Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Probava u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    buci-buci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Drage forumašice, evo mene prvi put na rodinom forumu. Ja sam u 12. tj trudnoće, a probavne smetnje me muče od samog početka. Mučnine koje su svakodnevne i više-manje cijelodnevne, gastritis (još od studentskih dana), žgaravica i sad još i hemići. Ima li koja iskustva sa hemićima jer ako me muće već sad u 12. tj. trudnoće što će biti u 30-40., a da i ne razmišljam o samom porodu.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj buci-buci prvotno napisa Vidi poruku
    Drage forumašice, evo mene prvi put na rodinom forumu. Ja sam u 12. tj trudnoće, a probavne smetnje me muče od samog početka. Mučnine koje su svakodnevne i više-manje cijelodnevne, gastritis (još od studentskih dana), žgaravica i sad još i hemići. Ima li koja iskustva sa hemićima jer ako me muće već sad u 12. tj. trudnoće što će biti u 30-40., a da i ne razmišljam o samom porodu.
    dobro da sa time nemam problema, a već sam i pri kraju pa se nadam da me neće zadesiti..... negdje sam tu na forumu pročitala da neke cure koriste kestenovu mast i da im je pomogla.... a možda se neko javi pa potvrdi tu informaciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •