Citiraj Lonely prvotno napisa Vidi poruku
Drage moje mamice, evo me nakon duge stanke ponovno na ovom forumu.... bilo mi je teško iz dana u dan čitati neku novu tužnu priču pa sam odlučila na neko vrijeme ne dolaziti na forum. Prije tjedan dana dogodio mi se plusić na testu (1,4 god nakon gubitka bebe). Isprva šok, nevjerica, a potom sreća pomiješana sa strahom i tisuću pitanja u mojoj glavi... No, nakon par dana sve je sjelo na svoje mjesto, prihvatila sam činjenicu da sam trudna i odlučila bez straha i uspoređivanja s prethodnom trudnoćom krenuti dalje. Naručila sam se kod ginekologa i sva sretna i ponosna otišla na prvi pregled. Doktorov izraz lica brzo je ugasio sve nade da će ova trudnoća uspjeti... Gestacijska vrećica je prazna, a ja bih trebala biti u 8.tt. Dobila sam uputnicu za bolnicu i kiretažu.... Suza je suzu stizala, a u glavi se ponavljalo pitanje JEL MOGUĆE DA PONOVNO MORAM SVE PROLAZITI??? U bolnici sam obavila ultrazvuk i doktor je odlučio da ćemo s kiretažom sačekati tjedan dana jer je zbog mojih neredovitih ciklusa možda bila kasnija ovulacija, no nije mi ulio previše nade. I sad iščekujem taj odlučujući ČETVRTAK i ne znam što da mislim i čemu da se nadam....
Lonely nista ne javljas...kako se odvija situacija kkod tebe?