Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Probava u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pinky , probaj jesti malo više masnoća i piti više vode.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky , probaj jesti malo više masnoća i piti više vode.
    vode stvarno pijem jako puno - oko 2l dnevno, ali masnoća baš i ne unosim previše.
    hvala na savjetu!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni je u pocetku trudnoce ujutro pomagalo samo na taste popiti instant kavu (2 pune zlicice na 2 deci vode) + magnezij tabletu + donat MG. Uzas. To sve od toga sto sam izbacila cigaretu iz kombinacije kava + cigareta. Svako jutro mi je prva 2 sata bila briga da li cu uspjeti obaviti sr**e jer ako bi ijedan dan propustila iduci dan je bila totalna koma.

Kasnije sam uspjela izbaciti tablete magnezija i nekako se ustabilio, tako da mi je bilo dosta kava + donat (donat cak i ne svaki dan).

I vazna napomena: sjetila sam se ponijeti kavu + donat i u rodiliste i super da jesam - u mojoj sobi jedino ja nisam dobila tablete/cepice (a rodila na cr) vec sam uredno 2. dan nakon cr imala stolicu - uz pomoc mog uobicajenog jutarnjeg "koktela" - iako sam mislila da necu imati sto jer nisam nista jela prije cr a dali mi klistir.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 30.01.2011. at 15:47

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    vode stvarno pijem jako puno - oko 2l dnevno,
    Ovo me baš nasmijalo - toliko vode popijem do podneva, ali dobro ja sam freak i popijem po litru i pol vode samo tijekom noći.

Inače prešla sam sve; od zatvora do meke, prečeste stolice i hemeroida, u ovoj trudnoći (inače se prvenstveno mučim sa zatvorom - otprilike idem na wc jednom u 4-5 dana) i nisam pametna za savjete - em inače imam čudnu probavu (čokolada me tjera na wc), em je jednom pomoglo jedno, a drugi put skroz nešto drugo.

Ispobavajte i nađite što vam paše, te vam svima želim dobru stolicu (eh, kud ne prodaju ovakve čestitke )

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo me baš nasmijalo - toliko vode popijem do podneva, ali dobro ja sam freak i popijem po litru i pol vode samo tijekom noći.
    to je strašno puno, pogotovo po noći. Šećer ti je ok?

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    to je strašno puno, pogotovo po noći. Šećer ti je ok?
    Ma da, nemam problema sa šećerom, samo inače volim slano i imam jako nizak tlak, pa prirodno tijelo traži puno tekućine. Sad se suzdržavam od slanoga zbog toga što sam počela oticati, ali ne mogu prestati s konzumacijom vode u neograničenim količinama, kolikogod se trudila...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •