-
Moji imaju skoro 3 mj, prvih mj dana su bile kod mene moja mama pa svekrva i od onda sama (prvih mj dana su samo spavali i papali), dragi kad radi sve je na meni, da pokucam(kuc,kuc,kuc) dječica su mi stvarno divna, spavamo po cijelu noć, imamo samo jedno hranjenje što bude oko 3 najčešće i do 7-8 bez problema spavamo,onda se malo igramo,smijemo, pričamo i opet spavamo! Jako malo plačemo, sad smo počeli i puno puno gugutati i stalno se smijemo a i počeli smo se igrati s igračkicama koje vise (obožavaju to). Što se tiče šetnje ja sam na drugom katu ali imamo lift u koja uđem s kolicima tako da sve mogu sama, šetamo ili po kvartu ili ih strpam u auto i odemo blizu mora šetati. Ljudi me stalno pitaju da kako stignem da šta nisam umorna, ipak su to blizanci ali ja stvarno i dok sam sama s njima stignem i stan spremiti i skuhati ručak. Nikakve zamjerke nemam i mogu reći da super sve to podnosim i svaka sekunda s njima je neprocjenjiva, uspijem se kako tako čak i naspavati! Anđeli moji prekrasni!
Nadam se da će vam što prije proći ti zločesti grčići i da možete lijepo uživati i odmoriti se! Kod nas je grčiće imala curica, rijetko dečkić i to ujutro i traje 5 min, onda malo prdeckamo i prođe. Biogaia su nas spasile. sretno mame!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma