ja kao i legal, čekam da počnu kakati malo "konkretnije", imam 20ak polovnih za početak pa ako vidim da funkcioniramo još ću dokupiti... a do tada svima koji dolaze i pitaju šta trebam da kupe za bebe odgovor je isti: "Jumbo paket pelena!"
, robicu i igračke redovno dobivamo u nasljeđe od moje nećakinje koja je sad napunila godinu, tako da sam samo dokupila par stvari
inače, moji piceki su stvarno zlatni! <3 rasplaču se jedino kad su jako gladni ili jako pospani, spavaju od ca 20 do 7 s tim da se Princeza budi 1-2 puta za papanje, a Frajer 3 puta, 90% vremena su na podu uz igračkice i gym i ako su siti i naspavani prođe čak 15-20 min da ne znam za njih kako se lijepo zaigraju! samo moraju biti dovoljno udaljeni jer je trenutno glavna preokupacija "istraživanje" bracinog lica i/ili glodanje sekine rukice :D
uživam još malo dok ne postanu "pokretni" :D
inače bracek je malo hipertoničan pa idemo 2 puta mjesečno na vježbice na Goljak, a curetak je mamina štreberica koja je sva po PS-u![]()

... a do tada svima koji dolaze i pitaju šta trebam da kupe za bebe odgovor je isti: "Jumbo paket pelena!"
, robicu i igračke redovno dobivamo u nasljeđe od moje nećakinje koja je sad napunila godinu, tako da sam samo dokupila par stvari
Odgovori s citatom