-
kako učvrstiti "policu" od kartona
pokušavam uvesti malo reda u djetetove igračke i knjige pa sam krenila raditi "ormarić" od dvije kartonske kutije
donji dio bi bio podijeljen na 3 dijela. JEdna pregrada mi je od x slojeva čvrstog kartona, a druga je od šperploče obučene u karton.
Gornja kutija će imati nešto više pregrada jer (vjerojatno u dvije etaže) jer tu mislim držati kutije s bojicama i slično.
baza su mi dvije kutije od dostave, ali mislim da ih moram dodatno nekako učvrstiti.
Je li bolje sve nekako dobro preljepiti raznim trakama ili sve kaširati? Ili jedno i drugo.
Neće to biti posebno visoko, cca 70 cm.
Za kraj sam ga mislila presvuči samoljepljivom tapetom.
Imate neku viziju kako da to bude što čvršće?
hvala
-
Možda da između slojeva kartona namažeš drvofix ljepilo pa spojiš (da su kutije ojačane s još jednim slojem kartona)? Onda izvana sve prelijepiš samoljepivim tapetama.
Ako misliš tu držati kutije s bojicama i slično, ne mora to biti nešto ekstra čvrsto.
-
Jako zanimljiva ideja!!!
To radiš od kutija Konzum dostave ili?
Nama mm šarafi sav namještaj na osnovu mojih idejnih rješenja. Do sad mi nije palo na pamet da sama nešto probam. Ovo se stvarno zgodno čini.
Stavi sliku kad završiš
-
mi isto uglavnom sav namještaj sami radimo, ali ovo je neko recesijsko rješenje. S jedne strane to su sve stvari koje imam doma pa mi nije neki trošak (samo vrijeme), a s druge to mi je 'ormarić' koji će stajati u dnevnom boravku kraći period dok šefica ne odluči preseliti svoje carstvo u njenu sobu.
Ali mi je zato bitno i da ipak sliči na nešto.
Kaširanje mi je prvo palo na pamet jer sam neke stvari učvršćivala klamaricom, a kako će ona tu zavlačiti ruke onda bih htjela da bude potpuno sigurno. U donjoj kutiji će biti knjige, a gore te sitnice tipa bojice i to.
Kutije su od konzuma i prilično su čvrste.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma