Pokazuje rezultate 1 do 50 od 114

Tema: Sami doma s blizancima, kada?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sve to dođe na svoje. Mi smo ostali sami nakon dva tjedna, tatu smo viđali vikendom a baku nismo mjesecima jer nam je završila u bolnici.
    Bila sam sama, umorna, iscrpljena i uplašena al nije ostajalo vremena za brigu, kad bi sve namirila i sama bi se srušila u krevet.
    Učili smo zajedno prepoznavati potrebe i uvažati jedni druge. Nije bilo lako, bilo je dana kada sam i ja plakala zajedno s njima, bolesti su mi bile najgore.
    Misliš da nećeš moći o onda se uhvatiš kako već slaviš njihovu prvu godinu, ha,ha.
    Prebrzo prođe ta prva godina a onda je već sve lakše.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj twins mama prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je ljepo cuti ovakve rjeci. Onda dobijem jos vise snage za dalje i ako se i sama pitam odakle mi. Pomoc mi je moja mama koja dolazi jedan dan u sedmici i to iskoristim da letim po gradu i zavrsim sto mi treba dok je ona s njima. Ostalo sam sama i naravno velika pomoc supruga kad dodje s posla. On je s njima i oko njih dok ja nesto skuvam ili on pravi jelo a ja nesto drugo. Jedu nam uvjek zajedno jer su se sami tako uobrocili pa on hrani jednog a ja drugog i tako svako svog i presvuce Kad sam sama s njima i dok su budni sve je podrenjeno njima. Vec me traze pogledom, osjete kad sjedim kraj njih i cim pricam i tepam odmah reaguju i ne placu. Kad zaspe onda letim od kupatila po cjelom stanu. Perem i susim ves, cistim kupatilo, malo po kuhinji i peglanje je pred spavanje. Tada mi noge trnu od umora i bole kukovi od hodanja po stanu. S nima jedno pocnem i na vece zavrsim. Pre neko jutro sam otvorila jogurt da popijem i nasla ga na vece na istom mjestu u kuhinji ))

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj twins mama prvotno napisa Vidi poruku
    Sve to dođe na svoje. Mi smo ostali sami nakon dva tjedna, tatu smo viđali vikendom a baku nismo mjesecima jer nam je završila u bolnici.
    Bila sam sama, umorna, iscrpljena i uplašena al nije ostajalo vremena za brigu, kad bi sve namirila i sama bi se srušila u krevet.
    Učili smo zajedno prepoznavati potrebe i uvažati jedni druge. Nije bilo lako, bilo je dana kada sam i ja plakala zajedno s njima, bolesti su mi bile najgore.
    Misliš da nećeš moći o onda se uhvatiš kako već slaviš njihovu prvu godinu, ha,ha.
    sve potpisujem i dodajem
    ni okrenuli se nismo,a već četiri
    ono veliki ljudi,znaju što žele;dogovaraju,pregovaraju...ludnica

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Drž se Sandrić, umor ti postane stalni frend u podizanju blizanaca, al polako će doći sve na svoje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •