-
Ja zvala isto ADAX ali žena je rekla da za tako stare krevete nemaju djelova.
Odnosno da se oni ne bave prodajom djelova za krevetića nego ako imamao račun i garanciju da onda mogu naručiti.
Ali naravno niti nemamo račun niti garanciju pa to je bilo prije nekih 6 godina.
-
Teta u Adaxu bas i nije nesto ljubazna...
Ja bih ti preporucila (ako vec nisi) da odes u Adax sa tim potrganim dijelom i da probas naci na nekom "novijem" modelu kinderbeta isti takav dio. Ne vjerujem da se takvi dijelovi cesto mijenjaju - odnosno pretpostavljam da i dalje koriste isti dio za proizvodnju kindača.
Pa neka naruče taj dio - naravno da oni ne prodaju dijelove, ali nista ih ne kosta da ti prodaju taj jedan dijelic...
Ja fakat ne vidim razlog da te odbiju.. Javi sta si uspjela napraviti
-
Bila sam u adaxu i naravno našla sam i to na više modela takav dio i sve sam pitala i objasnila.
E onda mi je twamo teta dala broj od njihovog ureda za nabavu ili vele prodaje ne znam što su već, e i tamo mi je teta rekla baš te detalje.
Znate gospođo to je bilo prije 5 godina i vjerojatno se taj krevetić na proizvodi.
E onda sam ja njoj fino rekla ok kupila sam ga prije godinu dana.
Ali ona meni nije bitno to nego je bitan račun i garancija.
Jer njihovi dobavljači kinderbeta ne prodaju djelove e ali ako imam račun i garanciju onda mi daju taj zamjenski dio pod garnaciju.
Eto ta je fora.
A ja niti imam račun a i garancija je već odavno prošla iako nemam pojima niti koliko su garantirali.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma