Dakle zanima me gdje je najbolje parkirati auto za tehnički muzej.
Išli bi u subotu prije podne, pa me zanima jel opće ima negdje u blizini neki parking i jel ima mjesta i naravno cjena?
Dakle zanima me gdje je najbolje parkirati auto za tehnički muzej.
Išli bi u subotu prije podne, pa me zanima jel opće ima negdje u blizini neki parking i jel ima mjesta i naravno cjena?
Iza ciboninog tornja ima parking nisam sigurna za cijenu ne bi trebala biti veća od 7kn,a u produžetku te iste ulice znaci smjer prema centru su oznacena parkirna mjesta.II je zona znaci 5 kn po satu parkiranje.
imaš i parking od keruma
besplatno
subotom uvijek ima mjesta
Ovaj kerumov parking je i najbliži Tehničkom muzeju.
Kerum je kad iz Savske kod Cibone skreneš prema Trešnjevci, pa prvi ulaz s desne strane, iznad njega piše diskont.
taj parking je dosta uvučen, mi smo ga kasno vidili kad smo već bili parkirali auto kod stadiona u Kranjčevićevoj.
Kad prođete tramvajcku stanicu usporite i gledajte desno gdje se može ući, neka mala uska cestica i u dnu se vidi Kerumov dućan.
mi smo je prošišali, tek pješice skužili!
i inače u muzeju je jako hladno pa se dobro obucite.
ako dolaziš iz savske (možeš samo iz smjera prema jugu) skreneš poslije muzeja prema trešnjevci, i odmah nakon 1. semafora (između 2 semafora koja su relativno blizu) tj. prije nadvožnjaka skreneš desno na parking
možeš doći i iz drugih smjerova, npr. iz kranjčevićeve/brozove s tim da onda ne možeš fulat, jer je zabranjeno skretanje osim za korisnike diskonta. pa slijediš upute za diskont i to je to
Posljednje uređivanje od puntica : 28.01.2011. at 12:38
Izgleda ti kao da ulaziš u nečije dvorište (zapravo i je, kerumovo)
Ako Kerum zakaže, ima i u Tratinskoj mjesta često.
Kod Keruma možeš ostati koliko želiš, ljudi tamo ostavljaju aute dok su na poslu negdje u blizini.