Results 1 to 43 of 43

Thread: Klomifen

laky's Avatar
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Default Klomifen

danas sam isla u ljekarnu frendici po klomifen i uzela 2 kutije 6 KM je a u ZG najvjerojatnije dolazim 7.2 pa ako jos kojoj curi treba da ponesem jer vidim da je u ZG ili nestasica ili cijene
    ako je zurno mogu busom poslati

Samo jedna informacija ja dobila klomifen preko Marketing i posredovanja,Dolac 9,Zagreb košta kutija 105 kn bez obzira na recept

eva133's Avatar

Ima ih i u ljekarni na vv i koštaju 125 kn.

sretna35's Avatar

laky daj draga po toj cijeni donesi kutiju il dvije meni, neće propast do jeseni

andream's Avatar

Sretna, pa to je prelijepa vijest Neću više ništa pitati...

rikikiki's Avatar

Sretna ... evo, ni ja neću ništa pitati ... samo ću ti malčice zavibrati ~~~~~~~~~~~~~~~~~

prima's Avatar

poklanjam 1 kutiju klomifena ( Belupo), kome treba nek se javi

laky's Avatar

Quote Originally Posted by sretna35 View Post
    laky daj draga po toj cijeni donesi kutiju il dvije meni, neće propast do jeseni

Ela28's Avatar

Imam i ja 1 kutiju Klomifena od Belupa ja sam tamo u petak 04.02.ako kome treba neka se javi pa ću ponijeti sa sobom

Ima neko novi da fura Klomiće? Tražim dvije kutije.

Arven's Avatar

Quote Originally Posted by prima View Post
    poklanjam 1 kutiju klomifena ( Belupo), kome treba nek se javi
    hej.. meni treba.. planiram sutra u bosnu.. znaš li možda dal se još uvijek može kupiti tamo klomifen bez recepta? please pomagajte tko zna....

laky's Avatar

moze bez problema

Danas moja sveki pitala u Bos.Brodu, imaju zamjenu za Klomifen (drugi proizvodjac isti sastav) moze bez recepta cijena cca 20 kuna.

olea77's Avatar

Cure jel klomifen ne ide na recept bez plaćanja?
    Meni ga je moj ginekolog prije dvije godine prepisao na recept i nisam ništa platila.

Cure imam ja 7 kom klomifena (tabletica, ne cijela kutija) rok je do 07/2010 pa ako kome fali nek se javi da se dogovorimo

Lua's Avatar

Quote Originally Posted by olea77 View Post
    Cure jel klomifen ne ide na recept bez plaćanja?
    Meni ga je moj ginekolog prije dvije godine prepisao na recept i nisam ništa platila.
    To je bilo tako prije. Od ljeta 2010.g. Belupo ga više ne proizvodi pa se sad uvozi i plaća se.

olea77's Avatar

Vidim da pišete u bosni je kutija 20 kn,a koliko je kod nas cijena kutije?

olea77's Avatar

cure jel možda znate da li utrogestani idu na recept?

pirica's Avatar

cure jel možda znate da li utrogestani idu na recept?
    idu

Jelka's Avatar

Ček, to je neš novo da si možeš otići po klomifen i pijuckat ga da si povećaš šanse za trudnoćom? Bez nadzora liječnika?

pirica's Avatar

Quote Originally Posted by Jelka View Post
    Ček, to je neš novo da si možeš otići po klomifen i pijuckat ga da si povećaš šanse za trudnoćom? Bez nadzora liječnika?
    u hrv moraš imat privatni recept

Lua's Avatar

Vidim da pišete u bosni je kutija 20 kn,a koliko je kod nas cijena kutije?
    Znači idu na privatni recept i koštaju oko 140-150 kn.

Jel mi može netko reći gdje u bih je kupio klomifen tablete?!
    Meni je najbliža bosanska gradiška i bosanski brod,pa me zanima ako je netko tamo kupovao da mi javi u kojoj ljekarni.
    Hitno trebam pomoć.
    Hvala.

Drage moje trudilice!
    Sve koje se ne možete domoći tabletica klomifen,imam jednu informaciju za vas....
    Tabletice možete nabaviti u Bosanskom Brodu i koštaju oko 26 kn.

olea77's Avatar

melani,jel proizvođač Belupo?

ježić's Avatar

Bok svima! Ja sam od danas nova na Rodi, pa lutam svukud po forumu.
    Ovaj mjesec sam išla na prvi AIH uz klomifen. Doktorica mi uredno napisala recept i rekla mi je da ću ga vjerojatno teško nabaviti. Jedini koji se kod nas nalazi na listi HZZO je onaj od Belupa, a Belupo ga je prestao proizvoditi. Ponudili su mi neki njemački i talijanski. Ja sam kupila njemački i platila 137 kn. Danas sam podizala Utrogestan, pa je teta u apoteci gledala na kompjutor kakav to još recept imam. Kad sam joj rekla da je to klomifen koji nisam mogla nabaviti na recept rekla je da je on brisan s liste ljekova.

Ja sam u Šamcu kupila Belupov 6 ,32 km tj. 25,00 kn.

ježić's Avatar

Ja ga u zagrebačkim ljekarnama nisam mogla pronaći. Inače, provjerila sam na listi lijekova HZZO, tamo je na popisu Belupov, ali ga na stranicama Belupa pod popisom svih lijekova nema.

olea77's Avatar

meni je kolegica kupila u Bosanskoj Gradiški Clomifene 50 mg proizvodi Remedica Cipar košta 5,19 km.
    Jel netko kupovao taj,kažu da je to isto kao i Belupov.

ježić's Avatar

Meni je ovo bila prva tura klomifena, tako da ne mogu usporediti s nekim drugim. Upute o lijeku su na njemačkom, ali su gotovo identične onim Belupovim koje sam skinula s interneta. Inače, od svih silnih nuspojava koje unutra pišu, ja nisam osjetila skoro ništa. Osim možda nadutosti u trbuhu, ali to mi je već gotovo normalna stvar s obzirom da sam zadnjih par mjeseci bila na kojekakvim hormonima.

Ja sam nova na forumu, no zanima me gdje sve u susjedstvu mogu nabaviti klomiren. Da li je moguće nabaviti preko interneta pa da nam stigne na kućnu adresu. Malo mi je putovati u inozemstvo (bez obzira da li je to Srbija, BIH ili Slovenija. Ima li tko takva iskustva? Moram se raspitati oko nabavi jer mi je ginekolog rekao da je slijedeći korak prema trudnoći komifen pa ćemo vidjeti da li će pomoći.

ježić's Avatar

Carol, dobrodošla! Ne znam gdje si ti? Ja sam kupila u Zagrebu, ima ga uglavnom u svakoj većoj ljekarni, a mislim da ga uvijek možeš naći u ljekarnama koje su ti odmah negdje u blizini bolnica!

Default Pozdrav carol, i ja sam nova na ovome forumu

Quote Originally Posted by carol33 View Post
    Ja sam nova na forumu, no zanima me gdje sve u susjedstvu mogu nabaviti klomiren. Da li je moguće nabaviti preko interneta pa da nam stigne na kućnu adresu. Malo mi je putovati u inozemstvo (bez obzira da li je to Srbija, BIH ili Slovenija. Ima li tko takva iskustva? Moram se raspitati oko nabavi jer mi je ginekolog rekao da je slijedeći korak prema trudnoći komifen pa ćemo vidjeti da li će pomoći.
    Ja sam klomifen kupila u zagrebu u ljekarni na dolcu uz recept i kosta 105 kn. Neznam od kuda si ti ali tamo ga mozes kupiti.

špelkica's Avatar

Quote Originally Posted by Jelka View Post
    Nemoj piti klomifen bez nadzora liječnika!!!!!!! Meni je izazvao cistu i morala sam na laparo i izgubila jajnik.
    Imam još 1 kutiju + 3 tabletice klomifena pa kome treba nek se javi na pp da mu pošaljem. Meni neće više trebati

Tražim Clomifen.

Ako ima nekome da je ostalo ... molim da mi se javi.
    Hvala

Last edited by BHany; 11.04.2011 at 11:44. Reason: pravila pdf-a

nevenera's Avatar

ja sam uzela klomifen prošli mjesec, u zadru, ljekarna preko puta bolnice. nije bilo problema. koštalo je oko 140 kuna mislim. rekla mi je jedna cura da je ona čekala 2 tjedna skoro

sweety, imam 7 komada tabletica klomifena (rok 07/2012) pa ako ti treba poklanjam ti. samo trebala bi doci po to jer mi nije zgodno s malom bebom nekud ici

Drage moje suborke ako koja od vas ima viška 10 kom klomifena (1 kutija), molila bi da mi se javi na pp. Hvala

ježić's Avatar

Danas je do klomifena malo teže doći jer ga nema više na običan recept, nego samo na privatni. Uglavnom ga ima po većim ljekarnama ili se naručuje pa stigne za par dana.
    Meni je sad bilo hitno, pa sam ga čak dobila samo na temelju povijesti bolesti, u Zagrebu u ljekarni na Dolcu 9. Kutija košta 105 kn.

Default Ponovo otvaram ovu temu iz ocaja

Quote Originally Posted by laky View Post
    danas sam isla u ljekarnu frendici po klomifen i uzela 2 kutije 6 KM je a u ZG najvjerojatnije dolazim 7.2 pa ako jos kojoj curi treba da ponesem jer vidim da je u ZG ili nestasica ili cijene
    ako je zurno mogu busom poslati

Molim vas dali je moguce da meni nekako nabavite klomifen ili nesto za lakse zatrudnjivanje? Ja i MM se trudimo skoro godinu dana i svaki mjesec razocaranje.... Ja molim bilo koga ako moze ikako pomoci..
    Unaprijed hvala

Quote Originally Posted by Monika&Mario View Post
    Molim vas dali je moguce da meni nekako nabavite klomifen ili nesto za lakse zatrudnjivanje? Ja i MM se trudimo skoro godinu dana i svaki mjesec razocaranje.... Ja molim bilo koga ako moze ikako pomoci..
    Unaprijed hvala
    Nesmijes to na svoju ruku uzimati bez kontrole ginica. On ti to prepisuje i mora ti raditi folikulometriji i pratiti folikule. Ako u 1 god vam nije uspjelo posavjetuj se s gin. Muz spremiogram mora raditit i utvrditi se zasto ne dolazi do oplodnje. Dali je do njega iki tebe ili nesto trece. Nije to sala s klomifenom

Pozdrav. Jel bi mogao stupit u kontak s vama na wap ili inst? Vezano za tablete Klomifen, trebaju mojoj supruzi a nemozemo ih pronac?

Osoblje foruma Inesz's Avatar

Bekir,
    dobro došao na forum!

Kao novi član nemaš mogućnost slanja privatnih poruka.
    Pročitaj teme, napiši još 9 poruka i moći ćeš sudjelovati u forumu u svim opcijama (privatne poruke korisnicima).

Inače, tema nije bila aktivna već 3 godine, pa nije jasno kome se obraćaš u pokušaju da te neko kontaktira na mob.
    Koliko mi je poznato klomifen je dostupan na recept ginekologa. Kako to da imate teškoća u nabavci?