Pokazuje rezultate 1 do 50 od 757

Tema: nakon gubitka....kada se odlučiti na novu trudnoću i kako ju psihički preživjeti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mačkulina prvotno napisa Vidi poruku
    Drage mame,evo da se javim da je danas u 10 ujutro rodena carskim rezom curica dugacka 49 cm a teska 2970 grama u 38+0.apgar 10/10.imala sam spinalnu i to je nesto najbolje sto sam osjetila.bebicu su mi stavili na prsa i dali da ju 2 puta poljubim.drage mame od sveg srca vam zelim da zatrudnite i docekate zive i zdrave bebice.ako ikome na ovom forumu to zelim ste vi moje suborke i cure na mpo
    Koja prelijepa vijest! Točno na imendan mog malenog. Čestitke od

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Koja prelijepa vijest! Točno na imendan mog malenog. Čestitke od
    da.... znaš čudan je to osjećaj...
    naručila sam taxi u 5 ujutro i ušla u njega... i put Petrove bolnice
    Rekla sam šoferu stani... ispred Petrove crkve..
    tamo je bilo puno ljudi... i odjedamput u 5 i 30 se je crkva otvorila... puno ljudi je stalo ulaziti i ja sa trbuhom.. tražila sam Svetog Antu da se pomolim za moj porod da dobro prođe...
    Onda samotišla do Gospe lijevo, i čula jednog gospodina... vi danas rađete.... ja samodgovorila DA.. kako se će zvati? rekla sam Katja... a on je rekao razmislite o Petra.. danas je Sveti Petar i Pavao...

Otišla sam iz crkve jer me sestra na odjelu čekala da mi da klizmu i hodala iz Petrove Crkve,Petrovom ulicom, i ušla u Petrovu bolnicu.. i tada sam odlučila... Krsno ime će joj biti Petra.... zaista je lijepo roditi se ne sveti dan i sjetila sam se tebe nina... i imendana ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •