Pokazuje rezultate 1 do 50 od 114

Tema: Sami doma s blizancima, kada?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    ana, bravo, a još si s nama redovno i na forumu ja sam ponekad doslovce bila u komi od iznemoglosti s M. (nemamo pomoć baka servisa redovno).
    i ja sam bila u komi draga kad je s njima bilo problema grćići ...... ali svaki njihov osmjeh,pogled i oći pune sjaja kad te pogledaju u stanju si i planine pomaknuti
    nama obje bake i dede rade tak da nemamo pomoći i netreba nam sam nepotrebno bi dolazilo do konflikata ak ih ne poslušaš idr....... a to nije potrebno jer dječica sve osjete i kad si misliš dali ovako ili onako napraviti ja sam sve po intuiciji radila i nisam pogriješila što se naravno vidi po ovim fakinima.....

nemogu ja bez vas jest da nas nema puno na odbrojavanju ali tu smo redovito ćim M&M daju malo vremena majkici da se javi tetama koje dijele iste probleme i da se veselimo ili tugujemo zajedno

svima

p.s.malo sam off s teme ispričavam se adminu i moder.....

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

joj mene kad se samo sijetim same s njima....ako sam ja mogla može svako.Moji su zbog prijevremenog rođenja bili jako problematični,ma koma,ni blizu kao zdravo rođena dijeca.Grčevi i plakanje stalno do 6mj,povračanje u isto vrijeme što šlajma što hrane po cijeli dan,nisam smijela dopustit da plaču jer bi ih iritiralo na kašalj pa opet povračanje,Niko ima oštečena pluča pa opet nedaj da plače a rođen je cendro ,pa stalno vježbaj s njima,uz to šmrkavi,boležljivi....a tek 18 dana bolnice kada sam bila s njima bez ičije pomoći a jeli svakih 2,5 sata,bolesni,ma ne znam uopce odkud mi snage.E jesam se sad izjadala.Samo vas tiješim da se sve preživi i da ce svima biti lakše nego meni tako da ne brinete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •