Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Dio od krevetića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja zvala isto ADAX ali žena je rekla da za tako stare krevete nemaju djelova.
    Odnosno da se oni ne bave prodajom djelova za krevetića nego ako imamao račun i garanciju da onda mogu naručiti.
    Ali naravno niti nemamo račun niti garanciju pa to je bilo prije nekih 6 godina.

kekis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Teta u Adaxu bas i nije nesto ljubazna...
    Ja bih ti preporucila (ako vec nisi) da odes u Adax sa tim potrganim dijelom i da probas naci na nekom "novijem" modelu kinderbeta isti takav dio. Ne vjerujem da se takvi dijelovi cesto mijenjaju - odnosno pretpostavljam da i dalje koriste isti dio za proizvodnju kindača.
    Pa neka naruče taj dio - naravno da oni ne prodaju dijelove, ali nista ih ne kosta da ti prodaju taj jedan dijelic...
    Ja fakat ne vidim razlog da te odbiju.. Javi sta si uspjela napraviti

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bila sam u adaxu i naravno našla sam i to na više modela takav dio i sve sam pitala i objasnila.
    E onda mi je twamo teta dala broj od njihovog ureda za nabavu ili vele prodaje ne znam što su već, e i tamo mi je teta rekla baš te detalje.
    Znate gospođo to je bilo prije 5 godina i vjerojatno se taj krevetić na proizvodi.
    E onda sam ja njoj fino rekla ok kupila sam ga prije godinu dana.
    Ali ona meni nije bitno to nego je bitan račun i garancija.
    Jer njihovi dobavljači kinderbeta ne prodaju djelove e ali ako imam račun i garanciju onda mi daju taj zamjenski dio pod garnaciju.
    Eto ta je fora.
    A ja niti imam račun a i garancija je već odavno prošla iako nemam pojima niti koliko su garantirali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •