Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Kiretaža, drugi put

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

i ja sam imala EO ali KČS negativni. Kod parcijalne mole je to moguće. Žao mi je jako. Ja sam sad već psihički odlično, vjerojatno zbog stresa na poslu. Već su mi dva nalaza bHCG negativna, sad ću napraviti sve nalaze, riješiti septum na koji sumnjaju da ga imam i na ljeto se baciti ponovno. I misliti da će sve biti dobro. I nadati se.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Twin- koje su nuspojave lijeka za molu? Netko je rekao da je to jedna vrsta kemoterapije. Znači li to povračanje, otpadanje kose ili? Kada si dobila nalaze sa patologije? Pregled mi je za tjedan dana.Želim znati sve,a zabrijala sam si u glavi da će sve biti u redu, i jednostavno mora, ne želim još 7 dana bauljati po kući kao luda, sve je u redu do trena kada mi doktor reče da li je ili nije u redu. Jedino tako mogu dan privesti kraju. Nadam se da nije molla.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Twin- koje su nuspojave lijeka za molu? Netko je rekao da je to jedna vrsta kemoterapije. Znači li to povračanje, otpadanje kose ili? Kada si dobila nalaze sa patologije? Pregled mi je za tjedan dana.Želim znati sve,a zabrijala sam si u glavi da će sve biti u redu, i jednostavno mora, ne želim još 7 dana bauljati po kući kao luda, sve je u redu do trena kada mi doktor reče da li je ili nije u redu. Jedino tako mogu dan privesti kraju. Nadam se da nije molla.

ja za molu nisam dobila nikakv lijek nakon kiretaže. Samo redovite preglede i kontrola bete svaki mjesec i kontracepcija u trajanju godinu dana. Ako sam ja dobro shvatila svog doktora, ako je sve očišćeno kako treba i stanice nisu nigdje odlutale (a to se valjda vidi tim što je beta na nuli) onda nema neke posebne terapije.
    Meni beta nije padala dovoljno pravilnim tempom i predložili su rekiretažu. Nitko nije spominjao lijekove, posebno ne nešto tipa kemoterapije. Tu su mi na uzv našli neku cistu za koju su vjerovali da zadržava stanice pa su mi dali još tjedan dana prije rekiretaže. Sljedeći tjedan mi je beta pala, a kad je konačno stigla do nule više nije bilo ni ciste i ničeg.
    Mislim da nema smisla paničariti prerano. Iz svih gore navedenih slučajeva isto nisam iščitala da je netko primao terapiju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •