Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Probadanje u jajnicima

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Probadanje u jajnicima

Trebam malu pomoc. Jucer sam radila test koji je pokazao 2 crtice i poceli su bolovi u obadva jajnika onako probadanja i grcenje maternice. jel to normalno kod doktora tek idem za 2 tjedna jer je trudnoca 4+2

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja bih rekla da je normalno. čestitam ti!

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Je normalno j ne brini i uživaj!

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa Vidi poruku
    Trebam malu pomoc. Jucer sam radila test koji je pokazao 2 crtice i poceli su bolovi u obadva jajnika onako probadanja i grcenje maternice. jel to normalno kod doktora tek idem za 2 tjedna jer je trudnoca 4+2

cestitam na pluseku ...sto se tice bolova u jajnicima ja sam ih imala i tako me grcilo da sam mislila da cu dobiti M svaki tren i stalno sam trcala na wc...evo me sad u 27 tjednu, a tako i tebi zelim da tjedni lete...sretno

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

SUPER MENE JE ULOVIO STRAH JER SAM imala ureaplazmu prije 2 mjeseca i sad isla na kontrolne nalaze pa ih cekam da vidim kakvi su

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam dobila utrogestan zbog grčenja maternice..

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Normalno je, mene jos uvijek probada a sad sam 20 tj. Pitala ginekologicu i kaze sve 5!
    Cestitam na plusicu!

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Čestitke za plusić !!!
    Izluđivala su me ta pikanja i probadanja, trajalo mi je do 15-16. tj, iako mi je gin najavila da ih očekujem do negdje 20 tj.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I kod mene isto.... moj dragi gin absolutno ignorira sve sto kazem, inace pregled uzv traje 10min bez nijedne rijeci jer "ako bi bilo ne uredu rekao bi vama" a onda 3 min. i vidimo se za 3 tjedna. Drama.
    To mi je druga trudnoća, sad 15 tjedan i polako sve manje tih bolova, al sam se brinula dosta jer sa prvim nije bilo nista i trcala sam od pocetka do kraja. A sad i neku drogu moram piti na odrzavanje (dufaston) sto me uspavljuje i mirovati i cijela sam sebi ljena i nekako spoooora do bezsvjesti. bleeee...

inace.. cestitam!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

to ti je normalno. gnjezdi se unutra. zato je takav osjecaj i bol. ja nisam mogla danima spavati. držala me neka nervoza. cudna bol u leđima, jajnicima.. sad sam u
    31+4 i drže me bolovi u križima i sve se proteže do maternice. osjecaj kao da cu dobiti menzis.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •