Trebam malu pomoc. Jucer sam radila test koji je pokazao 2 crticei poceli su bolovi u obadva jajnika onako probadanja i grcenje maternice. jel to normalno kod doktora tek idem za 2 tjedna jer je trudnoca 4+2
Trebam malu pomoc. Jucer sam radila test koji je pokazao 2 crticei poceli su bolovi u obadva jajnika onako probadanja i grcenje maternice. jel to normalno kod doktora tek idem za 2 tjedna jer je trudnoca 4+2
SUPER MENE JE ULOVIO STRAH JER SAM imala ureaplazmu prije 2 mjeseca i sad isla na kontrolne nalaze pa ih cekam da vidim kakvi su
Normalno je, mene jos uvijek probada a sad sam 20 tj. Pitala ginekologicu i kaze sve 5!
Cestitam na plusicu!![]()
Čestitke za plusić !!!![]()
Izluđivala su me ta pikanja i probadanja, trajalo mi je do 15-16. tj, iako mi je gin najavila da ih očekujem do negdje 20 tj.
I kod mene isto.... moj dragi gin absolutno ignorira sve sto kazem, inace pregled uzv traje 10min bez nijedne rijeci jer "ako bi bilo ne uredu rekao bi vama" a onda 3 min. i vidimo se za 3 tjedna. Drama.
To mi je druga trudnoća, sad 15 tjedan i polako sve manje tih bolova, al sam se brinula dosta jer sa prvim nije bilo nista i trcala sam od pocetka do kraja. A sad i neku drogu moram piti na odrzavanje (dufaston) sto me uspavljuje i mirovati i cijela sam sebi ljena i nekako spoooora do bezsvjesti. bleeee...
inace.. cestitam!
to ti je normalno. gnjezdi se unutra. zato je takav osjecaj i bol. ja nisam mogla danima spavati. držala me neka nervoza. cudna bol u leđima, jajnicima.. sad sam u
31+4 i drže me bolovi u križima i sve se proteže do maternice. osjecaj kao da cu dobiti menzis.