Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: OŠ Tituš Brezovački ili OŠ Malešnica

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno OŠ Tituš Brezovački ili OŠ Malešnica

Dvoumimo se u koju školu upisati sina. U Tituš spadamo, a u Malešnicu ide u vrtić, pa će tamo i ostatak "ekipe"?
    Molim vas iskustva!!
    hvala

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pa ja bih uvijek tamo di nam je bliže, tj. idealno je ako ne moraju ići preko neke ceste.

Ne znam kako ću razmišljati za 3 godine.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i jedna i druga su jednosmjenske bar za sad
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 27.01.2011. at 16:39

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    i jedna i druga su jednosmjenske bar za sad
    Ide li tvoje dijete u koju od nih? Imaš kakvih saznanja, koja je za preporučiti?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne mi smo u onoj u koju spadamo špansko-oranice

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ne mi smo u onoj u koju spadamo špansko-oranice
    i ja imam nedoumicu, pripadao Špansko-Oranice, al posto sam cula da su u toj skoli veliki razredi, onda se dvoumim mozda da je upisem u Tituš....
    Znaci u Titušu je samo skola u jutro? to bi mi odgovralo, jer mislim da je necu dat u boravak, pa skola u smjenama mi bas i ne pase.
    Molim vas za misljenje o tim skolama... Hvala

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj mali je u Špansko-oranice, škola stara četiri godine, a već tri godine se dvoumi dal bi trebala bit trosmjenska. to je najmlađa škola u ovom kraju. Učiteljice skoro sve mlade, i dobre.
    sad u njegovoj generaciji ima 4 razreda po 27 učenika i 2 klasična s 20 učenika. Prošle i ove godine su upisivali sve u boravak jer je bilo premalo djece za klasičare. ujutro škola u 8, popodne za niže razrede u 13.10, viši u 14 sati.
    imaju vikendom u škole ( od utorka do subote), s time da je sad univerzalna sportska škola za 1 i 2 razred subotom, on je treći ide na stolni tenis, i ponekad nogomet.

U tituš ide frendov sin, on je sedmi razred, škola samo ujutro, popodne slobodne aktivnosti.
    HNB ak mali ne bu išal u boravak i išal bu u Tituš, znaj da će morat prelazit dosta prometnu cestu svaki dan, dobro ima tu i semafor.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 02.02.2011. at 16:19

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Moja curka je prvašić u TB i u boravku je. I mi smo dvojili Malešnica ili TB, ali svi hvale obje škole tako samo se odlučili ne komplicirati i upisati gdje pipadamo.Udaljenost nam je ista... puuuno prometnih cesta.
    U TB smo zadovoljni jedino nam je učiteljica u boravku
    Škola je super, jako dobro organizirana, popodne imaju besplatne sportske aktivnosti na koje dolaze i djeca iz Malešnice.
    Ujutro dolaze na doručak do 7.30h dežurstvo je od 7-16h.
    Mi smo tražili određenu učiteljicu i htjeli smo da bude s najboljom prijateljicom u razredu i tako i bi.
    Najbitnija je na kraju krajeva UČITELJICA sve ostalo su nijanse po meni. A naša je
    E da još se za Malešnicu komentira da je škola preevelika!!!

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mi smo u Malešnici, tu smo i tražili i na svu sreću dobili...jer je najbolja na ovom području.
    Ne znam od kuda info da je škola prevelika, ove godine upisala 3 boravka i jedan klasični...u Titušu je upisano više..i tamo je puno veća gužva.

dakle moj glas ide isklučivo Malešnici

YosephK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Info da je prevelika je i od mene koji sam radio u OŠ Malešnica prije 2 godine...To sam bio napisao u jednom topicu. Tendencija je tek zadnje dvije godine da se smanjuje broj prvašića. Nekoć se upisivalo svake godine šest odjeljenja, a zadnje dvije godine su tri odjeljenja.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jelena, hvala puno na odgovoru! znaci ako ni ove god ne upisuju klasicni razred osudjena sam na boravak ili na TB
    Uh nemam pojma kaj da odlucim.....
    A koliko cca ucenika ima u razredu u TB?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

U TB klasični razredi imaju oko 18-20 učenika, u boravku ih je 27-28 puuuno.
    Primjetila sam da svatko hvali svoju školu. Nisam od nikog čula da je nezadovoljan baš sa svojom školom.
    To jevaljda neka druga tema... !!!

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

pa valjda što su većina tražila onu koju su željeli, a da su prije provjerili kakve su...mi smo čak i učiteljicu izabrali...po preporuci, i naravno da smo zadovoljni, pre pre zadovoljni

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj HNB prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena, hvala puno na odgovoru! znaci ako ni ove god ne upisuju klasicni razred osudjena sam na boravak ili na TB
    Uh nemam pojma kaj da odlucim.....
    A koliko cca ucenika ima u razredu u TB?
    ak slučajno ne bude klasičara, bit će boravak ali ti klinjo ne mora ostat na njemu već ide doma oko 12, i ima ujutro školu, ak je klasičar onda je u smjenama.
    kod nas isto boravalk od 25 naviše, klasičar 18-21
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 03.02.2011. at 17:26

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moji ide u TB i ima ih oko 23 u razredu.
    Najmladi je u mjesanom razredu, tj. njih 7 je klasicara, ostali su u boravku. Uciteljice u super, barem ove koje smo mi imali. Jedino je jedna malo prestroga, ali naviknuli smo se. Meni su isto super te sportske aktivnosti popodne, svi idu na neku.
    Predprosle godine su se upisivala 5 razreda, tri boravka, nas mjesoviti i jedan klasicni. Za proslu godinu ne znam. I meni je odlicna stvar sto su mali odvojeni na drugi kraj skole, tako da, osim ulaska i izlaska, nemaju nikakav dodir sa starijim ucenicima.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I meni je odlicna stvar sto su mali odvojeni na drugi kraj skole, tako da, osim ulaska i izlaska, nemaju nikakav dodir sa starijim ucenicima.

tako je i u Malešnici...potpuno novi dio škole za najmlađe
    Posljednje uređivanje od ewa : 03.02.2011. at 17:58

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Budem ja sljedeci tj. nazvala TB da vidim dal ima sanse da se tamo upismo, posto ne pripadao toj skoli.
    tnx svima!

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa Vidi poruku
    tako je i u Malešnici...potpuno novi dio škole za najmlađe
    Sjecam se da je tako bilo i u mojoj skoli. Mada mi to tada nije bilo bas super, svi zgodni decki su bili daleko.

Ma, mislim da je njima manje vazno uredenje skole i koliko ih ima u razredu. Ako je uciteljica dobra i klinci ce rado ici u skolu. A dobrih uciteljica, isto kao i malo manje dobrih, ima u svakoj skoli.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj cipolino prvotno napisa Vidi poruku
    Moja curka je prvašić u TB i u boravku je. I mi smo dvojili Malešnica ili TB, ali svi hvale obje škole tako samo se odlučili ne komplicirati i upisati gdje pipadamo.Udaljenost nam je ista... puuuno prometnih cesta.
    U TB smo zadovoljni jedino nam je učiteljica u boravku
    Škola je super, jako dobro organizirana, popodne imaju besplatne sportske aktivnosti na koje dolaze i djeca iz Malešnice.
    Ujutro dolaze na doručak do 7.30h dežurstvo je od 7-16h.
    Mi smo tražili određenu učiteljicu i htjeli smo da bude s najboljom prijateljicom u razredu i tako i bi.
    Najbitnija je na kraju krajeva UČITELJICA sve ostalo su nijanse po meni. A naša je
    E da još se za Malešnicu komentira da je škola preevelika!!!
    I moje dijete je u Titušu i skroz smo zadovoljni, i mi i on. U novom dijelu škole su maleni.Učionice su ime lijepe i čiste.Učiteljice super...obje. I da ispravim Cipolino, dežursto je jutarnje od 7,a popodnevno do 17!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj naušnica prvotno napisa Vidi poruku
    I moje dijete je u Titušu i skroz smo zadovoljni, i mi i on. U novom dijelu škole su maleni.Učionice su ime lijepe i čiste.Učiteljice super...obje. I da ispravim Cipolino, dežursto je jutarnje od 7,a popodnevno do 17!
    Sori na širenju dezinformacija!!! Dežurstvo je do 17h!!!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i kod nas isto dežurstvo 7-17

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

A ima li nekoga tko zna nešto više o Kovačiću? Nama je Kovačić bliže, a pripadamo Titušu. Kako bi usporedili Tituš i Kovačić? Koje bi bile preporuke? Hvala!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Rad u jednoj smjeni 1:0 za Tituš

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Jel ima još nešto? Stvarno nitko?

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj naušnica prvotno napisa Vidi poruku
    Rad u jednoj smjeni 1:0 za Tituš
    i u Malešnici je škola ujutro..jedna smijena..dakle 1:1

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I moja curka je isla u vrtic Malesnica, ali se ekipa iz vrtica ( 20 djece) rastrkala po svim skolama u okolici, te po 4 prva razreda u skoli ( 13 djece iz vrtica), tako da je na kraju ispalo da su iz vrtica s njom u razredu samo jos dvije djevojcice i to koje joj bas nisu bile medju najboljim frendicama, tako da ekipa iz vrtica ne bi trebala biti uvjet pri odabiru skole.
    Ide u skolu Malesnica jer tamo i spadamo, a djeca se brzo snadu i stvore nova prijateljstva.
    Ono sto je nama bilo vazno je blizina skole, prijelazi preko ceste, dnevni boravak do 3 razreda.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

to gdje će završiti ekipa iz vrtića stvarno ne bi trebao biti kriterij, jer za čas njima postanu aktualni neki novi klinci...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Eto, mi smo se ipak odlučili za Tituš kojoj pripadamo,. Nakraju ipak mu jedan dobra prijatelj iz vrtića isto ide, pa cu moliti da ih stave skupa u razred, nadam se da tu neće biti problema.
    Zna li netko kako je sa izborom jezika?

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

za jezik jedan roditelj izvlači iz šešira, mi učimo njemački...super, jer to smo i htjeli

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ima li ko kakvo mišljenje/informaciju o Ante Kovačić?
    Bili smo neki dan na igralištu škole, pa mi upala u oči prašina po školi izvana i smeće oko škole, al valjda to tako mora biti s našim narodom.
    Nadam se da je ono što se događa unutar zidova sve za 5.

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

nama je Kovačić preko puta, ali smo se odlučili ua Tituš. Nije mi se svidjelo što su u prvom razredu boravkaši svaki dan nosili torbe kući (sa svim knjigama), a to je zato što je Kovačić višesmjenski. U Titušu imaju svoju učionicu u koju smo kupili i klimu i sad su do 5. u njoj. Učionica ima komp i projektor. U Titušu se nekako odvija više aktivnosti jer su im dvorane nove i krasne. Kad su bili oni besplatni jezici od grada to se dešavalo u Titušu za sve okolne škole tako da je lakše išao na poznati teren... To su neke od mojih prednosti za Tituš

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I mi u Malešnici imamo kao boravkaši svoju noooovuuuuuuu prekrasnu učionicu koja se zaključava nakon nas, stavili smo dosta cvijeća na prozore,prekrasna je

ima i komp i projektor, klimu, video nadzor..cijeli taj dio za malene- prva 4 razreda e potpuno novi tako da su oni skroz za sebe, nemaju dodira sa velikim, stvarno je jako lijepo, uredno i kontrolirano

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj kismo prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, mi smo se ipak odlučili za Tituš kojoj pripadamo,. Nakraju ipak mu jedan dobra prijatelj iz vrtića isto ide, pa cu moliti da ih stave skupa u razred, nadam se da tu neće biti problema.
    Zna li netko kako je sa izborom jezika?
    Proslih godina je bilo vise razreda bilo engleskih nego njemackih, npr. tri engleska i jedan njemacki.
    Prvi dan skole jedan roditelj iz svakog razreda izvlaci papiric sa jezikom koji ce razred uciti, tako da je to cista sreca.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Može li mi netko reći jesmo li mi zakasnili na testiranje u školi (Malešnica). Bili smo na liječničkom i dobili termin za upis 3.5. (je li to termin za testiranje?). Vidim da vas je dosta bilo na tstiranju, a nas škola još vidjela nije. Sad mi ništa nije jasno.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mislim da niste. Termin se dobije kod doktroice ( barem je tako bilo kod nas) i kad vam ona da onda dodete. Ne mogu svi odjednom doci, a djece ima zbilja puno.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Niste, neki imaju termin 5.5 na dan upisa

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hvala na odgovorima, već sam pomislila da sam nešto propustila napraviti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •