Stranica 6 od 16 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 757

Tema: nakon gubitka....kada se odlučiti na novu trudnoću i kako ju psihički preživjeti

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure i ja smijeeeeem.... i ja bi plusić.... ali iskreno umirem od straha što ako se opet ponovi hidrops... joj tako me strah ((

a moj sin stalno govori, mama ja ću kad jodiš bebu davati bebi dudu, pelene... on si jako želi bracu ili seku....

maj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cure drage, zelja, velika jabuka, iva drzim vam fige da sto prije ugledate plusic i rodite svoje zdrave i zive bebice. i ja bih rado sa vama, ali me tako strah, nisam jos spremna, a moram i malo sacekati. ali ko zna, mozda sve zajedno budemo u 2012. drzali svoje zive i zdrave bebice u narucju
    Posljednje uređivanje od maj : 30.05.2011. at 10:24

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

hvala, bambusiću!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

maj, nema žurbe, ni ja još nisam dobila zeleno svjetlo, ali se nadam da ubrzo hoću. i da ćemo možda paralelno brojati tjedniće .

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

cure moje najdraže,ma svima odreda puuuuuuuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve uskoro ugledate plusiće, i da ti plusići u vaše živote dovedu male bebice!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje najdraže,ma svima odreda puuuuuuuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve uskoro ugledate plusiće, i da ti plusići u vaše živote dovedu male bebice!
    X

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    i ja potpisujem!!! dvostruko

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja svima želim plusiće, ali bojim se da će moj biti najzadnji...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj klarita2 prvotno napisa Vidi poruku
    ja svima želim plusiće, ali bojim se da će moj biti najzadnji...
    klarita ma nije bitno prvi ili zadnji. ne zamaraj se s tim, bitno da nam ga ti prijavis. a i znas kako se kaze, šećer na kraju.

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

a i znas kako se kaze, šećer na kraju
    hehehe!ali da taj šećer na kraju stvarno ostavi sladak okus u ustima!!!

Ma mislim da dokle god ja o tome bar malo razmišljam da ću bar jednom pokušati , ali polako, kad moje tijelo , srce i um odluče da se dogovore...hehe

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    klarita ma nije bitno prvi ili zadnji. ne zamaraj se s tim, bitno da nam ga ti prijavis. a i znas kako se kaze, šećer na kraju.
    Ovo si baš divno napisala.

Cure samo hrabro. Nemojte se zamarat s tim kad će bit, bit će kad treba bit. Najidealnije bi bilo da se sve rješimo trauma, ptsp-a i strahova prije trudnoće, ali to nikad ne bude tako. Meni su obje moje kako se reče došle tako nenadano da sam pala s Marsa kad sam ugledala plus. Ali nekad mora zasjat sunce, mora! S tim se jednostavno morate pomirit, kad tad će te opet biti trudne i strahovat, ali kad tad će te također i držati tu malenu mrvicu u rukama i odahnut, prodisat punim plučima!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

veliki potpis na bambus i Rozu
    cure su stvarno prekrasno napisale! klarita draga, vjeruj mi spremna nećeš nikada biti, i strah će uvijek, ama baš uvijek postojati. ali u jednom trenutku će ga nešto nadvladati i bum opet ćeš biti trudna, ali ovaj put ćeš se vratiti kući punih ruku!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A ja pišem o ovoj sad trudnoči ko da sam već rodila i donjela doma beb živu i zdravu - ko zna da li će sve bii OK ovog puta kao prošli put - ali nekako sam puna pozitivne energije, vjere, stvarno se nadam, i sve manje i manje sam u onom stanju da sam spremna na sve, sad sam već prešla u ono stanje kad sam spremna samo na pozitivan ishod, lagano dobijam krila...isto kao što je bilo sa Š. Do nekih 20 tjedana sam govorila što bude biće. A onda se odjednom sve preokrene i govoriš sebi, ma nije što bude biće, nego biće i biće!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala vam cure na pozitivi!!!
    Mislim da mi se baš neće zaletiti jer se pazimo, ali opet ima trenutaka kad se "opustim"pa tko zna...hehe

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Roza točno znam o čemu pričaš! i ja se baš sjećam tog klika!
    klarita draga, kad-tad biti će, vidjeti ćeš!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj klarita2 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala vam cure na pozitivi!!!
    Mislim da mi se baš neće zaletiti jer se pazimo, ali opet ima trenutaka kad se "opustim"pa tko zna...hehe
    draga, ma ajde me malko poslusaj, pa se malko češće opustite!

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

X

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

oho-ho, znači ovdje se primaju predbilježbe za plusić??? ( a ja se stalno pitam di se treba naručiti ) :

iva1602
    klarita2
    mačkulina
    maj
    mandy
    velikajabuka
    visnja
    želja
    (abecednim redom,da ne bude zabune )
    - tko se putem želi predbilježiti nek se slobodno dopiše....

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ajme vratila sam se satravena i umorna s izleta a vi me ovako nasmijete....Čekam pizzu, umirem od gladi i razmišljam kako ste me uhvatile...hehe

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

klarita vidis kako mi te znamo nasmijati.
    mandy draga, samo se ti upisi, samo nemoj da dugu čekaš. znas ono, kad se negdi upisujes (npr, na neki pregled) pa teba duggoo cekati za doci na red. eto, kako to ide kod nas, ako ti teba "veza" ja te ubacujem priko reda.

maj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    iva1602
    klarita2
    mačkulina
    maj
    mandy
    velikajabuka
    visnja
    želja
    ah kak nekako veselo ova lista izgleda, mora da ce mame biti uskoro radosne :D
    Posljednje uređivanje od maj : 02.06.2011. at 08:48

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

svima gore na listi želim uskoro plusiće... uključujući i sebe Ali mislim da ćemo mi pričekat još jednu mengu, pa da se malo opustimo na moru

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    oho-ho, znači ovdje se primaju predbilježbe za plusić??? ( a ja se stalno pitam di se treba naručiti ) :

iva1602
    klarita2
    mačkulina
    maj
    mandy
    velikajabuka
    visnja
    želja
    (abecednim redom,da ne bude zabune )
    - tko se putem želi predbilježiti nek se slobodno dopiše....
    čudno mi je svoje ime tu viditi..danas sam na poslu razmišljala o novoj trudnoći, trebalo mi je dugo da se vratim nazad na posao jer mi je srce počelo od uzbuđenja ubrzano kucati..tako se veselim tim danima, dat će nam dragi Bog naša sunca, nekako sve manje sumnjam u to!Moji starci će tako odahnut kad napokon budu primili još jednog unuka u ruke, toliko molitve i žrtve i posta s njihove strane
    imena smo ja i muž već izabrali, mora nam beba brzo doći
    bilo bi divno kad bi ova imena do kraja godine prijavila plusiće!!

Roza BIĆE BIĆE!!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

višnja
    toliko molitve i žrtve i posta s njihove strane
    ja sam završila devetnicu sv.Riti taman pred njen blagdan, a sada opet već duže postim utorke sv.Anti , molim 13 utoraka , sad ću devetnicu pred sam blagdan .Inače od lani idem prve petke .I nekako se nadam da Bog to vidi ali ja se osijećam malo bolje, sv.Ante mi je puno puta pomogao kroz faks i njegove molitve su mi najdraže...sad sam vas udavila...sorry

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Aaaaaaaaaaaaa hocu i ja na tu listicu
    iako me strasno strah nove trudnoce nema puno cekanja jos malo i krecemo u akciju a nadam se da cu uz vas imati potrebnu potporu i prezivjeti novu trudnocu

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

bok cure 30.5 sam imala kiretažu u10tj,missed ab.doktor mi ka že da mogu već za dva mj.u akciju amene je jako strah .9god pokušavala inapokon plusić ionda razočaranje još jedno nebih mogla podnjeti što da radim

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

sveti ante je veliki čudotvorac ja se njemu uvujek molim i moj sin sko gs iksda imam zvat će se ante

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

adalnaravno da ćeš imati potporu, iuvijek od nas....bravo...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj adal prvotno napisa Vidi poruku
    Aaaaaaaaaaaaa hocu i ja na tu listicu
    iako me strasno strah nove trudnoce nema puno cekanja jos malo i krecemo u akciju a nadam se da cu uz vas imati potrebnu potporu i prezivjeti novu trudnocu
    draga, samo ti nama brzo prijavi plusic, i mi cemo biti uz tebe svaki dan, da te bodrimo i ohrabrujemo i da zajedno s Vama ocekujemo dolazak bebice.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

joj kako mi je drago kad vidim kako se puni lista želja za plusićima!!!
    samo se javite na odbrojavanje pa da vas pošaltam na pravi dio!!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Je li vrijeme za novu trudnoću kad je želja za bebom toliko jaka da mi se non stop samo to vrti po glavi?????? Ja sam luda zadnjih mj dana... doslovno luda. samo o tome razmišljam.....

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj mačkulina prvotno napisa Vidi poruku
    glavnom u svom mozgu sam riješila sama sasobom.. i skupila hrabrost da se odlučim...
    planiramo drugu bebu (treću bebu pardon.. svog anđela ne mogu da ne ubrojim u svoju djecu)....
    držite mi fige da se psihički otkočim, držite mi fige da se ne onesvijestim.. držite mi fige da to što mislim.. i napravim...

pusa svima
    Draga, držim nam fige i nadam se da ćemo ove godine ponovo zajedno gurati kolica po kvartu

Držim naravno fige za plusiće i svim ostalim curkama; ljeto, more i odmor je pravo mjesto za opustiti se i poraditi na plusiću

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ivadraga, neznam šta bi ti rekla...ja imam veliku želju ali strah veći ali tko zna možda kod tebe i je...probaj , prepusti se...

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

aaaaaaaaaaaaa.. divno... tablica sa očekivanim plusićima
    bravo bravo.. ma tko god se sjetio to napisati

sad mi to diže samopouzdanje

svim curama.. veliki zagrljaj šaljem..

da se skromno pohvalim.. napravila sam mali korak za čovječanstvo a za mene ogromannnnnnnn korak..
    naručila sam se na PAPA test, briseve i znate štoooooooooooo folikulometriju

uf.. ponosna sam što sam ovo napisala

drž te mi palčeve.. suborke moje drage

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mačkulina draga do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    you go girl!
    bit će sve ok, imaš nas tu sve uz sebe, kad god ti trebamo!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    Je li vrijeme za novu trudnoću kad je želja za bebom toliko jaka da mi se non stop samo to vrti po glavi?????? Ja sam luda zadnjih mj dana... doslovno luda. samo o tome razmišljam.....
    draga, vrijeme je onda kad ti se osjetis spremnom. sad jel pak to znak da je vrime i da si spremna s obzirom da samo o tome razmisljas, pa moguce da je...

klarita draga, a ja se bas nadam da ces nam ti uskoro prijavit +, koji ce bit "posljedica" onih trenutaka kada se ti i tm malko opustite. ... znam da je strah tu i uvik ce biti, i mi vise nikad necemo biti one bezbrizne trudnice koje uzivaju u svakom danu bez strepnje i osluskivanja svog tjela, nece proc dan bez 1000 pitanja...

mačkulina samo hrabro naprijed!!!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

iva, skroz sam nekako preskočila tvoj post! draga ako se osjećaš spremnom, ako je želja ponovno tu, you go girl!
    mislim da je koji puta bolje odmah krenuti nego čekati, jer s vremenom čovjek počne jako sve analizirati, a to koji puta i nije tako dobro!
    opusti se i prepusti da se priroda pobrine za ostalo! a mi smo uz tebe...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala bzara!
    ma spremna sam skroz... već sam neki dan nagovarala muža da probamo ali je rekao nek pričekam još iduću mengu za 2 tj pa da bude pauza 6 mj kako mi je gin rekao! Mislim da je mm-a više strah nek mene ....

jedino me kopka nešto... nisam napravila briseve, može li se to i u trudnoći na 1.pregledu ili je bolje prije? nemam nikakvih poteškoća, niš me ne pecka, menge uredne u dan... pa pretpostavljam da sam zdrava...

mislim da ću kad ostanem trudna dobit napad panike prije pregleda

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ivapa možda bolje da ih napraviš prije...da si mirna, ja planiram kad krenem jednom takoˇ~~~~~~~~~~~~~~~za plusić!!!!

bambuse ako ne bi tila tako, onda bi barem rekla Tako je Bog htio i šta bude bit će, aovo planiranje nikad neću...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

joj cure.... mi smo se prije desetak dana malo opustili, bilo je to par dana prije O, i meni se već 2 dana jako piški i peče me žgaravica.... sad imam napad panike kaj ak sam trudna :/

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ivapa ako si trudna super....bez panike...po testić....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Iva draga bez panike vec po testic pa da slavimo svi zajedno

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

iva ja sam danas bila po briseve ( uhvatio me napad panike a još nisam ni trudna) , za osam dana su nalazi, što po meni opet nije kasno za terapiju ako i postoji neka beštija, a već si trudna; ako nisi T napravi to nakon M da budeš mirna i ne opterećuješ se previše. testić napravi u svakom slučaju odavno nismo poskakivali plusiću
    nadam se da će nakon godišnjih odmora biti barem nekoliko plusića da se možemo zajedno ohrabrivati
    mačkulina glavno da su pripreme u toku

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

idem na selo danas, kupila sam cvijeće i sad ne mogu dočekati da dođem...fali mi...jako...moj

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

klarita pusa tvom anđelu

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo napisla sam tamo, bila sam, budem tužna ali i osijećam olakšanje...bila je i Klara i svekar i svekrva...slika njihovog Luke pa ime moje Marije odmah ispod.Pretužna sam uvijek kad to vidim...
    Ali evo me natrag, posao još ovaj tj pa godišnji.Na selo ćemo opet za 15 dana pa u Zg za pretrage antitijela.pozz cure

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

joj cure.... mi smo se prije desetak dana malo opustili, bilo je to par dana prije O, i meni se već 2 dana jako piški i peče me žgaravica.... sad imam napad panike kaj ak sam trudna :/

cekamooooo i daljeee
    javi nam seeee
    dal da se radujemo ili cemo sacekat jos koji misec (ja bi da se radujemo)

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mandy draga, obavezno nam ajvi kakvi su nalazi briseva

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i kaj je bilo? nisi ništa javila... a mi nestrpljive!!

Stranica 6 od 16 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •