-
cure, nemojte se nikad predat. Ukratko, prije skoro 4 godine rodlia sam dečkića koji je super, živ i zdrav zhvala Bogu. Kada je imao 10mj ostala sam trudna. Trudnoća uredna, sve kontrole ok, 3D super, rodila sam, apgar 9/9 sve super i 3 dana kasnije moja cura postala je anđelić. Malformacija krvnih žila i hipoplastično srce. Sve se to moglo vidit već u 13 tjednu trudnoće, ali nitko nije. Rodila sam je na carski jer mi je ispred glavice ispala pupkovina. Bila sam koma, kao i sve koje ste to doživile, željela sam odmah ostat trudna, ali na sreću muž je bio glas razuma. Željela sam ostat trudna tako da se trudnoća nastavi "kao da se to nije desilo" (nadam se da razumjete ča želin reć). To se zove : željeti pravu stvar iz krivih razloga.
Tek kada san iskreno prihvatila krenuli smo na novu bebicu. 8 mj od carskog ponovno sam ostala trudna. Sa svim nalazima sam u 13 tjednu bila kod Podobnika. On mi je dao puno nade i utjehe da je ova cura savršena. I prije 8 mj rodila sam stvarno savršenu curu.
Zato ne gubite vjeru ni nadu, jer sve nas čeka Happy end.... Tako i vama želim jedan...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma