Pokazuje rezultate 1 do 50 od 114

Tema: Sami doma s blizancima, kada?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se nekako čini da ću se brzo snaći, već sam jednom čuvala blizance (doduše, nisu bili moji) ali znam otprilike kako to izgleda. Ako sam onda (sa svojih 19) mogla biti sama s njima satima, valjda ću i sada sa 31... Nadam se barem!
    Sto si starija to teze ide , bar ja tako mislim i osjecam. Mene sve zivo boli, stomak mi je jos uvijek ogroman, ali sve stizem

rijecanka77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Prvih 15-tak dana nakon poroda pomagala mi je mama (udaljeni 600 km), a nakon toga svekrva i muž, naravno. Kasnije smo uzeli ženu za ispomoć da rasteretimo sveki. Kad su blizići navršili 6 mjeseci, suprug je morao u inozemstvo poslom i još se nije vratio za stalno (uskoro klinci navršavaju 14 mjeseci). Od tada sam sama s njima i noć i dan. Preselila se privremeno u rodni grad da mi mama pomogne, dodje mi oko 18h (nakon posla) pa ja trknem u dućan ili nešto obaviti...Pomogne mi vikendom kad moram u veće kupovine. Tko bi još i njih vukao sa sobom! Najgore mi je što 2 godine već ne spavam, počevši od nesanice u trudnoći pa do nespavanja mog sina. Ako se probudi jednom u noći, imala sam dobru noć. A zna i biti cjelonoćnih tuluma. Curica spava cijelu noć od 6-tog mjeseca, nakon što smo ih razdvojili jer do tada nitko živ u našoj kući nije spavao. Teško mi je što sam sama s njima non-stop, kronično sam umorna, ali uskoro se tata vraća doma...Srećom, imali smo od rođenja samo jednu prehladu i curica virozu tako da sam po tom pitanju sretne ruke jer ne znam kako bih još i boleštine prošla sama s njima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •