Drage moje , listajući teme pronašla sam slične , no mi ipak imamo malo drugačiji problem . Malac 8mj ne kak već 3 dana. Od prehrane , formula i kašice. Ne kak već puna 3 dana , inače to obavlja svaki dan ujutro nakon doručka. Ne jedemo više mrkvu , rižeu , bananu , sve što mislim da bi ga moglo dodatno začepiti. Jadničak se već sad grči po noći,stalno se budi i plaće, jer ga valjda boli tibica a nemože to istisnuti. Istisuno je prije 2 dana jako tvrdu kuglicu koju sam jedva zgnječila
E sad probali smo sa laktozom (portalac sirup) čak do 3 žličice dnevno , jedemo šljivu , probali smo i čepić , zaslađenu kamilicu , masiramo bušiku , stavljamo tople obloge ,kakamo u ležečem,sjedečem ,,,.. ja više neznam što da napravi !!! Kad se napinje da bi kakao ispovrača skoro cijeli obroksve leti kroz nos i usta!!! maloprije sam mu dala čepić.Čepić je izašao , kaka ne !!!! Pa dobro kaj da još radim ???????????!!!!!!!!!!
![]()

, jer ga valjda boli tibica a nemože to istisnuti. Istisuno je prije 2 dana jako tvrdu kuglicu koju sam jedva zgnječila 
Odgovori s citatom
)))))))