cure i ja smijeeeeem.... i ja bi plusić.... ali iskreno umirem od strahašto ako se opet ponovi hidrops... joj tako me strah
((
a moj sin stalno govori, mama ja ću kad jodiš bebu davati bebi dudu, pelene...on si jako želi bracu ili seku....
cure i ja smijeeeeem.... i ja bi plusić.... ali iskreno umirem od strahašto ako se opet ponovi hidrops... joj tako me strah
((
a moj sin stalno govori, mama ja ću kad jodiš bebu davati bebi dudu, pelene...on si jako želi bracu ili seku....
cure drage, zelja, velika jabuka, iva drzim vam fige da sto prije ugledate plusic i rodite svoje zdrave i zive bebice. i ja bih rado sa vama, ali me tako strah, nisam jos spremna, a moram i malo sacekati. ali ko zna, mozda sve zajedno budemo u 2012. drzali svoje zive i zdrave bebice u narucju![]()
Posljednje uređivanje od maj : 30.05.2011. at 10:24
hvala, bambusiću!![]()
maj, nema žurbe, ni ja još nisam dobila zeleno svjetlo, ali se nadam da ubrzo hoću. i da ćemo možda paralelno brojati tjedniće.
cure moje najdraže,ma svima odreda puuuuuuuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve uskoro ugledate plusiće, i da ti plusići u vaše živote dovedu male bebice!![]()
ja svima želim plusiće, ali bojim se da će moj biti najzadnji...
hehehe!ali da taj šećer na kraju stvarno ostavi sladak okus u ustima!!!a i znas kako se kaze, šećer na kraju
Ma mislim da dokle god ja o tome bar malo razmišljam da ću bar jednom pokušati , ali polako, kad moje tijelo , srce i um odluče da se dogovore...hehe
Ovo si baš divno napisala.
Cure samo hrabro. Nemojte se zamarat s tim kad će bit, bit će kad treba bit. Najidealnije bi bilo da se sve rješimo trauma, ptsp-a i strahova prije trudnoće, ali to nikad ne bude tako. Meni su obje moje kako se reče došle tako nenadano da sam pala s Marsa kad sam ugledala plus. Ali nekad mora zasjat sunce, mora! S tim se jednostavno morate pomirit, kad tad će te opet biti trudne i strahovat, ali kad tad će te također i držati tu malenu mrvicu u rukama i odahnut, prodisat punim plučima!![]()
veliki potpis na bambus i Rozu
cure su stvarno prekrasno napisale! klarita draga, vjeruj mi spremna nećeš nikada biti, i strah će uvijek, ama baš uvijek postojati. ali u jednom trenutku će ga nešto nadvladati i bum opet ćeš biti trudna, ali ovaj put ćeš se vratiti kući punih ruku!![]()
A ja pišem o ovoj sad trudnoči ko da sam već rodila i donjela doma beb živu i zdravu - ko zna da li će sve bii OK ovog puta kao prošli put - ali nekako sam puna pozitivne energije, vjere, stvarno se nadam, i sve manje i manje sam u onom stanju da sam spremna na sve, sad sam već prešla u ono stanje kad sam spremna samo na pozitivan ishod, lagano dobijam krila...isto kao što je bilo sa Š. Do nekih 20 tjedana sam govorila što bude biće. A onda se odjednom sve preokrene i govoriš sebi, ma nije što bude biće, nego biće i biće!
hvala vam cure na pozitivi!!!
Mislim da mi se baš neće zaletiti jer se pazimo, ali opet ima trenutaka kad se "opustim"pa tko zna...hehe
Roza točno znam o čemu pričaš! i ja se baš sjećam tog klika!
klarita draga, kad-tad biti će, vidjeti ćeš!![]()
![]()
oho-ho, znači ovdje se primaju predbilježbe za plusić??? ( a ja se stalno pitam di se treba naručiti) :
iva1602
klarita2
mačkulina
maj
mandy
velikajabuka
visnja
želja
(abecednim redom,da ne bude zabune)
- tko se putem želi predbilježiti nek se slobodno dopiše....
ajme vratila sam se satravena i umorna s izleta a vi me ovako nasmijete....Čekam pizzu, umirem od gladi i razmišljam kako ste me uhvatile...hehe
klarita vidis kako mi te znamo nasmijati.![]()
mandy draga, samo se ti upisi, samo nemoj da dugu čekaš. znas ono, kad se negdi upisujes (npr, na neki pregled) pa teba duggoo cekati za doci na red. eto, kako to ide kod nas, ako ti teba "veza" ja te ubacujem priko reda.![]()
![]()
svima gore na listi želim uskoro plusiće... uključujući i sebeAli mislim da ćemo mi pričekat još jednu mengu, pa da se malo opustimo na moru
![]()
čudno mi je svoje ime tu viditi..danas sam na poslu razmišljala o novoj trudnoći, trebalo mi je dugo da se vratim nazad na posao jer mi je srce počelo od uzbuđenja ubrzano kucati..tako se veselim tim danima, dat će nam dragi Bog naša sunca, nekako sve manje sumnjam u to!Moji starci će tako odahnut kad napokon budu primili još jednog unuka u ruke, toliko molitve i žrtve i posta s njihove strane
imena smo ja i muž već izabrali, mora nam beba brzo doći
bilo bi divno kad bi ova imena do kraja godine prijavila plusiće!!
Roza BIĆE BIĆE!!![]()
višnjaja sam završila devetnicu sv.Riti taman pred njen blagdan, a sada opet već duže postim utorke sv.Anti , molim 13 utoraka , sad ću devetnicu pred sam blagdan .Inače od lani idem prve petke .I nekako se nadam da Bog to vidi ali ja se osijećam malo bolje, sv.Ante mi je puno puta pomogao kroz faks i njegove molitve su mi najdraže...sad sam vas udavila...sorrytoliko molitve i žrtve i posta s njihove strane![]()
Aaaaaaaaaaaaa hocu i ja na tu listicu
iako me strasno strah nove trudnoce nema puno cekanja jos malo i krecemo u akciju a nadam se da cu uz vas imati potrebnu potporu i prezivjeti novu trudnocu![]()
bok cure 30.5 sam imala kiretažu u10tj,missed ab.doktor mi ka že da mogu već za dva mj.u akciju amene je jako strah .9god pokušavala inapokon plusić ionda razočaranje još jedno nebih mogla podnjeti što da radim
sveti ante je veliki čudotvorac ja se njemu uvujek molim i moj sin sko gs iksda imam zvat će se ante
joj kako mi je drago kad vidim kako se puni lista želja za plusićima!!!
samo se javite na odbrojavanje pa da vas pošaltam na pravi dio!!![]()
Je li vrijeme za novu trudnoću kad je želja za bebom toliko jaka da mi se non stop samo to vrti po glavi?????? Ja sam luda zadnjih mj dana... doslovno luda. samo o tome razmišljam.....
Ivadraga, neznam šta bi ti rekla...ja imam veliku želju ali strah veći ali tko zna možda kod tebe i je...probaj , prepusti se...![]()
aaaaaaaaaaaaa.. divno... tablica sa očekivanim plusićima
bravo bravo.. ma tko god se sjetio to napisati
sad mi to diže samopouzdanje
svim curama.. veliki zagrljaj šaljem..
da se skromno pohvalim.. napravila sam mali korak za čovječanstvo a za mene ogromannnnnnnn korak..
naručila sam se na PAPA test, briseve i znate štoooooooooooo folikulometriju
uf.. ponosna sam što sam ovo napisala
drž te mi palčeve.. suborke moje drage
mačkulina draga do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
you go girl!
bit će sve ok, imaš nas tu sve uz sebe, kad god ti trebamo!![]()
draga, vrijeme je onda kad ti se osjetis spremnom. sad jel pak to znak da je vrime i da si spremna s obzirom da samo o tome razmisljas, pa moguce da je...![]()
klarita draga, a ja se bas nadam da ces nam ti uskoro prijavit +, koji ce bit "posljedica" onih trenutaka kada se ti i tm malko opustite.... znam da je strah tu i uvik ce biti, i mi vise nikad necemo biti one bezbrizne trudnice koje uzivaju u svakom danu bez strepnje i osluskivanja svog tjela, nece proc dan bez 1000 pitanja...
mačkulina samo hrabro naprijed!!!!!![]()
iva, skroz sam nekako preskočila tvoj post!draga ako se osjećaš spremnom, ako je želja ponovno tu, you go girl!
mislim da je koji puta bolje odmah krenuti nego čekati, jer s vremenom čovjek počne jako sve analizirati, a to koji puta i nije tako dobro!
opusti se i prepusti da se priroda pobrine za ostalo! a mi smo uz tebe...![]()
hvala bzara!
ma spremna sam skroz... već sam neki dan nagovarala muža da probamo ali je rekao nek pričekam još iduću mengu za 2 tj pa da bude pauza 6 mj kako mi je gin rekao! Mislim da je mm-a više strah nek mene ....
jedino me kopka nešto... nisam napravila briseve, može li se to i u trudnoći na 1.pregledu ili je bolje prije? nemam nikakvih poteškoća, niš me ne pecka, menge uredne u dan... pa pretpostavljam da sam zdrava...
mislim da ću kad ostanem trudna dobit napad panike prije pregleda![]()
ivapa možda bolje da ih napraviš prije...da si mirna, ja planiram kad krenem jednom takoˇ~~~~~~~~~~~~~~~za plusić!!!!
bambuse ako ne bi tila tako, onda bi barem rekla Tako je Bog htio i šta bude bit će, aovo planiranje nikad neću...
joj cure.... mi smo se prije desetak dana malo opustili, bilo je to par dana prije O, i meni se već 2 dana jako piški i peče me žgaravica.... sad imam napad panike kaj ak sam trudna :/
ivapa ako si trudna super....bez panike...po testić....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iva draga bez panike vec po testic pa da slavimo svi zajedno![]()
iva ja sam danas bila po briseve ( uhvatio me napad panike a još nisam ni trudna) , za osam dana su nalazi, što po meni opet nije kasno za terapiju ako i postoji neka beštija, a već si trudna; ako nisi T napravi to nakon M da budeš mirna i ne opterećuješ se previše. testić napravi u svakom slučajuodavno nismo poskakivali plusiću
nadam se da će nakon godišnjih odmora biti barem nekoliko plusića da se možemo zajedno ohrabrivati
mačkulina glavno da su pripreme u toku![]()
idem na selo danas, kupila sam cvijeće i sad ne mogu dočekati da dođem...fali mi...jako...moj![]()
klarita pusa tvom anđelu![]()
Evo napisla sam tamo, bila sam, budem tužna ali i osijećam olakšanje...bila je i Klara i svekar i svekrva...slika njihovog Luke pa ime moje Marije odmah ispod.Pretužna sam uvijek kad to vidim...
Ali evo me natrag, posao još ovaj tj pa godišnji.Na selo ćemo opet za 15 dana pa u Zg za pretrage antitijela.pozz cure
mandy draga, obavezno nam ajvi kakvi su nalazi briseva![]()