (Schnitzel, Schlegel)
    Filet
    Hüfte, Blume
    Rücken
    Karree / Kotelett
    Schulter, Bug
    Brust
    http://www.fleischerei-sippel.de/fleischkunde.html

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •