-
Sjajne ste cure, od
vam hvala na iskustvima.
June divan je post i dala si mi uvid u ono što me čeka - i briga i veselje, baš se radujem.
sss hvala na brošurama, meni iskreno nije ni pala na pamet mogućnost da bi mogla roditi nedonoščad i da bi mi koristile informacije, makar iz čiste predostrožnosti.
weather hvala na tvom iskustvu, ali i na pokretanju ove super korisne teme
ZO definitivno si u pravu, bebuške prve, a čistiti i spremati mogu i drugi, nabavila sam broj poznanice koja ima servis za čišćenje, možda i nju zvrcnem u trenucima potrebe
Sve u svemu moj je zaključak na temelju vaših iskustava da je organizirati i prihvatiti pomoć s novorođenim blizancima imperativ, te da što prije shvatim da nisam super žena i da ne mogu sama to će prije stvari leć na mjesto. Ja imam sreću što su mi mama i šogorica udaljene 8 km, a svekrva i druga šogorica 35 km i u slučajevima potrebe mogu doći u roku od pola sata. Možda bi bilo dobro da složimo raspored dolaženja, da pokrijemo prvih mjesec dana ili dva tako da bar za kuhanje, nabavu namirnica i čiščenje bude sve organizirano bez mene. Sad se nadam da će dečki izdržato što dulje u buši, da se ne muče kao bebice od ssss s povraćanjem i teškoćama u hranjenju.
Iako mi je želja isključivo dojiti, mislim da ću ipak kombinirati po potrebi formulu i moje mlijeko, samo da oni budu siti i da napreduju. Jeste li i vi kombinirale? Ima li to velik utjecaj na dojenje u smislu da bebači zaborave tehniku sisanja zbog bočice ili se da hendlati?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma