-
Big respect svima! Vjezbala jucer ostajanje solo s curama. U ned ce mjesec dana I od iduceg tjedna cemo svaki dan bit po 3-4 ure same. Inace je none (sveki) stalno s nama I spasava nas kupovanjem, kuhanjem, ciscenjem a bome I umirivanjem kad krenu grcevi.
Moje nedoumice; Ako dvoje hranite zajedno (ja konkretno dojim,) kako ih podignete za podriganjac? Recimo jedna beba jos jede s drugu trebs dignuti. Meni se jucer dogodilo tijekom tandema da sam jednu bebu digla na rame a druga je pocela klizit jer se ravnoteza na jastuku za dojenje promjenila. Naravno grcevito se drzala za moju bradavicu a to boliiii. Ako g ne dignem da podrigne krene stucati I grcevi su joj jos gori.
Ili recimo kako ste handlali situacije gdje jednu dojite a druga urla iz sveg glasa I nikako je ne mozete umiriti a da ne prekinete podoj I uzmete nju s drugu bebu s tim rasplacete. Primjetila sam da vise paznje poklanjam g jer je osjetljivija, teze podnosi bol I cesce place. Naravno poslije me siba guilt trip da zapostavljam O.
I trece, kako ste same izlazile iz stana/kuce sa kolicima I dvije bebe? Mi smo u zgradi bez lifta sa nekih 15ak skala. Ja sam mislila prvo njih stavim u krevetic, spustim kolica I molim boga da se neka lokalna maca ne uvali u njih, vratim se doma, stavim sling, jednu bebu u njegs, drugu u ruke I spust. Ista procedura za vracanje. Ako imate neki jednostavniji prijedlog just shoot.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma