Pinky , probaj jesti malo više masnoća i piti više vode.
Pinky , probaj jesti malo više masnoća i piti više vode.
Meni je u pocetku trudnoce ujutro pomagalo samo na taste popiti instant kavu (2 pune zlicice na 2 deci vode) + magnezij tabletu + donat MG. Uzas. To sve od toga sto sam izbacila cigaretu iz kombinacije kava + cigareta. Svako jutro mi je prva 2 sata bila briga da li cu uspjeti obaviti sr**e jer ako bi ijedan dan propustila iduci dan je bila totalna koma.
Kasnije sam uspjela izbaciti tablete magnezija i nekako se ustabilio, tako da mi je bilo dosta kava + donat (donat cak i ne svaki dan).
I vazna napomena: sjetila sam se ponijeti kavu + donat i u rodiliste i super da jesam - u mojoj sobi jedino ja nisam dobila tablete/cepice (a rodila na cr) vec sam uredno 2. dan nakon cr imala stolicu - uz pomoc mog uobicajenog jutarnjeg "koktela" - iako sam mislila da necu imati sto jer nisam nista jela prije cr a dali mi klistir.
Posljednje uređivanje od sillyme : 30.01.2011. at 15:47
Ovo me baš nasmijalo - toliko vode popijem do podneva, ali dobro ja sam freak i popijem po litru i pol vode samo tijekom noći.
Inače prešla sam sve; od zatvora do meke, prečeste stolice i hemeroida, u ovoj trudnoći (inače se prvenstveno mučim sa zatvorom - otprilike idem na wc jednom u 4-5 dana) i nisam pametna za savjete - em inače imam čudnu probavu (čokolada me tjera na wc), em je jednom pomoglo jedno, a drugi put skroz nešto drugo.
Ispobavajte i nađite što vam paše, te vam svima želim dobru stolicu (eh, kud ne prodaju ovakve čestitke)